Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Béziers

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 9 beoordelingen voor Béziers
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Béziers

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Béziers bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 04.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. renault clio
14 Dagen van 04.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 04.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Béziers

Met de huurauto naar Béziers

Béziers

Het huren van een auto om Béziers en omgeving te verkennen is een voordelige beslissing die u ook onafhankelijkheid geeft. Béziers is een stad met ongeveer 80.000 inwoners aan de rivier de Orb. Het is gelegen in het zuiden van Frankrijk, 14 km van de Middellandse Zee in een fantastisch landschap. Autohuur in Béziers is net zo gemakkelijk te vinden als op het vliegveld, dat op 12 km afstand ligt, met de IATA code BZR. Bij ons daarentegen kunt u voor uw vertrek een auto huren voor Béziers en door een transparante vergelijking geld besparen. Zodra de reservering is voltooid, is de auto voor Béziers klaar om te worden afgehaald bij het gekozen autoverhuurbedrijf in Béziers en wordt deze na enkele formaliteiten aan u overhandigd. Het volgende artikel vertelt u wat u kunt ontdekken met een huurauto in Béziers.

Ontdek de kathedraal met een huurauto in Béziers

De imposante 13e eeuwse kerk staat op een heuvel boven de stad en is van veraf te zien. Weg van de grote toeristenstromen kunt u gemakkelijk een parkeerplaats vinden en de kathedraal in alle rust bezoeken. Het is adembenemend mooi, zowel binnen als buiten, en vanaf de 48 meter hoge toren kunt u genieten van een prachtig uitzicht op een zeer gevarieerd landschap.

Bezoek het Canal du Midi met een huurauto in Béziers

Gebouwd in de 17e eeuw, is het kanaal nu een paradijs voor schippers en vissers. In de buurt van Béziers liggen de Fonseranes: acht grote bekkens met negen sluizen. Het technische hoogstandje maakt van deze faciliteit een bezienswaardigheid. Als u geïnteresseerd bent, vraag dan het autoverhuurbedrijf in Béziers om een routebeschrijving.

Met de huurauto van Béziers naar Montpellier

Door een auto te huren voor Béziers kunt u het gevarieerde landschap van de Middellandse Zee verkennen en excursies maken in de omgeving. Op de A9 is het slechts 74 km of een uur rijden naar Montpellier. De stad nodigt met aquarium, dierentuin, parken en historische bezienswaardigheden uit om te bezoeken.

Voor het baden met de huurauto van Béziers naar Sète

Sète is een schiereiland met een vissersdorpje en eindeloze zandstranden, die u ook via de A9 kunt bereiken. Het schiereiland op ongeveer 50 km afstand wordt bezocht door de lokale bevolking en toeristen vanwege de unieke flair. Een dagje strand belooft ontspanning en afwisseling. Andere bestemmingen kunnen worden aanbevolen door de autoverhuur in Béziers.

In de volgende tabel vindt u in één oogopslag de afstanden tot enkele mooie bestemmingen van Bézier:

Bestemming van de excursie Afstand tot Béziers Reistijd van Béziers
Montpellier 85 km 1u 10 minuten
Sète 58 km 50 minuten
Narbonne 34 km 36 minuten
Marseille 234 km 2u 36 minuten
Perpignan 95 km 1u 5 minuten

Wij zijn een onafhankelijk vergelijkingsportal voor autoverhuur en werken samen met elk autoverhuurbedrijf in Béziers. Maak voor uw vertrek gebruik van onze autoverhuurdiensten voor Béziers en vergelijk de autoverhuuraanbiedingen voor uw bestemming. Vul de datum van uw reis in het zoekmasker in en u ziet direct welke huurauto's beschikbaar zijn in Béziers. U kunt bij ons een auto huren voor Béziers en deze uitrusten met praktische accessoires. Zodra de reservering is voltooid, staat de gekozen auto voor u klaar bij het verhuurstation in Béziers, klaar om afgehaald te worden. De criteria waarmee u rekening moet houden bij het huren van een auto voor Béziers worden hieronder toegelicht: Huur een auto voor Béziers

Huur een auto voor Béziers en krijg een eerste klas verzekering

Met een huurauto voor Béziers kan onzorgvuldigheid snel een deuk veroorzaken bij het parkeren of zelfs een ongeluk. Beide scenario's kunnen leiden tot geschillen met het autoverhuurbedrijf in Béziers of de andere partij die betrokken is bij het ongeval. Een volledig omnium verzekering zonder eigen risico bespaart u veel moeite en extra kosten in geval van nood. Kies voor het huren van een auto met de best mogelijke verzekering en geniet van uw vakantie in Zuid-Frankrijk.

Ontdek Béziers met vrienden in een huurauto

Voordat u uw begeleider het stuur van de gehuurde auto laat overnemen, moet het autoverhuurbedrijf in Béziers dit opnemen in de huurovereenkomst. Dit is de enige manier waarop een extra bestuurder dezelfde verzekeringsdekking krijgt als u. Wanneer u een auto huurt voor Béziers, bent u volledig verantwoordelijk voor uw medereizigers.

Op reis gaan met een huurauto van Béziers

Als u een rondreis door Zuid-Frankrijk met een huurauto plant, bieden gunstige tarieven voor een enkele reis u de best mogelijke flexibiliteit. U boekt uw huurauto voor Béziers met eenrichtingsverhuur. Haal de auto op bij de autoverhuur in Béziers en breng hem naar een verhuurstation van uw keuze bij dezelfde leverancier.

Neem de autohuur voor Béziers over met creditcard

U heeft een volledige kaart nodig omdat het autoverhuurbedrijf in Béziers de borg daarop blokkeert. U kunt de procedure niet doen door een auto te huren voor Béziers op ons portaal.

Rij met de huurauto in Béziers en omgeving

Een auto huren voor Béziers is net zo makkelijk als deelnemen aan het verkeer in de stad. Vanuit de autohuur in Béziers rijdt u over goed aangelegde wegen met bekende verkeersborden en verkeersregels die zoveel mogelijk hetzelfde zijn als in het BRD

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

9 Ervaringen van onze klanten in Béziers

Beoordeling van Janine D.

“Snelle, vriendelijke en overtuigende service!”

Beoordeling van Patric L.

“Zeer meegaande verhuurder. We kregen zelfs de huurauto in een klasse hoger. Het was een uitstekende service. Heel erg bedankt!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat