Huurauto Bilbao

Huurauto Bilbao vanaf 15 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

autoverhuur in Bilbao: ontdek het Baskenland met een huurauto.

Gezicht op Bilbao

Bilbao, de hoofdstad van de Spaanse provincie Biskaje, is de perfecte bestemming voor Spaanse vakantiegangers. De metropool is de grootste stad in de autonome regio Baskenland. Er wonen hier iets meer dan een miljoen mensen. Daarnaast zijn er elk jaar evenveel vakantiegangers en dagtoeristen, waarvan velen ook de stad en de omgeving met een huurauto verkennen. Want om de grote metropool en de omgeving te ontdekken is het de moeite waard om voor een redelijke prijs een auto te huren.
Veel interessante bestemmingen zijn het best te bereiken met een huurauto. Goedkope aanbiedingen voor huurauto's zijn het hele jaar door beschikbaar.

Lente of herfst in BilbaoMenu-Entry

Wat de mooiste stop is op een reis door Bilbao is een kwestie van debat tussen bewoners en bezoekers, want het is natuurlijk een kwestie van smaak. Velen zijn van mening dat het de Básilica de Begona is. Onder de bezienswaardigheden van de stad neemt het een van de eerste plaatsen in beslag. De kerk is gebouwd op een heuvel in het jaar 1588. Zoals alle kerken in Spanje is ze prachtig versierd. Het is alleen verlicht met kaarsen. Daarom is het de moeite waard om het 's avonds te bezoeken. Helaas kunt u de Básilica de Begona niet direct bereiken met een huurauto. Je moet een steile trap op. Als dit te vermoeiend voor u is, kunt u de lift nemen. De inspanning wordt beloond met een overweldigend mooi uitzicht over Bilbao, vooral vanaf het begin van het voorjaar tot het einde van de herfst.

Basiliek van Begona in Bilbao

Basiliek van Begona

Kerk van San Anton bij de rivier in Bilbao

Kerk San Anton

Na het bezoek aan de Básilica de Begona moet men een klein uitstapje maken naar de voetgangerszone van de markthal. Daarom zou men de gehuurde auto daar laten staan en richting de rivier lopen. Hier vindt de bezoeker een gebouw met de naam San Anton, een van de oudste bruggen van de stad. De kerk in de directe omgeving draagt dezelfde naam. De brug werd gebouwd in de 16e eeuw. De bouw van het sacrale gebouw begon eerder, in de 15e eeuw. Het duurde tot de 18e eeuw voordat de kerk klaar was. Pas toen werd de bouw van de toren voltooid.

Huurauto Bilbao: afhalen op de luchthaven

De ontdekkingstocht met de huurauto begint op de luchthaven van Bilbao (BIO). De internationale commerciële luchthaven wordt bediend door bijna alle bekende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. U kunt vrijwel het hele jaar door aanbiedingen voor goedkope vluchten boeken.
De grote namen in de autoverhuur zijn ook beschikbaar op de luchthaven van Bilbao. Goedkope huurauto's zijn beschikbaar voor vakantiegangers voordat ze aan hun reis beginnen. Dit is meer ontspannen en u vindt de goedkoopste aanbiedingen op voorhand bij het plannen van uw reis. Als u uw voordelige huurauto via de prijsvergelijking heeft gevonden, kunt u uw huurauto ook direct bij aankomst op de luchthaven van Bilbao ophalen. Ook direct ter plaatse is de autoverhuur via de online prijsvergelijking spontaan mogelijk en mogelijk niet minder gunstig. In het hoogseizoen is het echter altijd aan te raden om tot twee weken voor vertrek de autoverhuuraanbiedingen te controleren en de beste aanbieding te selecteren vanuit het comfort van uw eigen huis.

De perfecte huurauto boekenMenu-Entry

Brug over de Ria in Bilbao

Wanneer u online boekt, kunt u gemakkelijk verschillende auto's met onze hulp vergelijken en de goedkoopste kiezen. U hoeft alleen maar de data waarop u wilt reizen in te vullen in het zoekformulier, met one way rental heeft u de mogelijkheid om twee verschillende locaties te kiezen als ophaal- en afgiftepunten, bijvoorbeeld een roadtrip zal veel leuker voor u zijn. Voer vervolgens in voor hoeveel mensen u de huurauto nodig heeft, zodat u het perfecte formaat voertuig heeft. U kunt dan kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën, kenmerken, verzekeringen en inbegrepen diensten zoals hieronder aangegeven. Om uw keuze te vergemakkelijken bieden we ook drie verschillende voordeelpakketten aan zodat u niet alles individueel hoeft te filteren. Kies tenslotte het beste aanbod voor u. Wij proberen altijd alle aanbiedingen zo prijstransparant mogelijk te presenteren - zodat u niet alleen bij de TÜV-gecertificeerde veiligheidsgarantie boekt, maar ook geïnformeerd en zonder onaangename verrassingen.

Met een huurauto naar de bezienswaardigheden in BilbaoMenu-Entry

De markthal in Bilbao
Mercado de la Ribera in Bilbao

Reizigers die Bilbao met een huurauto verkennen mogen de Markthal zeker niet missen tijdens een uitstapje naar de oude stad. Deze stop op de reis is gemakkelijk te vinden met een huurauto door naar het zuidoostelijke deel van de oude stad te gaan. Het ruwe oriëntatiepunt is de rivier, want de markthal, Mercado de la Ribera, ligt direct aan de oever van de Nervion. De gebrandschilderde ramen van het gebouw onderscheiden zich aan de buitenkant. Het voedselaanbod in de zaal omvat alles wat de keuken in Spanje zo bijzonder maakt. Het gaat onder meer om de verse delicatessen uit de zee, groenten en fruit, gebak en vleeswaren. De verkopers in de hal veranderen voortdurend. De beste manier om de beste deals voor verschillende voedingsmiddelen te vinden is door ze te bekijken vanuit de galerie. Daar kan men ook genieten van kleine lekkernijen tegen een redelijke prijs.

De Catedral de Santiago

De grootste kerk van de stad is de kathedraal van Santiago. Het is gebouwd in een gotische stijl en dateert uit de 14e eeuw. Het zijn vooral de zijaltaren die indruk maken met hun grootsheid. Ook het orgel is een klankbelevenis. Het werd al in de 17e eeuw geïnstalleerd. Als u wilt genieten van de geluiden, is het het beste om te blijven voor de dienst. Een bezoek aan de kerk kost geen geld. Een uitzondering is het bezoek aan de sacristie. Hier betaalt de bezoeker één euro. Hij wordt gecompenseerd door de pracht en praal van het kerkgebouw.

Panorama van de rivier de Ria in Bilbao
Verdere hoogtepunten
  • Estacion de Santander
  • Plaza Moyua
  • Azkuna Zentroa

Met de huurauto in de omgeving van Bilbao

Paleis in Bilbao

Het gebied rond de stad Bilbao is ook absoluut de moeite waard om te zien en charmant. Als u een cabriolet wilt huren en de regio wilt verkennen, vindt u hier de mooiste mogelijkheden. Het gebied rond Bilbao heeft een verscheidenheid aan landschappen die uitzonderlijk is. Stranden en baaien nodigen uit tot een pauze of een ontspannen picknick. Het beste is om je zwemspullen mee te nemen!
De kliffen aan de Atlantische Oceaan bieden een absolute natuurbeleving. Voor de reis naar dit gebied is het handig om eenSUV als huurauto te huren. Hiermee kunt u de Atlantische kust zonder problemen verkennen. Een SUV is ook het juiste voertuig voor een reis naar de bergen rond Bilbao. Natuurliefhebbers vinden hier alles wat hun hartje begeert.
Aan de monding van de Ria wacht een industrieel monument op zijn bewonderaars. De Puente Colgante brug, ook wel bekend als de Vizcaya Bridge, is gemaakt van staal. Het werd gebouwd door Alberto de Palacio, een student van de beroemde G. Eiffel. Als de oudste transportbrug ter wereld verbindt hij de steden Portugalete en Las Arenas met elkaar. De constructie heeft een hoogte van 50 meter. De bijzondere ervaring is de gondel bij de brug. Er zijn auto's en voetgangers nodig aan de overkant van de rivier. Bij de brug zelf komt de bezoeker met een lift naar boven. Het uitzicht op Bilbao en omgeving is overweldigend.

Temperaturen in Bilbao

Het weer in Bilbao met zijn mediterrane temperaturen en vele zonuren maakt vooral de maanden mei tot oktober de mooiste tijd voor een vakantie met de gehuurde auto:

Architectuur van de stad Bilbao
Uitzicht op de rivier de Ria en de stad Bilbao
Maand Jan Feb Mar apr Mei Juni Jul Augustus Sep Okt nov Dec
Max. Temp (in °C) 12,9 14 15,3 16,4 19,6 22,4 25 25,1 24,4 21 16,1 13,4
Min. temperatuur (in °C) 4,8 5,3 5,5 7,1 9,6 12,3 14,4 14,6 13,2 11 7,5 5,7
Zonuren (per dag) 5 6 7 8 9 10 10 9 8 8 5 5
Regenachtige dagen 19 16 18 17 19 17 15 14 13 12 17 16
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Meest gestelde vragen over het boeken van een huurauto Bilbao

Kan ik zonder creditcard een auto huren in Bilbao?
Nee, in Bilbao is het niet mogelijk om een huurauto te boeken zonder creditcard.
Tot wanneer kan ik een huurauto in Bilbao teruggeven?
In principe kunt u de huurauto op elk moment van de dag inleveren. Het is alleen belangrijk dat u de huurauto niet later dan de tijdens uw boeking opgegeven tijd voor teruggave inlevert.
Moet ik in Bilbao ter plaatse nog een aanvullende verzekering afsluiten?
Het beste is om de volledige verzekering zonder eigen risico via ons te boeken. Op deze manier hoeft u geen verdere verzekering ter plaatse af te sluiten.
Hoe lang heb ik de tijd om een huurauto te annuleren?
U heeft tot 24 uur voor de verhuur binnen de openingstijden van Driveboo Tijd om te annuleren.

Vragen over de prijs

Wat kost een huurauto in Bilbao?
Een huurauto in Bilbao kost gemiddeld 18,58 € per dag.
Wat kost een huurauto per week in Bilbao?
Een huurauto in Bilbao kost gemiddeld 130,04 € per week (18,58 € per dag).
Wat kost een huurauto voor een maand in Bilbao?
Een huurauto in Bilbao kost gemiddeld 557,32 € voor een maand (18,58 € per dag).
Welke autoverhuurder is de goedkoopste in Bilbao?
Auto Europe is in Bilbao de goedkoopste. Een autohuur kost 74,31 € voor 4 dagen.
Wat kost een kleine huurauto in Bilbao?
Een kleine huurauto kost in Bilbao18,58 € per dag.
Wat kost een middenklasse huurauto in Bilbao?
Een middenklasse huurauto kost in Bilbao28,68 € per dag.
Hoe hoog is het aansprakelijkheidsbedrag in Bilbao?
Elke huurauto is in ieder geval verzekerd met het wettelijke aansprakelijkheidsbedrag. In Bilbao zijn er 3 aanbieders met een aansprakelijkheidsbedrag van meer dan 7,5 miljoen euro.
Hoe hoog zijn de extra kosten voor jonge bestuurders in Bilbao?
Bestuurders onder 26 jaar betalen vaak extra kosten. Deze hangt veelal sterk af van de verschillende aanbiedingen. Wij tonen u altijd de prijs inclusief alle kosten.
Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren?
Tot 24 uur voor de verhuur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.

Vragen over autoverhuurbedrijven

Welke autoverhuurders zijn er in de terminal van Bilbao?
In de terminal van Bilbao zijn Tui Cars, Enterprise en Auto Europe gevestigd.