Auto huren in Dominicaanse Republiek

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Dominicaanse Republiek: De populairste autohuur bestemmingen

Verken de Dominicaanse Republiek met een huurauto

De Dominicaanse Republiek is een eilandstaat tussen het Caribisch gebied en de Atlantische Oceaan. Samen met Haïti ligt het op het eiland Hispaniola - een van de vier hoofdeilanden van de Grote Antillen - en is het al meer dan 30 jaar een van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. De naam van de staat is afgeleid van de hoofdstad Santo Domingo, die op zijn beurt is vernoemd naar de stichter van de Dominicaanse Orde, de heilige Dominicus.

Huurauto Dominicaanse Republiek

Vuurtoren in Santo Domingo

Huurauto Dominicaanse Republiek

Palmen aan het witte zandstrand in Punta Cana

Geniet van de schoonheid van de Dominicaanse Republiek met een huurauto en beleef de avonturen in uw eentje. Het aangename tropische klimaat, de Caribische flair en de sympathieke eigenschappen van de mensen maken de Dominicaanse Republiek tot een paradijs - ook voor automobilisten die een huurauto huren. De Dominicaanse Republiek biedt u een van de meest gevarieerde landschappen van het Caribisch gebied met zijn fantastische stranden en talrijke natuurparken. De Dominicaanse Republiek heeft veel te bieden op het gebied van landschap - 31,5% van het landoppervlak behoort tot verschillende natuurgebieden.

Driveboo Tip:

Populaire vakantiebestemmingen in de Dominicaanse Republiek zijn Punta Cana en Santo Domingo.

Autoverhuur in de Dominicaanse Republiek

Bergweg naar het schiereiland Samana

Bergweg naar het schiereiland Samana

MietwagenCheck werkt samen met alle bekende autoverhuurbedrijven in het land. Wij raden u aan om uw huurauto uit Duitsland voor uw reis te reserveren, omdat u meestal profiteert van aantrekkelijke vroegboekkortingstarieven.

In het binnenland, moet worden opgemerkt dat in het rustieke landschap van de Cordilla Central Mountains van de Dominicaanse Republiek, wegen voor huurauto's zijn gedeeltelijk niet volledig ontwikkeld. Dit maakt de reis nog avontuurlijker en spannender.

Als u de Dominicaanse Republiek verkent met een huurauto, bent u klaar voor een allesomvattende vakantie-ervaring.

Huur een auto in Dominicaanse Republiek direct op het vliegveld

Aankomst bij de landing op Punta Cana Airport

Aankomst bij de landing op Punta Cana Airport

Waarschijnlijk reist u met het vliegtuig naar de Dominicaanse Republiek. Om uw welverdiende vakantie vanaf het begin flexibel te kunnen beginnen, is het een goed idee om uw huurauto direct op te halen bij een autoverhuurbedrijf op de luchthaven. Punta Cana airport, Cabo Rojo airport en El Catey airport zijn enkele van de opstapplaatsen.

U kunt ook een huurauto ophalen op de volgende luchthavens:

luchthavenaanwijzing IATA code Plaats/Provincie
Luchthaven Cibao STI Santiago
Luchthaven La Romana LRM La Romana
Luchthaven Las Américas SDQ Santo Domingo
Luchthaven María Montez BRX Barahona
Luchthaven Puerto Plata POP Puerto Plata
La Isabela Luchthaven JBQ La Isabela