Huurauto Narbonne

Huurauto Narbonne vanaf 17 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huurauto Narbonne

Als u de magie van Frankrijk wilt ervaren, bent u in goede handen in de stad Narbonne, gelegen in het zuidoosten van het land. Narbonne is de hoofdstad van het departement Aude en telt iets meer dan 50.000 inwoners. Met de nabijheid van de Middellandse Zee en de vele culturele hoogtepunten biedt de stad u optimale voorwaarden voor een ontspannende en interessante vakantie. Een auto huren in Narbonne heeft het voordeel dat je de stad en het nabijgelegen platteland flexibel en zelfstandig kunt verkennen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Perpignan-Risaltes, op 70 kilometer afstand. Vanaf hier kunt u Narbonne snel en eenvoudig bereiken met een huurauto in minder dan een uur.

Met de huurauto naar Narbonne

Huur een auto in Narbonne - flexibele manier om de stad en haar bezienswaardigheden te ontdekken

Met een huurauto in Narbonne bent u onafhankelijk van de strakke dienstregeling van het openbaar vervoer. Een auto huren in Narbonne geeft u de mogelijkheid om de stad op een ontspannen manier en zonder enige tijdsdruk te verkennen. Zo kunt u met uw huurauto in Narbonne het prachtige Cathédrale Saint-Just-et-Saint-Pasteur de Narbonne, gebouwd in de 13e eeuw, bezoeken. Een andere bezienswaardigheid van de stad is de Pont des Marchands, een hangbrug van Romeinse oorsprong. Het nabijgelegen Regionaal Natuurpark Narbonnaise en Méditerranée is met een huurauto binnen enkele minuten te bereiken vanuit Narbonne. Naast fascinerende duinlandschappen wachten hier prachtige wijngaarden en ongerepte bossen op u. Als u uw huurauto in Narbonne wilt gebruiken voor een excursie naar de nabijgelegen Middellandse Zeekust, kunt u uw bestemming in minder dan een half uur bereiken. U kunt ook een auto huren in Narbonne. om de overblijfselen van de Via Domita in de buurt van het stadhuis te bezoeken.

Huur een auto in Narbonne om de omgeving van de stad te verkennen

Een auto huren in Narbonne geeft u de mogelijkheid om snel en spontaan op grotere tochten te gaan en de grote steden in de buurt van de stad te bezoeken. De dichtstbijzijnde grote stad is Montpellier, op 100 kilometer afstand, die met een huurauto vanuit Narbonne in iets meer dan een uur te bereiken is. U kunt ook een auto huren in Narbonne om de havenstad Marseille, op 250 kilometer afstand, te bezoeken. Als u naar Spanje wordt getrokken, is het een goed idee om een auto te huren en te vertrekken van Narbonne naar Barcelona, eveneens 250 kilometer verderop. Met een huurauto in Narbonne kunt u eenvoudig apparatuur en bagage over langere afstanden vervoeren. Profiteer van de voordelen die een huurauto in Narbonnebeb u biedt!

In onderstaande tabel hebben we de afstanden vanaf Narbonne voor u samengevat:

Doelstelling Afstand tot Narbonne Reistijd met de huurauto
Montpellier 95 km 1u 15 min
Marseille 256 km 2u 37 min
Barcelona 258 km 2u 47 min

Online een auto huren voor Narbonne - wat zijn de voordelen?

Als u vooraf een huurauto voor Narbonne boekt, zijn er een aantal voordelen. Zo heeft u de mogelijkheid om op uw gemak modellen en prijzen te vergelijken om een huurauto in Narbonne te vinden die bij u past. U kunt ook andere voorwaarden ontdekken, zoals de tankregel en de verzekeringsvoordelen die verbonden zijn aan het boeken van de huurauto. Met een online reservering vooraf kunt u direct bij aankomst uw huurauto in Narbonne gebruiken om een interessante excursie te maken. U bepaalt zelf bij welk station u uw huurauto in Narbonne wilt ophalen.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Morgen: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Uw voordelen met Driveboo

  • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
  • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
  • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
  • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
  • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
  • Express Service en lange termijn verhuur
  • Goedkoop busjes huren
  • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
  • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders