Huurauto Sankt Gallen

Huurauto St. Gallen vanaf 32 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Sankt Gallen

Kleine auto
Kleine auto
bijv. VW Up of gelijkwaardig
VW Up
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Seat Ibiza 3dr A/C
vanaf 43 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
VW Up
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Seat Ibiza 3dr A/C
vanaf 43 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. VW Polo of gelijkwaardig
VW Polo
vanaf 43 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
VW Polo
vanaf 47 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
VW Polo
vanaf 43 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
VW Polo
vanaf 47 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. VW Golf of gelijkwaardig
VW Golf
vanaf 49 €/dag
Minibus
bijv. VW Golf Kombi of gelijkwaardig
VW Golf Kombi
vanaf 56 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. VWTouran of gelijkwaardig
VWTouran
vanaf 68 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW T6 of gelijkwaardig
VW T6
vanaf 105 €/dag
SUV
bijv. Opel Mokka of gelijkwaardig
Opel Mokka
vanaf 67 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 530 of gelijkwaardig
BMW 530
vanaf 151 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek St. Gallen en Oost-Zwitserland met een huurauto.

Gezicht op St. Gallen

Vandaag de dag wordt St. Gallen beschouwd als het culturele en economische centrum van Oost-Zwitserland. De stad is gunstig gelegen en wordt beschouwd als de poort naar het Appenzellerland, dus het ideale uitgangspunt om deze unieke regio in het oosten van Zwitserland te verkennen met een huurauto. De stad St. Gallen geeft zijn naam aan het oostelijke Zwitserse kanton St. De stad heeft ongeveer 80.000 inwoners en ligt aan de Steinach, een rivier die uitmondt in het Bodenmeer. St. Gallen heeft zijn naam te danken aan de rondtrekkende monnik Gallus, daarom wordt het ook wel Gallus City genoemd. Met een lokale huurauto kunt u in uw eigen tempo en op elk moment van het jaar door dit prachtige gebied rijden. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig het aanbod van de autoverhuurbedrijven in St. Gallen vergelijken en online een huurauto voor St.

Ontdek de bezienswaardigheden van St. Gallen met een huurauto in de herfst en winterMenu-Entry

Gezicht op St. Gallen in de winter

De oude stadskern van St. Gallen strekt zich uit ten noorden van het kloosterdistrict in het gebied van de Spisergasse en de Multergasse met zijn talrijke winkels. De collegiale kerk van St. Gallen (de huidige kathedraal, ook wel de Dom genoemd door de lokale bevolking) is een werk van laat-barokke architectuur. De Abdijbibliotheek, opgericht in 719, is een van de oudste en mooiste bibliotheken ter wereld en een van de enige vroegmiddeleeuwse kloosterbibliotheken met een overgebleven collectie boeken. De St. Lawrence's Church is de belangrijkste kerk in de stad naast de kathedraal, en vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de stad. De permanente tentoonstelling in het Textielmuseum gaat in op de historische ontwikkeling van de textielindustrie in Oost-Zwitserland en de integratie ervan in de wereldmarkten. Tot het einde van de Eerste Wereldoorlog vertegenwoordigde het borduurwerk van St. Gallen de belangrijkste sector van de Zwitserse export.

Weinig informatie voor de winter

Als een route is aangegeven met het verkeersbord "Sneeuwkettingen verplicht", mag deze alleen worden bereden met sneeuwkettingen (op ten minste twee aandrijfwielen). Uitzonderingen kunnen gelden voor voertuigen met vierwielaandrijving, bijvoorbeeld door middel van het extra bord "4x4 excluded". Gelieve voor de verhuur te verduidelijken of u sneeuwkettingen of all-wheel drive voertuigen ter beschikking krijgt en hiermee rekening te houden bij de planning van uw route. Het personeel van het lokale autoverhuurbedrijf kan u hierover informeren.

Waar kan ik het beste een huurauto vinden in St. Gallen?

Regionale, nationale en internationale treinen stoppen op het hoofdstation in St. Gallen. St. Gallen ligt op de belangrijkste oost-west-verbinding van Zwitserland via Zürich naar Genève, die door intercity 's wordt bediend. De internationale spoorverbindingen worden naar München geleid. Er bestaan directe regionale verbindingen langs het Bodenmeer naar Schaffhausen naar Chur en vandaar naar de ski- en wandelgebieden in het kanton Graubünden en als directe verbinding via Luzern. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Zurich Airport (ZRH), de grootste luchthaven van Zwitserland, ongeveer 70 km van St. Gallen en kan worden bereikt in ongeveer 1 uur met de trein of auto. Andere nabijgelegen luchthavens zijn St. Gallen-Altenrhein (ACH ) en Friedrichshafen Bodensee-AirporFDHt ( ). Op het vliegveld van Friedrichshafen kunt u met de bus naar het meer en vervolgens met de veerboot naar Romanshorn, daar vindt u het treinstation direct en kunt u gemakkelijk met de trein naar St.

Is er een tolheffing in Zwitserland?

Ja, binnenlandse en buitenlandse voertuigen hebben een vignet nodig, een sticker die op de voorruit wordt geplakt. Het is nodig voor het rijden op snelwegen en autowegen met wit-groene borden. Het is geldig voor het jaar dat erop gedrukt staat, evenals voor december van het voorgaande jaar en januari van het volgende jaar, voor een totaal van 14 maanden.

Heb ik een vignet nodig voor de huurauto?

Maak u geen zorgen, uw autoverhuurbedrijf heeft dit al geregeld en plakt de sticker op uw huurauto. Je hoeft dus geen vignet te kopen. Houd er rekening mee dat er andere toltunnels en autotransporten binnen Zwitserland zijn die niet onder het vignet of de snelwegtol vallen.

Panorama van St. Gallen in de avond

Algemene verkeersinformatie voor het besturen van een huurauto in Zwitserland

De meeste verkeersregels in Zwitserland zijn vergelijkbaar met die in Duitsland of de EU. Maar sommige regels zijn een beetje anders.

Bij het benzinestation

Tankstations op de snelwegen en in grotere steden zijn meestal de hele dag open. Alle andere zijn meestal open van 7 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds. Buiten de openingstijden kunt u tanken bij zelfbedieningsmachines met 10, 20 of 50 CHF . Creditcards (meestal Mastercard, Visa) en de bankkaart (met Maestro- of V PAY-symbool) kunnen ook worden gebruikt.

Boetes - bijzondere kenmerken

Ernstige verkeersovertredingen, alcoholovertredingen en snelheidsovertredingen worden bestraft met bijzonder hoge boetes en sancties (gevangenisstraf, schorsing van het rijbewijs, inbeslagname van het voertuig). Vreemdelingen worden meestal ter plaatse beboet. Merk op dat als u te snel rijdt en wordt geflitst, de auto in het ergste geval door de politie in beslag wordt genomen.

Verplichte verlichting

Gedimde koplampen (of als alternatief dagrijlicht) moeten het hele jaar door op alle wegen overdag worden gebruikt.

Voorgeschreven maximumsnelheden in Zwitserland

Kathedraal in St. Gallen
 • In steden: 50 km/u (soms 60 km/u)
 • Buiten de stad: 80 km/u
 • Snelwegen*: 100 km/u
 • Snelweg: 120 km/u

*met een groen bord met een witte auto erop!

Parkeervoorschriften in Zwitserland

Gele kruisingen met gele verbindingslijnen aan de rand van de weg geven een parkeerverbod aan en gele lijnen betekenen geen stop. Buiten de stad is parkeren verboden op de hoofdwegen. De officiële parkeerplaatsen zijn allemaal gemarkeerd en in de meeste gevallen moet u betalen. In blauwe parkeerzones mag u maximaal een uur parkeren en moet u een parkeerschijf onder de voorruit plaatsen als bewijs. In de witte parkeerzones mag u meestal slechts voor een beperkte tijd en tegen betaling parkeren. In gele parkeerzones mag u meestal helemaal niet parkeren, omdat dit privé- of zakelijke parkeerplaatsen zijn. Op rood gemarkeerde zones mag u maximaal 15 uur gratis parkeren, maar deze parkeerzones zult u waarschijnlijk zelden aantreffen.

Wat kan ik verwachten in St. Gallen?

Gezicht op St. Gallen op het meer

De beheersbare metropool van Oost-Zwitserland tussen het Bodenmeer en Appenzellerland heeft een charmante oude stad met een rijke geschiedenis. De oorsprong van de stad St. Gallen gaat terug tot de 7e eeuw. Het ontwikkelde zich rond het klooster van St. Gallen en groeide in de 10e eeuw langzaam uit tot een stad. De stad is interessant voor toeristen omdat de abdijwijk met de kathedraal en de abdijbibliotheek tot het UNESCO-werelderfgoed behoort. De fel geschilderde orientaalse ramen zijn typisch. St. Gallen staat ook bekend om zijn borduurwerk. Deze zijn vandaag de dag te zien in het St. Gallen Textielmuseum, dat gewijd is aan de geschiedenis van de textielindustrie in Oost-Zwitserland.

Klimaat het hele jaar door in St. Gallen

Maand Jan Feb Mar apr Mei Juni Jul Augustus Sep Okt nov Dec Ø
Max. Temp (in °C) -2 4 8 14 17 21 23 22 19 14 7 3 12
Min. temperatuur (in °C) -5 -4 -1 3 8 9 12 12 9 4 0 -4 3
Zonuren per dag 2 3 4 5 7 6 8 7 6 4 2 1 4
Regenachtige dagen 16 15 13 14 15 16 16 15 13 12 14 14 14

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders