Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Flughafen Detroit Metropolitan DTW

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor de Flughafen Detroit Metropolitan DTW
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Flughafen Detroit Metropolitan DTW

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Flughafen Detroit Metropolitan DTW bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 36 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 16.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
7 Dagen van 16.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. VW Jetta
7 Dagen van 16.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Flughafen Detroit Metropolitan DTW

Wilt u van de zomer genieten op de USA en ook in Canada? Haal uw huurauto direct op bij Detroit Metropolitan Airport en begin uw reis door het noorden van de USA. Dallas ligt direct aan Lake Erle en Lake Huron en is het perfecte vertrekpunt voor een road trip tussen de USA en Canada.

In de winter is een rondreis met uw eigen huurauto vanaf Detroit Airport een goed idee. Ontdek de omgeving en de staat Michigan en kijk uit naar uw eigen avontuur. Detroit ligt in de nabijheid van talrijke meren en is een uitstekende bestemming voor winterse uitstapjes. Maak wandelingen door het merengebied en geniet van de unieke ambiance.

Autoverhuur Detroit Metropolitan Wayne County Luchthaven

Downtown Detroit, Michigan

Downtown Detroit

Als u van plan bent de grote stad Detroit te bezoeken, komt u waarschijnlijk aan op Detroit Wayne County Airport, of Detroit International Metropolitan Airport, en kunt u uw huurauto daar ophalen. Idealiter heeft u voor uw vertrek de autoverhuur aanbiedingen op Detroit Airport DTW vergeleken en een goedkope huurauto geboekt bij een autoverhuurbedrijf van uw keuze. Hieronder vindt u informatie over Detroit Airport, een van de grootste luchthavens van de USA.

Autoverhuur van de luchthaven naar Detroit

Met een bevolking van ongeveer 700.000 is Detroit de grootste metropool in de Amerikaanse staat Michigan. Het heeft een oppervlakte van 370.000 km² en ligt direct aan de Canadese grens aan de Detroit River tussen Lake Erie en Lake St. Clair, tussen Toronto en Chicago. De stad is niet alleen het economische, culturele en politieke centrum van de gelijknamige metropoolregio, maar ook de zetel van Wayne County. Meer dan 5,5 miljoen mensen wonen in het op twee na grootste stedelijke gebied van de Verenigde Staten, gelegen tussen de Grote Meren.

Wat dacht je van een zomer in Detroit?

Hou je van warme temperaturen? Dan is een zomer in Detroit echt iets voor jou! Neem een huurauto en verken de metropool in Michigan op eigen gelegenheid. Begin een fototocht langs de avontuurlijkste plekken van Detroit. Verlaten fabrieken, scholen en andere spannende gebouwen wachten op je. Als u liever de huurauto achterwege laat en in plaats daarvan op de fiets stapt, is dat ook een uitstekend idee. In de zomer in Detroit, zijn alle opties open voor u. Boek vandaag nog uw droomauto en begin snel met het verkennen van de metropool in Michigan. Detroit in de zomer is altijd een goed idee!

Interessante feiten over Detroit Metropolitan Wayne County Airport

Detroit International Airport, met de code IATA DTW , is een van de oudste en grootste luchthavens van de Verenigde Staten. Het ligt ongeveer 30 kilometer ten zuiden van de metropool in de buurt van de voorstad Romulus op een oppervlakte van 2.700 hectare en wordt ook wel kortweg Metro Airport genoemd. Met name Delta Airline gebruikt de luchthaven als hub, vooral voor vluchten naar Azië. U kunt aankomen op DTW Detroit Metropolitan Wayne County Airport via de McNamara-terminal of de noordelijke terminal.

De terminals van Detroit Metropolitan Airport

Tunnel op de luchthaven van Detroit, Michigan

Onderweg op het vliegveld van Detroit

De McNamara Terminal is de grootste van de twee, hier zijn de gates verbonden door een snelle doorgang. In de Noord Terminal, kunt u lange wandelingen verwachten bij aankomst. Toch is het leuk om door de moderne en zeer overzichtelijke aankomsthallen te lopen en je te vergapen aan de grote verscheidenheid van het aanbod. De inreisformaliteiten op de internationale luchthaven zijn gedeeltelijk geautomatiseerd en snel afgehandeld. Nadat u uw bagage van de transportband heeft gehaald, zoekt u naar een bordje met de tekst Ground Transportation Center.

Eenmaal daar, zult u kleine shuttle bussen zien van elk van de autoverhuurbedrijven aanwezig op Detroit International Airport DTW . Stap in de bus van uw autoverhuurbedrijf, die u gratis naar het autoverhuurkantoor op Lucas Drive brengt. Deze dienst is beschikbaar in elke terminal, en u kunt hem niet missen dankzij de uitstekende bewegwijzering . Indien u echter gekozen hebt voor Executive Car Rental, dan brengt de shuttlebus u naar Wick Road aan de rand van Romulus, net buiten de luchthaven.

Waar moet je rekening mee houden als je de huurauto ophaalt op de luchthaven?

Aangezien u al in staat bent geweest om aanbiedingen te vergelijken en uw auto goedkoop bij ons te huren, is er niet veel meer te doen bij het autoverhuurkantoor. U hebt bij de boeking via ons portaal al alle relevante gegevens opgegeven en hoeft ter plaatse alleen nog maar het contract voor de huurauto op volledigheid te controleren. Het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf bevindt zich ofwel op een parkeerplaats bij het kantoor of in de parkeergarage op niveau vier. U vindt de vermelde parkeerplaats bij de McNamara Terminal, waar de pendelbus van uw autoverhuurbedrijf op de terugreis stopt. Echter, voordat u gaat of rijdt naar de pick-up station, is er een belangrijk aspect te verduidelijken met het autoverhuurbedrijf met betrekking tot de goedkoop gehuurde auto.

Vraag uw autoverhuurbedrijf naar de regelingen voor het tanken. In de regel huurt u een voertuig met een volle tank en moet u het met een volle tank terugbrengen. Natuurlijk moet er een benzinestation zijn in of op Detroit International Airport DTW voor het ophaalstation. U vindt een Shell-tankstation direct bij de luchthaven, evenals meer dan tien andere tankstations in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven. Het Shell-station is de klok rond open.

Bekijk de huurauto van het autoverhuurbedrijf

Man controleert huurauto

Controle van de huurauto

Bovenal moet u deze details controleren wanneer u een auto huurt:

  • Goed werkende remmen
  • Slijtplekken en deuken
  • Functionerende lichten en lampen

Om er zeker van te zijn dat het goedkoop gehuurde voertuig gedurende de hele huurperiode een plezier is om in te rijden, moet u het op het ophaalstation controleren op zichtbare schade in de vorm van deuken, slijtplekken of krassen. Alle gebreken die u aan de huurauto aantreft, moeten op een lijst worden genoteerd, zodat het autoverhuurbedrijf u er niet voor aansprakelijk kan stellen wanneer u de auto terugbrengt. Dring ook aan op een kopie van de lijst van gebreken bij het autoverhuurbedrijf. Als u ook technische mankementen aantreft, kunt u de huurauto beter bij het afhaalstation achterlaten en het autoverhuurbedrijf om een gelijkwaardige vervangende auto vragen.

Goedkope huurauto en ontdek DetroitMenu-Invoer

De Amerikaanse staat Michigan en de omliggende regio bieden veel te ontdekken. Hier zijn de hoogtepunten van het gebied rond Detroit Metropolitan Airport:

Excursie bestemming Afstand van Luchthaven Detroit Reistijd
Lake Erie Metropoark 19 mijl 17 minuten
Chicago 270 mijl 4 uur
Niagara Falls 271 mijl 4 uur
Indianapolis 275 mijl 4 uur en 15 minuten.
Uitzicht over Chicago, Illinois

Uitzicht over Chicago

Niagara Falls

Niagara Falls

Indianapolis centrum

Met de huurauto naar Indianapolis

Belangrijke verkeersregels met een huurauto in de USA

Het is belangrijk op te merken dat de regels al gelden op Detroit Metropolitan Wayne County Airport DTW , maar in alle staten aanzienlijk kunnen verschillen.

  • Verplicht dragen van veiligheidsgordels in huurauto's
  • Pas op voor de verschillende snelheidslimieten in de staten
  • Schoolbussen mogen niet inhalen
  • Inhalen aan beide zijden toegestaan
  • Het bezit van een internationaal rijbewijs
  • Geen open alcoholische dranken in de huurauto

Detroit als vertrekpunt voor autoverhuurreizen naar Canada

Zodra u de opstapplaats op Detroit Metropolitan Wayne County Airport verlaat, profiteert u van ruime en meestal goed onderhouden wegen en snelwegen. De stad zelf biedt vele hoogtepunten die u kunt ontdekken, en in de omgeving wacht u nog meer. Het huren van een auto tegen een redelijke prijs is een reëel alternatief voor het openbaar vervoer, gezien de afstanden. Attracties in de metropool zijn onder meer Belle Isle Park, de Oostmarkt, het Dosin Great Lake Museum en het stadscentrum.

Niagara Falls in Canada

Niagara Falls in Canada

De belangrijkste reden voor een huurauto vanaf Metropolitan Wayne County Airport naar het naburige Canada is een bezoek aan de Niagara Falls. Ze zijn veel meer de moeite waard aan de Canadese kant dan aan de Amerikaanse. Vanuit Detroit is het slechts een paar kilometer naar de grens aan de gelijknamige rivier, waarover de Ambassador Bridge overspant. Vraag het autoverhuurbedrijf op Metropolitan Wayne County Airport echter om de verplichte groene verzekeringskaart voordat u er naartoe rijdt. Bovendien moet uw autoverhuurder in het algemeen de excursie met de huurauto naar Canada toestaan. Een bezoek aan de Canadese kant van de Niagara Falls kan reden genoeg zijn om van onze aanbiedingen gebruik te maken en goedkoop een auto te huren, want de aanblik zal nog lang in uw geheugen gegrift staan. Er is echter één ding dat u niet mag vergeten: De watervallen zijn de bestemming van toeristen uit de hele wereld. U bent met uw huurauto nooit alleen op de weg en moet vaak rekening houden met kleine verkeersopstoppingen. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de bestemming rijden vanaf het opstappunt op Metropolitan Wayne County Airport, maar dan hebt u een beter uitzicht op de "Horseshoe Falls" aan de Canadese kant.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat