Auto huren in Dominica

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Dominica met een huurauto op eigen gelegenheid

Boten op het strand van Dominica

Kijk uit naar Dominica

De eilandstaat Dominica in het Caribisch gebied overtuigt met tropische regenwouden, fascinerende bergen en natuurlijke thermale bronnen. Neem een huurauto en ontdek Dominica zelf. U hoeft alleen maar uw droomauto op te halen in de hoofdstad Roseau of op de luchthaven van Douglas-Charles en uw vakantie stressvrij te beginnen. Ons portaal toont u de prijzen van autoverhuurbedrijven voor Dominica op transparante wijze en helpt u om uw gewenste huurauto tegen de beste prijs te boeken.

AutohuurCheck wenst u een prettige en veilige reis en veel plezier op Dominica!

Welke hoogtepunten mag ik niet missen in Dominica?

Morne Trois Pitons Nationaal Park

Ooit gehoord van het kokende meer? Het is gelegen in het nationale park Morne Trois Pitons en is vulkanisch verwarmd. Het is zo heet dat er zelfs stoom van het oppervlak opstijgt. Het is de op een na grootste thermische bron ter wereld, achter Frying Pan Lake in Nieuw-Zeeland. In het park kunt u ook zwavelbronnen, Trafalgar watervallen en de Titou-kloof ontdekken.

De hoofdstad Roseau

De hoofdstad van Dominica, Roseau, is een zeehaven aan de zuidwestkust van het eiland. Het is de bestemming van veel Caribische cruiseschepen, waarvan de passagiers vervolgens Fort Young of het Morne Trois Pitons National Park bezoeken. Neem een huurauto naar de kathedraal van Roseau of het Roseau Museum of wandel langs de haven.

Verdere bezienswaardigheden
Bezoek het Smaragdenzwembad

Bezoek het Smaragdenzwembad

Mis de volgende hoogtepunten in Dominica niet:

  • Cabriten Nationaal Park
  • Smaragd zwembad
  • Morne Diablotines
  • Champagne rif
  • Het Dominica Museum
  • Fort Shirley
  • Kookmeer

Eiland hoppen: Bezoek andere eilanden in het Caribisch gebied

Bent u geïnteresseerd in nog meer Caribische flair? Maak dan een omweg naar een ander Caribisch eiland. Bekijk flamingo's op het strand van Aruba, cruise Havana's oude stad in een oldtimer of relax naar reggaeton op het strand van Jamaica. Daarnaast zijn deze eilandparadijzen van het Caribisch gebied een reis waard: