Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Sankt Gallen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Sankt Gallen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Sankt Gallen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Sankt Gallen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 87 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. VW Up
7 Dagen van 03.07 - 10.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 87 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
7 Dagen van 03.07 - 10.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 93 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 03.07 - 10.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek St. Gallen en Oost-Zwitserland met een huurauto.

Gezicht op St. Gallen

Vandaag de dag wordt St. Gallen beschouwd als het culturele en economische centrum van Oost-Zwitserland. De stad is gunstig gelegen en wordt beschouwd als de poort naar het Appenzellerland, dus het ideale uitgangspunt om deze unieke regio in het oosten van Zwitserland te verkennen met een huurauto. De stad St. Gallen geeft zijn naam aan het oostelijke Zwitserse kanton St. De stad heeft ongeveer 80.000 inwoners en ligt aan de Steinach, een rivier die uitmondt in het Bodenmeer. St. Gallen heeft zijn naam te danken aan de rondtrekkende monnik Gallus, daarom wordt het ook wel Gallus City genoemd. Met een lokale huurauto kunt u in uw eigen tempo en op elk moment van het jaar door dit prachtige gebied rijden. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig het aanbod van de autoverhuurbedrijven in St. Gallen vergelijken en online een huurauto voor St.

Verken de omgeving van St. Gallen met een huurauto in het voorjaar en de zomerMenu-Entry:

Gezicht op St. Gallen in de avond

Zowel in het voorjaar als in de zomer heb je weer zin om veel te ontdekken en verschillende plaatsen te bezoeken. Als u een auto huurt in St Gallen, kunt u dat zonder problemen doen. Niet alleen kunt u vanuit St Gallen met de huurauto naar mooie plaatsen in Zwitserland, maar u kunt ook gemakkelijk naar Oostenrijk gaan. In Oostenrijk kunt u naar Bregenz rijden, vanuit de Pfänder genieten van een uitzicht over de hele stad of het beroemde Kunsthaus bezoeken. Maar je kunt dit ook doen in Zwitserland in Rorschach op de Fünfländerblick, dit heeft de naam omdat je in het verleden uitzicht had op Beieren, Baden, Württemberg, Vorarlberg en Zwitserland, die tegenwoordig alleen nog maar de drie landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn. Op dezelfde manier kunt u een mooi plekje aan het Bodenmeer kiezen en daar zwemmen of de hele dag zonnebaden. Maar er is nog veel meer te ontdekken in de omgeving van St. Gallen. U kunt ook gaan wandelen of de stad zelf verkennen. Met een huurauto wordt uw reis door St. Gallen en omgeving een stuk gemakkelijker gemaakt, omdat u altijd flexibel bent.

Waar kan ik het beste een huurauto vinden in St. Gallen?

Regionale, nationale en internationale treinen stoppen op het hoofdstation in St. Gallen. St. Gallen ligt op de belangrijkste oost-west-verbinding van Zwitserland via Zürich naar Genève, die door intercity 's wordt bediend. De internationale spoorverbindingen worden naar München geleid. Er bestaan directe regionale verbindingen langs het Bodenmeer naar Schaffhausen naar Chur en vandaar naar de ski- en wandelgebieden in het kanton Graubünden en als directe verbinding via Luzern. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Zurich Airport (ZRH), de grootste luchthaven van Zwitserland, ongeveer 70 km van St. Gallen en kan worden bereikt in ongeveer 1 uur met de trein of auto. Andere nabijgelegen luchthavens zijn St. Gallen-Altenrhein (ACH ) en Friedrichshafen Bodensee-AirporFDHt ( ). Op het vliegveld van Friedrichshafen kunt u met de bus naar het meer en vervolgens met de veerboot naar Romanshorn, daar vindt u het treinstation direct en kunt u gemakkelijk met de trein naar St.

Is er een tolheffing in Zwitserland?

Ja, binnenlandse en buitenlandse voertuigen hebben een vignet nodig, een sticker die op de voorruit wordt geplakt. Het is nodig voor het rijden op snelwegen en autowegen met wit-groene borden. Het is geldig voor het jaar dat erop gedrukt staat, evenals voor december van het voorgaande jaar en januari van het volgende jaar, voor een totaal van 14 maanden.

Heb ik een vignet nodig voor de huurauto?

Maak u geen zorgen, uw autoverhuurbedrijf heeft dit al geregeld en plakt de sticker op uw huurauto. Je hoeft dus geen vignet te kopen. Houd er rekening mee dat er andere toltunnels en autotransporten binnen Zwitserland zijn die niet onder het vignet of de snelwegtol vallen.

Panorama van St. Gallen in de avond

Algemene verkeersinformatie voor het besturen van een huurauto in Zwitserland

De meeste verkeersregels in Zwitserland zijn vergelijkbaar met die in Duitsland of de EU. Maar sommige regels zijn een beetje anders.

Bij het benzinestation

Tankstations op de snelwegen en in grotere steden zijn meestal de hele dag open. Alle andere zijn meestal open van 7 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds. Buiten de openingstijden kunt u tanken bij zelfbedieningsmachines met 10, 20 of 50 CHF . Creditcards (meestal Mastercard, Visa) en de bankkaart (met Maestro- of V PAY-symbool) kunnen ook worden gebruikt.

Boetes - bijzondere kenmerken

Ernstige verkeersovertredingen, alcoholovertredingen en snelheidsovertredingen worden bestraft met bijzonder hoge boetes en sancties (gevangenisstraf, schorsing van het rijbewijs, inbeslagname van het voertuig). Vreemdelingen worden meestal ter plaatse beboet. Merk op dat als u te snel rijdt en wordt geflitst, de auto in het ergste geval door de politie in beslag wordt genomen.

Verplichte verlichting

Gedimde koplampen (of als alternatief dagrijlicht) moeten het hele jaar door op alle wegen overdag worden gebruikt.

Voorgeschreven maximumsnelheden in Zwitserland

Kathedraal in St. Gallen
  • In steden: 50 km/u (soms 60 km/u)
  • Buiten de stad: 80 km/u
  • Snelwegen*: 100 km/u
  • Snelweg: 120 km/u

*met een groen bord met een witte auto erop!

Parkeervoorschriften in Zwitserland

Gele kruisingen met gele verbindingslijnen aan de rand van de weg geven een parkeerverbod aan en gele lijnen betekenen geen stop. Buiten de stad is parkeren verboden op de hoofdwegen. De officiële parkeerplaatsen zijn allemaal gemarkeerd en in de meeste gevallen moet u betalen. In blauwe parkeerzones mag u maximaal een uur parkeren en moet u een parkeerschijf onder de voorruit plaatsen als bewijs. In de witte parkeerzones mag u meestal slechts voor een beperkte tijd en tegen betaling parkeren. In gele parkeerzones mag u meestal helemaal niet parkeren, omdat dit privé- of zakelijke parkeerplaatsen zijn. Op rood gemarkeerde zones mag u maximaal 15 uur gratis parkeren, maar deze parkeerzones zult u waarschijnlijk zelden aantreffen.

Wat kan ik verwachten in St. Gallen?

Gezicht op St. Gallen op het meer

De beheersbare metropool van Oost-Zwitserland tussen het Bodenmeer en Appenzellerland heeft een charmante oude stad met een rijke geschiedenis. De oorsprong van de stad St. Gallen gaat terug tot de 7e eeuw. Het ontwikkelde zich rond het klooster van St. Gallen en groeide in de 10e eeuw langzaam uit tot een stad. De stad is interessant voor toeristen omdat de abdijwijk met de kathedraal en de abdijbibliotheek tot het UNESCO-werelderfgoed behoort. De fel geschilderde orientaalse ramen zijn typisch. St. Gallen staat ook bekend om zijn borduurwerk. Deze zijn vandaag de dag te zien in het St. Gallen Textielmuseum, dat gewijd is aan de geschiedenis van de textielindustrie in Oost-Zwitserland.

Klimaat het hele jaar door in St. Gallen

Maand Jan Feb Mar apr Mei Juni Jul Augustus Sep Okt nov Dec Ø
Max. Temp (in °C) -2 4 8 14 17 21 23 22 19 14 7 3 12
Min. temperatuur (in °C) -5 -4 -1 3 8 9 12 12 9 4 0 -4 3
Zonuren per dag 2 3 4 5 7 6 8 7 6 4 2 1 4
Regenachtige dagen 16 15 13 14 15 16 16 15 13 12 14 14 14

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat