Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Dornbirn

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Dornbirn
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Dornbirn

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Dornbirn bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
14 Dagen van 22.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
14 Dagen van 22.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
14 Dagen van 22.04 - 06.05.2024
Voorbeeld auto

Boek goedkope huurauto's in Dornbirn en Vorarlberg

Gezicht op Dornbirn

Vergelijk en boek goedkope huurauto's in Dornbirn

Oostenrijk en Vorarlberg zijn vooral in de wintermaanden een bezoek waard. De grote skigebieden trekken jaarlijks toeristen uit de hele wereld. Een bijzonder mooie plek in Vorarlberg is Dornbirn. Dornbirn kan het beste worden verkend met een goedkope huurauto. Waar is Dornbirn? De mooie stad Dornbirn in Oostenrijk ligt in het populaire reisgebied Vorarlberg. Neem een huurauto in Dornbirn en ga op weg naar Vorarlberg of de grensovergang. Wij vergelijken de beste aanbiedingen voor autoverhuur in Dornbirn op MietwagenCheck. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vergelijken van huurauto's.

Huur een auto in de stad Dornbirn of op een vliegveld.

Borden met de huurauto's op de luchthaven

Huurauto pick-up op St. Gallen Airport

Als u met het openbaar vervoer naar Dornbirn bent gekomen, raden wij u aan uw auto direct in de stad op te halen. Of het nu gaat om een wendbare kleine auto of een praktische stationwagon, in Dornbirn blijven geen wensen onvervuld. Als u echter met het vliegtuig reist via de luchthaven St. Gallen in Zwitserland, die bijna 23 kilometer verderop ligt, raden wij u aan een kijkje te nemen in het aanbod aan huurauto's dat daar beschikbaar is. De volgende grootste stad in de buurt is Bregenz, die vooral bekend is vanwege het Bregenz Festival en de Pfänder (berg).

Met de huurauto van Dornbirn naar Duitsland of Zwitserland

Weg in Zwitserland

Van Oostenrijk naar Zwitserland met een huurauto

Kan ik met mijn huurauto van Oostenrijk naar Duitsland rijden? Normaal gesproken zou u zonder problemen de grens van Oostenrijk naar Duitsland moeten kunnen oversteken als gevolg van verschillende EU-overeenkomsten. Kan ik met mijn huurauto van Oostenrijk naar Zwitserland rijden? Of een omweg naar Zwitserland en vice versa mogelijk is, moet echter worden opgehelderd voordat de grens wordt overschreden of voordat er wordt gehuurd. Dit wordt verschillend behandeld van autoverhuurbedrijf tot autoverhuurbedrijf. Bestaat er in Oostenrijk een tolplicht? In Oostenrijk bestaat de verplichting om een vignet bij zich te dragen. Normaal gesproken zou uw auto in Dornbirn al een bijbehorend vignet moeten hebben.

Risicovrije boeking is gegarandeerd met MietwagenCheck.

Als u er niet honderd procent zeker van bent of u uw reis überhaupt kunt beginnen, moet u bij het kiezen van een huurauto kiezen voor een aanbod dat tot 24 uur voor het begin van de huurperiode kan worden geannuleerd. U kunt bij ons ook nuttige extra opties boeken. In het algemeen raden wij u aan om altijd te kiezen voor de eerlijke brandstofregeling vol/volledig . Hiermee haalt u uw huurauto op met een volle tank en levert u deze in zoals hij is. Dit geeft u een tijd- en prijsvoordeel vanaf het begin van uw reis. Daarnaast raden wij de optie alle kilometers gratis voor rondreizen aan. Met deze optie kunt u zonder aarzeling door heel Vorarlberg en Oostenrijk rijden.

De extra bestuurdersmogelijkheid voor autoverhuur in Dornbirn

Onderweg met de familie in Oostenrijk

Onderweg met uw dierbaren in Oostenrijk

Een vakantie in gezelschap is het mooiste. Tijdens een vakantie in Oostenrijk met uw dierbaren verzamelt u mooie momenten. Rijd naar de mooiste bezienswaardigheden in de regio Vorarlberg. Als u in gezelschap reist, moet u een extra chauffeur overwegen. Hiermee geniet uw bijrijder net als u van een volledige verzekering. Zo kunt u tijdens de reis met een gerust hart om beurten gaan en achterover leunen. Welke verzekering is het beste voor een huurauto in Oostenrijk? Om u beiden optimaal te beschermen tijdens de rit, raden wij u aan om te kiezen voor de volledig omniumverzekering. In het ideale geval kiest u dit zelfs zonder eigen risico. Daarnaast zijn alle aanbiedingen op MietwagenCheck altijd inclusief de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Nuttige extra uitrusting voor uw huurauto in Dornbirn

Verkeersveiligheid moet ook de hoogste prioriteit hebben in uw huurauto van Dornbirn. Als u de Vorarlberg met baby's of kleine kinderen wilt verkennen, kunt u bij de meeste autoverhuurbedrijven kinderzitjes boeken. Verder zijn er ook navigatiesystemen beschikbaar voor het geval uw huurauto niet is uitgerust met een dergelijk systeem. De kosten zijn meestal redelijk en worden in rekening gebracht tegen een kleine vergoeding per dag of per week.

Wanneer is een reis naar Dornbirn de moeite waard?

Skiën in Oostenrijk

Bezoek Vorarlberg in de winter en ski

Wandelaars en skiërs waarderen Dornbirn vanwege het uitgebreide aanbod aan vrijetijdsactiviteiten in zomer en winter. Maak in de zomer uitgebreide wandelingen in de Vorarlberg of probeer in de winter eens te skiën of te snowboarden . Spoel de glinsterende pistes af tussen de besneeuwde toppen van de sparrenbomen tot in het dal. Met een huurauto bent u flexibel en kunt u uw reis naar eigen inzicht organiseren zonder rekening te hoeven houden met het openbaar vervoer. Ga op een interessante ontdekkingsreis in de ongerepte natuur en ontspan in de waardige sfeer van de Vorarlberg.

Ontdek de hoogtepunten van Dornbirn met een huurauto

Prachtig landschap in de winter bij Dornbrin

Het verkennen van het prachtige landschap bij Dornbrin

Wat kan ik doen in Dornbrin? Een bezoek aan het Rolls-Royce Museum, een wandeling door de Rappenloch-kloof en een ritje met de Dornbirnse kabelbaan moet zeker bovenaan uw lijstje staan tijdens uw verblijf in Dornbirn. Maar ook de vele wandelroutes in de omgeving, die u door bloeiende weiden, weelderige matten en geurige sparrenbossen voeren, behoren tot de hoogtepunten in Dornbirn.

Enkele van de mooiste hoogtepunten in Dornbirn:

  • de Dornbirn-kabelbaan
  • het natuurhistorisch museum inatura
  • het Rolls-Royce Museum
  • de Rappenloch en Alploch kloof
  • het museum van de Mohren bierbeleving

Op ontdekkingsreis door Dornbirn met de huurauto

Excursies van Dornbirn Afstand per huurauto Tijd
Vorarlberg Museum in Bregenz 11,2 km 22 minuten.
Bregenz Festival 12,4 km Vijftien minuten.
Mehrerau-klooster 13,5 km Achttien minuten.
Kabelbaan Bezau 22,5 km 29 minuten.
Kanzelwandbahn (via Duitsland) 66,9 km 1,20 uur.

Met de Bodensee voor de deur en de zachte hellingen en grillige toppen van de Vorarlberg achter u, voelen niet alleen waterratten, maar ook natuurliefhebbers zich thuis in en rond Dornbirn. Zwaai achter het stuur van uw huurauto om te oefenen met kajakken op de Bodensee, bezoek een van de vele galerijen, wandel door de verschillende boeren- of weekmarkten of ga met uw auto op weg naar een van de indrukwekkende stuwmeren in de buurt van de Zwitserse grens. Maar voordat u uw verblijf in Dornbirn plant, is het de moeite waard om een kijkje te nemen in de evenementenkalender van de omliggende gemeenten om misschien wel de mooiste evenementen te zien.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat