Huurauto Flughafen Detroit Metropolitan DTW

Autoverhuur Detroit Metropolitan Wayne County Luchthaven DTW vanaf 59 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Flughafen Detroit Metropolitan DTW

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta of gelijkwaardig
Ford Fiesta
vanaf 75 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
vanaf 80 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta
vanaf 76 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta
vanaf 75 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 75 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus Aut. 2dr A/C
vanaf 82 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus
vanaf 75 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus
vanaf 75 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. HYUNDAI ELANTRA of gelijkwaardig
HYUNDAI ELANTRA
vanaf 79 €/dag
Minibus
bijv. Chrysler Pacifica of gelijkwaardig
Chrysler Pacifica
vanaf 119 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Chrysler Pacifica of gelijkwaardig
Chrysler Pacifica
vanaf 119 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit 12-Passenger Van of gelijkwaardig
Ford Transit 12-Passenger Van
vanaf 175 €/dag
SUV
bijv. Chevrolet Colorado of gelijkwaardig
Chevrolet Colorado
vanaf 99 €/dag
Cabrio
bijv. FORD MUSTANG CONVERTIBLE of gelijkwaardig
FORD MUSTANG CONVERTIBLE
vanaf 203 €/dag
Premium klasse
bijv. Nissan Maxima of gelijkwaardig
Nissan Maxima
vanaf 111 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur Detroit Metropolitan Wayne County Luchthaven

Downtown Detroit, Michigan

Downtown Detroit

Als u van plan bent de grote stad Detroit te bezoeken, komt u waarschijnlijk aan op Detroit Wayne County Airport, of Detroit International Metropolitan Airport, en kunt u uw huurauto daar ophalen. Idealiter heeft u voor uw vertrek de autoverhuur aanbiedingen op Detroit Airport DTW vergeleken en een goedkope huurauto geboekt bij een autoverhuurbedrijf van uw keuze. Hieronder vindt u informatie over Detroit Airport, een van de grootste luchthavens van de USA.

Autoverhuur van de luchthaven naar Detroit

Met een bevolking van ongeveer 700.000 is Detroit de grootste metropool in de Amerikaanse staat Michigan. Het heeft een oppervlakte van 370.000 km² en ligt direct aan de Canadese grens aan de Detroit River tussen Lake Erie en Lake St. Clair, tussen Toronto en Chicago. De stad is niet alleen het economische, culturele en politieke centrum van de gelijknamige metropoolregio, maar ook de zetel van Wayne County. Meer dan 5,5 miljoen mensen wonen in het op twee na grootste stedelijke gebied van de Verenigde Staten, gelegen tussen de Grote Meren.

Beleef de kleurrijke herfst in Detroit

Houdt u van de felle kleuren van de bladeren in de herfst en geniet u ervan tijdens een wandeling? Dan moet je zeker de komende herfst in Detroit doorbrengen. Detroit in de herfst is een onvergetelijke ervaring voor alle zintuigen. Al in september beginnen de bomen in Detroit kleur te krijgen. Bezoek na een lange wandeling een ciderfabriek en geniet van vers geperst appelsap en warme donuts. Het is echt een ervaring. Om ook de omgeving van Detroit te verkennen, kunt u voor uw herfsttrip het beste een auto huren. Rij door het land en geniet van de prachtige uitzichten op de panoramische wegen. De herfst in Detroit heeft voor elk wat wils.

Interessante feiten over Detroit Metropolitan Wayne County Airport

Detroit International Airport, met de code IATA DTW , is een van de oudste en grootste luchthavens van de Verenigde Staten. Het ligt ongeveer 30 kilometer ten zuiden van de metropool in de buurt van de voorstad Romulus op een oppervlakte van 2.700 hectare en wordt ook wel kortweg Metro Airport genoemd. Met name Delta Airline gebruikt de luchthaven als hub, vooral voor vluchten naar Azië. U kunt aankomen op DTW Detroit Metropolitan Wayne County Airport via de McNamara-terminal of de noordelijke terminal.

De terminals van Detroit Metropolitan Airport

Tunnel op de luchthaven van Detroit, Michigan

Onderweg op het vliegveld van Detroit

De McNamara Terminal is de grootste van de twee, hier zijn de gates verbonden door een snelle doorgang. In de Noord Terminal, kunt u lange wandelingen verwachten bij aankomst. Toch is het leuk om door de moderne en zeer overzichtelijke aankomsthallen te lopen en je te vergapen aan de grote verscheidenheid van het aanbod. De inreisformaliteiten op de internationale luchthaven zijn gedeeltelijk geautomatiseerd en snel afgehandeld. Nadat u uw bagage van de transportband heeft gehaald, zoekt u naar een bordje met de tekst Ground Transportation Center.

Eenmaal daar, zult u kleine shuttle bussen zien van elk van de autoverhuurbedrijven aanwezig op Detroit International Airport DTW . Stap in de bus van uw autoverhuurbedrijf, die u gratis naar het autoverhuurkantoor op Lucas Drive brengt. Deze dienst is beschikbaar in elke terminal, en u kunt hem niet missen dankzij de uitstekende bewegwijzering . Indien u echter gekozen hebt voor Executive Car Rental, dan brengt de shuttlebus u naar Wick Road aan de rand van Romulus, net buiten de luchthaven.

Waar moet je rekening mee houden als je de huurauto ophaalt op de luchthaven?

Aangezien u al in staat bent geweest om aanbiedingen te vergelijken en uw auto goedkoop bij ons te huren, is er niet veel meer te doen bij het autoverhuurkantoor. U hebt bij de boeking via ons portaal al alle relevante gegevens opgegeven en hoeft ter plaatse alleen nog maar het contract voor de huurauto op volledigheid te controleren. Het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf bevindt zich ofwel op een parkeerplaats bij het kantoor of in de parkeergarage op niveau vier. U vindt de vermelde parkeerplaats bij de McNamara Terminal, waar de pendelbus van uw autoverhuurbedrijf op de terugreis stopt. Echter, voordat u gaat of rijdt naar de pick-up station, is er een belangrijk aspect te verduidelijken met het autoverhuurbedrijf met betrekking tot de goedkoop gehuurde auto.

Vraag uw autoverhuurbedrijf naar de regelingen voor het tanken. In de regel huurt u een voertuig met een volle tank en moet u het met een volle tank terugbrengen. Natuurlijk moet er een benzinestation zijn in of op Detroit International Airport DTW voor het ophaalstation. U vindt een Shell-tankstation direct bij de luchthaven, evenals meer dan tien andere tankstations in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Het Shell-station is de klok rond open.

Bekijk de huurauto van het autoverhuurbedrijf

Man controleert huurauto

Controle van de huurauto

Bovenal moet u deze details controleren wanneer u een auto huurt:

 • Goed werkende remmen
 • Slijtplekken en deuken
 • Functionerende lichten en lampen

Om er zeker van te zijn dat het goedkoop gehuurde voertuig gedurende de hele huurperiode een plezier is om in te rijden, moet u het op het ophaalstation controleren op zichtbare schade in de vorm van deuken, slijtplekken of krassen. Alle gebreken die u aan de huurauto aantreft, moeten op een lijst worden genoteerd, zodat het autoverhuurbedrijf u er niet voor aansprakelijk kan stellen wanneer u de auto terugbrengt. Dring ook aan op een kopie van de lijst van gebreken bij het autoverhuurbedrijf. Als u ook technische mankementen aantreft, kunt u de huurauto beter bij het afhaalstation achterlaten en het autoverhuurbedrijf om een gelijkwaardige vervangende auto vragen.

Goedkope huurauto en ontdek DetroitMenu-Invoer

De Amerikaanse staat Michigan en de omliggende regio bieden veel te ontdekken. Hier zijn de hoogtepunten van het gebied rond Detroit Metropolitan Airport:

Excursie bestemming Afstand van Luchthaven Detroit Reistijd
Lake Erie Metropoark 19 mijl 17 minuten
Chicago 270 mijl 4 uur
Niagara Falls 271 mijl 4 uur
Indianapolis 275 mijl 4 uur en 15 minuten.
Uitzicht over Chicago, Illinois

Uitzicht over Chicago

Niagara Falls

Niagara Falls

Indianapolis centrum

Met de huurauto naar Indianapolis

Belangrijke verkeersregels met een huurauto in de USA

Het is belangrijk op te merken dat de regels al gelden op Detroit Metropolitan Wayne County Airport DTW , maar in alle staten aanzienlijk kunnen verschillen.

 • Verplicht dragen van veiligheidsgordels in huurauto's
 • Pas op voor de verschillende snelheidslimieten in de staten
 • Schoolbussen mogen niet inhalen
 • Inhalen aan beide zijden toegestaan
 • Het bezit van een internationaal rijbewijs
 • Geen open alcoholische dranken in de huurauto

Detroit als vertrekpunt voor autoverhuurreizen naar Canada

Zodra u de opstapplaats op Detroit Metropolitan Wayne County Airport verlaat, profiteert u van ruime en meestal goed onderhouden wegen en snelwegen. De stad zelf biedt vele hoogtepunten die u kunt ontdekken, en in de omgeving wacht u nog meer. Het huren van een auto tegen een redelijke prijs is een reëel alternatief voor het openbaar vervoer, gezien de afstanden. Attracties in de metropool zijn onder meer Belle Isle Park, de Oostmarkt, het Dosin Great Lake Museum en het stadscentrum.

Niagara Falls in Canada

Niagara Falls in Canada

De belangrijkste reden voor een huurauto vanaf Metropolitan Wayne County Airport naar het naburige Canada is een bezoek aan de Niagara Falls. Ze zijn veel meer de moeite waard aan de Canadese kant dan aan de Amerikaanse. Vanuit Detroit is het slechts een paar kilometer naar de grens aan de gelijknamige rivier, waarover de Ambassador Bridge overspant. Vraag het autoverhuurbedrijf op Metropolitan Wayne County Airport echter om de verplichte groene verzekeringskaart voordat u er naartoe rijdt. Bovendien moet uw autoverhuurder in het algemeen de excursie met de huurauto naar Canada toestaan. Een bezoek aan de Canadese kant van de Niagara Falls kan reden genoeg zijn om van onze aanbiedingen gebruik te maken en goedkoop een auto te huren, want de aanblik zal nog lang in uw geheugen gegrift staan. Er is echter één ding dat u niet mag vergeten: De watervallen zijn de bestemming van toeristen uit de hele wereld. U bent met uw huurauto nooit alleen op de weg en moet vaak rekening houden met kleine verkeersopstoppingen. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de bestemming rijden vanaf het opstappunt op Metropolitan Wayne County Airport, maar dan hebt u een beter uitzicht op de "Horseshoe Falls" aan de Canadese kant.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders