Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Colmar

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor Colmar
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Colmar

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Colmar bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse Bestelauto
bijv. RENAULT KANGOO
10 Dagen van 10.08 - 19.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
10 Dagen van 10.08 - 19.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 48 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 10.08 - 19.08.2024
Voorbeeld auto

Autohuur Colmar: Ontdek Colmar en zijn omgeving met een huurauto

Romantische vakwerkhuizen, pittoreske grachten die aan Venetië doen denken en een uitgebreid gastronomisch aanbod: de Franse stad Colmar in de Elzas is een paradijs voor cultuurliefhebbers en fijnproevers. Colmar ligt in het grensgebied van Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Een auto huren in Colmar is altijd een goed idee, want met een huurauto is Colmar het ideale uitgangspunt om de Elzas te verkennen. Zoek nu uw huurauto in Colmar en maak mooie tochten met uw huurauto van Colmar naar de nabijgelegen wijngaarden.

Autohuur Colmar: Aankomst in Colmar met de auto vanaf het vliegveld

Colmar is de derde grootste stad in de Elzas, na Straatsburg en Mulhouse. Straatsburg ligt op ongeveer 65 kilometer afstand. Aan de Zwitserse kant ligt de stad Basel op ongeveer 60 kilometer afstand. De volgende grootste stad van Duitsland is Freiburg im Breisgau op ongeveer 51 kilometer afstand. Wie met het vliegtuig naar Colmar reist, landt op de internationale luchthaven Straatsburg Entzheim of op de Euroluchthaven Basel-Mulhouse-Freiburg. Op beide vliegvelden is er de mogelijkheid om vanuit de autohuur naar Colmar te vertrekken. Als u tijdens uw verblijf flexibel wilt zijn, reserveer dan een huurauto bij het autoverhuurbedrijf in Colmar. Tip: Let bij het huren van een auto in Colmar op de brandstofregeling en de kilometerstand.

In onderstaande tabel vindt u de afstanden met de reistijden van de bovengenoemde luchthavens naar Colmar:

Luchthaven Afstand tot Colmar Reistijd met de huurauto
Internationale luchthaven van Straatsburg 68 km 48 min.
Luchthaven van Bazel 58 km 40 min.

Huur een auto in Colmar: Welkom in de pittoreske Elzas.

Als u met de huurauto in Colmar aankomt, wacht de bezoeker een charmante oude stad, doorkruist door talrijke kanalen - dit zijn de redenen waarom Colmar ook wel "Klein Venetië" wordt genoemd. Kronkelende steegjes met traditionele vakwerkhuizen, waarvan sommige uit de Middeleeuwen dateren, nodigen uit tot een ontspannen wandeling. Wie met een huurauto naar Colmar reist, vindt hier een grote gastronomische verscheidenheid. Het spectrum varieert van gezellige bistro's en wijnlokalen tot uitstekende restaurants met een luxe keuken. Hotels en accommodaties voor elk budget zorgen ervoor dat u na aankomst in Colmar goed slaapt en opgefrist wakker wordt met een huurauto.

Opstijgen met een huurauto in Frankrijk

Geniet van de Franse keuken

Huur een auto in Colmar: ontdek de architectuurjuwelen met een huurauto in Colmar

Als u heeft besloten om een auto te huren in Colmar of om Colmar te bereiken met een huurauto, zult u blij zijn met het rijke aanbod aan bezienswaardigheden. De geklasseerde stad wacht op u met goed bewaarde oude gebouwen. Hoewel het huren van een auto in Colmar veel voordelen heeft, wordt de middeleeuwse pracht en praal het best gewaardeerd door door het brede voetgangersgebied te lopen. Prachtige herenhuizen, waaronder het Haus Adolf, het oudste huis van de stad, of het Pfisterhaus uit de 16e eeuw, zijn populaire foto-objecten vanwege hun sierlijke gevels, galerijen en muurschilderingen.

Geschiedenis en kunst: bezoek aan het museum in Colmar

Voor cultuurliefhebbers die gebruik hebben gemaakt van de Colmar autoverhuur service, is het ook aan te raden om de lokale musea te bezoeken. De trots van het Unterlinden Museum is bijvoorbeeld het Isenheim Altaarstuk van Matthias Grünewald. Ook werken van Lucas Cranach de Oude, Hans Holbein de Oude en Martin Schongauer worden er tentoongesteld. Er zijn ook vondsten uit de Middeleeuwen, Egypte en Griekenland en archeologische vondsten uit de regio te vinden. Vrienden van moderne en hedendaagse kunst moeten ook een auto huren en Colmar bezoeken: Het nieuwe gebouw van het Unterlinden Museum is er trots op dat het het meest bezochte museum in Frankrijk is buiten Parijs. Andere musea die gemakkelijk te bereiken zijn vanuit het autoverhuurbedrijf in Colmar zijn de geboorteplaats van de beeldhouwer Frédéric-Auguste Bartholdi, een museum van natuurlijke en etnologische geschiedenis en een speelgoedmuseum.

Huur een auto in Colmar en maak rondleidingen in de omliggende wijngaarden

Colmar is de hoofdstad van de Elzasser wijn. Bekende en populaire druivensoorten zoals Riesling of Gewürztraminer komen uit de regio. Bezoekers mogen daarom niet de kans missen om een auto te huren bij het autoverhuurbedrijf van Colmar en Colmar en omgeving te verkennen in een huurauto. Als u Colmar met een huurauto heeft verlaten, komt u door talrijke mooie wijndorpen. Oudgevestigde wijnbouwers openen graag hun wijnkelders en bieden hun wijnen aan om te proeven en te verkopen. In de zomer trekken de talrijke wijnfeesten rond Colmar talrijke bezoekers en de plaatselijke bevolking aan die de nieuwe druivensappen en delicatessen zoals Flammkuchen, Münster-kaas en andere regionale specialiteiten komen proeven. Wie deze reiservaringen niet wil missen, moet in ieder geval een auto huren bij de autoverhuurder Colmar. Een auto huren in Colmar heeft ook zin in het beschouwende adventsseizoen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat