Huurauto Augsburg

Huurauto Augsburg vanaf 16 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Augsburg

Kleine auto
Kleine auto
bijv. TOYOTA AYGO of gelijkwaardig
TOYOTA AYGO
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
TOYOTA AYGO
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 13 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Aygo
vanaf 18 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 15 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 15 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 15 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
VW Golf
vanaf 21 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. VW PASSAT of gelijkwaardig
VW PASSAT
vanaf 18 €/dag
Minibus
bijv. VW GOLF ESTATE of gelijkwaardig
VW GOLF ESTATE
vanaf 16 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FordTourneoConnect of gelijkwaardig
FordTourneoConnect
vanaf 31 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Mercedes Vito of gelijkwaardig
Mercedes Vito
vanaf 48 €/dag
SUV
bijv. Ford Kuga of gelijkwaardig
Ford Kuga
vanaf 16 €/dag
Premium klasse
bijv. Audi A6 of gelijkwaardig
Audi A6
vanaf 30 €/dag
Vrachtwagen
bijv. GR.5 MAN 8.180 KOFFER of gelijkwaardig
GR.5 MAN 8.180 KOFFER
vanaf 83 €/dag
Van
bijv. VOLKSWAGEN CADDY of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN CADDY
vanaf 25 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Morgen: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Huurauto Augsburg: De Zwabische parel

Uitzicht over Augsburg

Ontdek Augsburg gemakkelijk met de auto

Vakantie in Duitsland is vooral populair in 2020! De charmante universiteitsstad Augsburg ligt in het zuidwesten van Beieren, op slechts ongeveer 80 kilometer van München. Augsburg heeft ongeveer 300.000 inwoners en is na München en Neurenberg de derde stad van Beieren. Augsburg kijkt terug op een lange en bewogen geschiedenis. Het stadsgebied was al in de Romeinse tijd gevestigd. Augsburg is een van de oudste steden van Duitsland. De stad is dan ook rijk aan unieke bezienswaardigheden, monumenten en attracties. Ontdek de stad met een huurauto. Wees slim en bespaar jezelf veel geld en tijd. Op MietwagenCheck vergelijken we de beste aanbiedingen voor huurauto's. Kies uit verschillende modellen en diensten. Stel individuele filters in om uw persoonlijke huurauto te vinden. Bespaar nog meer tijd met onze kant-en-klare pakketten. Boek uw huurauto in Augsburg en omgeving eenvoudig en transparant.

Wetenswaardig en uniek in Augsburg

Standbeeld van Jakob Fugger

Verken het Jakob Fugger-monument

Jakob Fugger is de belangrijkste persoonlijkheid uit Augsburg. Talrijke historische gebouwen in de stad dateren uit zijn tijd. Onder andere de Fuggerkapel in de Annakirche in Augsburg, de Fuggerhuizen in Augsburg en de Augsburger Fuggerei. Augsburg is de enige stad in Duitsland die een eigen feestdag heeft. Het Augsburg High Peace Festival viert het einde van de Dertigjarige Oorlog in 1648. Het leven in Augsburg is nauw verbonden met water. Bezoek de prachtige fonteinen, het waterleidingbedrijf van de Hochablass en de grachten in het Lechviertel.

Andere belangrijke persoonlijkheden uit Augsburg

Welke beroemdheden zijn in Augsburg geboren? Augsburg is de geboorteplaats van vele belangrijke persoonlijkheden. Die een invloed hebben tot ver buiten Augsburg, zelfs vandaag de dag. De twee schilders Hans Holbein en zijn zoon, Hans Holbein. Hun kunstwerken vertegenwoordigen de overgang van de laatgotische naar de renaissance. Hans Holbein wordt beschouwd als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Renaissance. De naam Mozart is wereldberoemd. De vader van Wolfgang Amadeus Mozart, Leopold Mozart, werd geboren in Augsburg. Voor zijn studie verhuisde hij later naar Salzburg. Een andere zoon van de stad is Bertolt Brecht. Hij heeft vele jaren in Berlijn gewoond en gewerkt. Daarom is zijn belangrijke nalatenschap ook ondergebracht in het archief van de Kunstacademie in Berlijn. In Augsburg is het geboortehuis van de dichter, het Brechthaus, een museum en een gedenkteken voor hem.

Huurauto Augsburg: Infrastructuur en vervoersverbindingen

Augsburg is zeer gemakkelijk te bereiken met de bus en de trein. Met een huurauto kunt u bijzonder goedkoop en zelfstandig reizen. Heeft Augsburg een vliegveld? De stad heeft een luchthaven, de Augsburg Airport (AGB), die vooral door zakenvliegtuigen wordt gebruikt. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is in München (MUC). Om van München naar Augsburg te komen is een huurauto aan te bevelen - veel stations van Augsburgse autoverhuurbedrijven bevinden zich direct op het vliegveld. Het is het beste om aanbiedingen en prijzen vooraf te vergelijken op MietwagenCheck. Zo krijgt u vooraf alle belangrijke informatie over prijzen, beschikbaarheid en huurvoorwaarden. U ontvangt dan de meest gunstige autoverhuuraanbiedingen. Kies uit verschillende ophaalmogelijkheden.

Huurauto Augsburg: Goedkoop de stad verkennen met de auto

Met de auto bent u onafhankelijk en flexibel. Ontwerp uw verkenningen individueel. Ontdek meer steden in Beieren. Het aanbod is breed gediversifieerd. Stadsreizen met een huurauto zijn bijzonder betaalbaar. Meerdere mensen kunnen met een huurauto deelnemen aan een stadsrondrit. De rondleidingen met de auto zijn vooral leuk om samen te doen.

Ontdek de bezienswaardigheden in Augsburg

Uitzicht op het stadhuis van Augsburg

Het stadhuis van Augsburg: het symbool van de stad

De bezoeker kan een van de meest indrukwekkende wereldlijke gebouwen van de Renaissance in Beieren verwachten. Samen met de Perlach-toren wordt het stadhuis beschouwd als het symbool van de stad. Het werd gebouwd tussen 1615 en 1620 in de laat-renaissance stijl. Het interieur werd pas in 1624 voltooid. Het gebouw weerspiegelt het grote belang dat de stad had als financieel en commercieel centrum. Het is een uitdrukking van de trots van een van de belangrijkste steden in Beieren en daarbuiten in die tijd. De Gouden Zaal en de Prinsenkamers, die nu beschikbaar zijn voor bruiloften, zijn ook de moeite van het bekijken waard. De gemeenteraad van Augsburg komt vandaag de dag nog steeds bijeen in de "Oberen Fletz". Bezoekers van het stadhuis kunnen gemakkelijk met een huurauto naar het historische gebouw rijden. Er zijn verschillende mogelijkheden om de auto goedkoop te parkeren in de buurt.

De oudste sociale nederzetting ter wereld

Jakob Fugger, de rijke koopman, schonk een schikking - de Fuggerei. Het legde de basis voor de oudste sociale nederzetting ter wereld, waar deze mensen goedkoop konden wonen. De nederzetting bestaat nog steeds en kan worden bezocht. Het wordt ook wel "stad in de stad" genoemd, omdat een stadsmuur met drie poorten het complex van 67 huizen met 140 appartementen en een kerk omsluit. Drie kamers van het laatste oorspronkelijk bewaarde huis werden ingericht als museum. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in het leven in de Fuggerei. Maak kennis met interessante informatie over de Fugger-familie. De Fuggerei dient vandaag de dag nog steeds de sociale woningbouw. De jaarlijkse huurprijs is nog steeds ongelooflijk laag.

Ontdek de kunst en cultuur van Augsburg met een huurauto

Naast de bekende Augsburger Puppenkiste heeft de stad nog andere culturele ontdekkingen en bestemmingen te bieden. Zeer interessant is het Schaezlerpalais, waar rijks- en gemeentelijke kunstcollecties zijn ondergebracht. Opmerkelijk is de geschiedenis van het gebouw in rococostijl. Bij verschillende gelegenheden heeft het paleis illustere gasten ontvangen, bijvoorbeeld de latere Franse koningin Marie Antoinette. Prachtige bals en recepties vonden hier plaats. Het Maximilian Museum op de Fuggerplatz is een van de belangrijkste musea van de stad. Dit bevat beeldhouwkunst, stadsgeschiedenis en handwerk. Talrijke andere musea en galerijen verrijken het culturele landschap van de stad. Belangrijke culturele evenementen zijn de evenementen ter ere van de beroemde zonen van de stad. Welke evenementen zijn er in Augsburg? Het Brecht Festival, de concerten en lezingen van de Mozartgemeinde Augsburg. De internationale filmdagen trekken jaarlijks geïnteresseerde bezoekers. Het mediakunstfestival en tal van andere evenementen vinden ook plaats in Augsburg.

Met een huurauto op weg naar de Perlachturm

De Perlach Tower stijgt maar liefst 70 meter de lucht in. Het herkenningspunt van de stad Augsburg is een populaire excursiebestemming en is een van de hoogste gebouwen in Augsburg. Wie de 261 treden naar het bovenste platform beklimt, wordt beloond met een adembenemend panorama. De toren dateert oorspronkelijk uit 989 en werd in eerste instantie gebouwd als wachttoren. In de loop der eeuwen is het voortdurend opgevoed. In de loop van de bouw van het stadhuis kreeg de Perlachturm zijn huidige uiterlijk. Er zijn veel legendes over de oorsprong van de naam, maar geen enkele daarvan is uiteindelijk bewezen. De Perlachturm is ook zeer gemakkelijk te bereiken met een huurauto en biedt handige parkeergelegenheid.

Goedkoop met een huurauto Bavaria verkennen

Kasteel Neuschwanstein in Beieren

Ontdek kasteel Neuschwanstein met de auto

Wat zijn de populairste excursiebestemmingen in Beieren? Maak van de gelegenheid gebruik en ontdek heel Beieren. Met de auto zijn bestemmingen zoals München en meren zoals het Starnberg-meer snel en comfortabel te bereiken. De wereldberoemde koninklijke kastelen bij Füssen zijn ook een populaire bestemming. Neuschwanstein, Hohenschwangau, Linderhof - een bezoek aan deze kastelen maakt deel uit van elk bezoek aan Beieren.

Excursiebestemmingen in Beieren in één oogopslag:

 • München
 • Augsburg
 • Neurenberg
 • Kasteel Neuschwanstein
 • Hertogelijke Spoorweg
 • Linderhof
 • Skywalk in de Allgäu
 • Thermisch bad Erding
 • Alpsee
 • het meer van Starnberg

Autoverhuur Augsburg: Verhuur en teruggave

Denk aan de eenrichtingshuur. Laat uw huurauto achter in een andere stad. U kunt eenvoudig beginnen met de prijsvergelijking van de AutoverhuurCheck en uzelf overtuigen van onze gunstige aanbiedingen. Met uw huurauto bent u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. U kunt Augsburg en omgeving op uw gemak ontdekken. Boek risicoloos met MietwagenCheck.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders