Huurauto Neurenberg

Autoverhuur Neurenberg vanaf 21 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Wat kost een huurauto in Neurenberg?

Bij een autohuur in Neurenberg kunt u een huurauto krijgen vanaf ongeveer 15€/dag. In onze prijsvergelijking kunt u de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken en de goedkoopste autohuur in Neurenberg vinden. In de Frankische metropool zijn alle bekende aanbieders vertegenwoordigd, zodat er een vergelijkbaar goed aanbod van autoverhuurders is als in Berlijn. Als er geen goed aanbod is, is het de moeite waard om te kijken naar de autoverhuurbedrijven in Fürth, de naburige stad Neurenberg.

Het rijden door Neurenberg in een huurauto biedt u de ideale gelegenheid om de prachtige stad in Midden-Frankenland op eigen gelegenheid en op een ongecompliceerde manier te leren kennen. Ontdek de vele verschillende bezienswaardigheden direct ter plaatse met uw gehuurde auto.

Ontdek Neurenberg tegen lage kosten met een huurauto

De prachtige stad Neurenberg - na München de grootste stad van Beieren - kunt u het beste ervaren met uw eigen huurauto. Of u nu op de luchthaven van Neurenberg (NUE) aankomt of met de trein of de bus - alleen een huurauto biedt u optimale flexibiliteit. Geen vervelend staan bij de bushalte, niet worstelen met het verkeersnetwerkplan, en zelfs 's avonds keert u veilig en droog terug naar uw accommodatie. Het boeken van een huurauto is niet alleen praktisch, maar ook goedkoop. Voer eenvoudigweg de MietwagenCheck prijsvergelijking online uit en kies de beste aanbieding voor u. Uiteraard staat de huurauto na reservering voor u klaar op de plaats van aankomst - of dat nu op het vliegveld of op het station is. Je hoeft alleen maar in te stappen en je bent klaar om te gaan! Bij het boeken kunt u ook een navigatiesysteem toevoegen - dit bespaart u de moeite om kaarten te lezen en wijst u de weg naar de meest waardevolle bestemmingen in Beieren en vooral in de mooie stad Neurenberg.

Tips voor het parkeren in Neurenberg

Neurenberg is gemakkelijk te bereiken met een huurauto dankzij de optimale wegverbindingen. De stad is ook rijkelijk gezegend met parkeergelegenheid. Alleen al in de oude stad zijn er zes parkeergarages beschikbaar.
In het oude centrum van St. Lorenz bevinden zich de parkeergarages:

  • Parkeergarage Jakobsmarkt
  • Meerlaagse parkeergarage Sterntor
  • Katharinenhof parkeergarage
  • Parkeergarage Findelgasse

In de oude stadskern van St. Sebald is het de parkeergarage:

  • Belangrijkste markt
  • ondergrondse parkeergarage Hans-Sachs-Platz

U kunt de oude stad van Neurenberg te voet verkennen terwijl uw huurauto op de best mogelijke manier geparkeerd staat. Als u nog niet bekend bent met Neurenberg, kunt u het beste eerst naar de parkeergarage op het grote marktplein gaan. Er is een VVV-kantoor direct aan de Grote Markt, waar u brochures en informatie kunt krijgen over de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Er zijn er genoeg in Neurenberg. Zo staat de "Schöne Brunnen" (mooie fontein) direct aan het grote marktplein. De bijzondere aantrekkingskracht van de fontein is de goudkleurige glinsterende ring in het zorgvuldig ontworpen rooster rondom de fontein. Het werd op mysterieuze wijze zonder naad in het raster geplaatst. Volgens de legende kent de ring drie wensen toe aan iedereen die hem een keer draait. Er wordt ook gezegd dat wie de ring drie keer draait, gezegend is met veel kinderen.

Huur een auto en ontdek gemakkelijk de bezienswaardigheden van Neurenberg

Het herkenningspunt van de stad, het keizerlijk kasteel van Neurenberg, is een absolute must voor elke bezoeker van Neurenberg. Het kasteel torent majestueus boven de stad uit en kan niet over het hoofd gezien worden. Een uitstapje naar de top met een huurauto is niet aan te bevelen, omdat er slechts enkele parkeerplaatsen zijn, die voornamelijk voor bewoners zijn gereserveerd. De volgende parkeergarage bevindt zich op de hoofdmarkt. Hier kunt u uw huurauto parkeren en ofwel een rustige wandeling naar het kasteel maken ofwel gebruik maken van het openbaar vervoer. Zo kun je snel en goedkoop de top van de heuvel bereiken. Eenmaal aangekomen bij het kasteel heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding om veel interessante informatie over het kasteel en de stad Neurenberg te leren kennen. Maar het maakt niet uit of u een rondleiding krijgt of niet - in ieder geval geniet u vanaf deze heuvel van een prachtig uitzicht over Neurenberg. Bij goed weer is het ook de moeite waard om de kleine klim naar de Sinwell-toren te maken, die zich in het oostelijke voorplein van de keizerlijke burcht bevindt. Het uitzicht van bovenaf over de oude stad van Neurenberg is overweldigend!

Geniet van het culturele aanbod van Neurenberg!

Neurenberg staat over de hele wereld bekend als een speelgoedstad. Al in de Middeleeuwen werd hier speelgoed gemaakt en verkocht en vandaag de dag vindt hier de Internationale Speelgoedbeurs plaats. Het beroemde Speelgoedmuseum van Neurenberg toont op 1.400 m2 tentoonstellingsruimte alles wat het weten waard is over de 600 jaar speelgoedgeschiedenis van de stad: van poppenmaken in de Middeleeuwen tot tinnen figuren, historische poppenhuizen, teddyberen en Matchbox of Playmobil tot de hedendaagse Barbie. Bij mooi weer worden jonge bezoekers ook aangetrokken door een grote buitenspeeltuin. In de laatmiddeleeuwse gewelfde kelder bevindt zich het "schaduwrijk". Rondleidingen laten zien hoe het spel van licht en schaduw heeft geleid tot de ontwikkeling van optische spellen of hoe een 3D-bril het perspectief verandert. Als u een korte pauze wilt nemen, kunt u zich ontspannen in het museumcafé "La Kritz" op de gezellige binnenplaats.

De Neurenbergse Christkindlesmarkt is een bezoek waard!

Waarschijnlijk de mooiste kerstmarkt in Beieren is de Neurenbergse Christkindlesmarkt. Elk jaar opent het Neurenbergse Christendom de markt op de vrijdag voor de eerste advent. De kerstachtige "Stad van Hout en Linnen" is traditioneel gelegen op het belangrijkste marktplein. De Christkindlesmarkt gaat door tot kerstavond. De bezoeker vindt er culinaire lekkernijen van de beste kwaliteit, waarvan de aanblik het water in de mond doet lopen. De smakelijke geur van peperkoek en zoete lekkernijen hangt in de lucht en je mag de specialiteit "Drei im Weggla" - drie gegrilde worstjes op een broodje - niet missen. Bij winterse temperaturen in Neurenberg kunt u zich het beste van binnenuit opwarmen met een warm glas punch of glühwein. Natuurlijk zijn er ook genoeg kraampjes met originele kerstversieringen en bijpassende kerstcadeaus op de Neurenbergse kerstmarkt. Hoogwaardig speelgoed, geurige kaarsen, kunstnijverheid uit Beieren - de keuze is groot.

Autoverhuur in Neurenberg: verhuur, retourzending en speciale aanbiedingen

Wat te overwegen bij het inleveren van de huurauto: Wanneer u uw huurauto inlevert bij het plaatselijke autoverhuurbedrijf, hoeft u alleen maar de contractuele regels te volgen die zijn vastgelegd in de huurvoorwaarden. Ongeacht of u uw huurauto op het vliegveld of op een van de stations in en rond Neurenberg wilt inleveren, zorg ervoor dat u zich houdt aan de plaats van terugkomst, de tijd van terugkomst, de datum van terugkomst en het station van terugkomst - zoals aangegeven in uw individuele offerte.
Begin zelf een prijsvergelijking en overtuig uzelf van onze gunstige aanbiedingen. Waarom rijdt u bijvoorbeeld niet door Neurenberg in uw absolute droomauto en ontdekt u de talrijke bezienswaardigheden en excursiebestemmingen. Met uw huurauto bent u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u Neurenberg en zijn vele hoogtepunten in uw eigen tempo ontdekken.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Meest gestelde vragen over het boeken van een huurauto Neurenberg

Kan ik zonder creditcard een auto huren in Neurenberg?
Ja, in Neurenberg kunt u een huurauto boeken zonder creditcard.
Tot wanneer kan ik een huurauto in Neurenberg teruggeven?
In principe kunt u de huurauto op elk moment van de dag inleveren. Het is alleen belangrijk dat u de huurauto niet later dan de tijdens uw boeking opgegeven tijd voor teruggave inlevert.
Moet ik in Neurenberg ter plaatse nog een aanvullende verzekering afsluiten?
Het beste is om de volledige verzekering zonder eigen risico via ons te boeken. Op deze manier hoeft u geen verdere verzekering ter plaatse af te sluiten.
Hoe lang heb ik de tijd om een huurauto te annuleren?
U heeft tot 24 uur voor de verhuur binnen de openingstijden van Driveboo Tijd om te annuleren.

Vragen over de prijs

Wat kost een huurauto in Neurenberg?
Een huurauto in Neurenberg kost gemiddeld 20,75 € per dag.
Wat kost een huurauto per week in Neurenberg?
Een huurauto in Neurenberg kost gemiddeld 145,25 € per week (20,75 € per dag).
Wat kost een huurauto voor een maand in Neurenberg?
Een huurauto in Neurenberg kost gemiddeld 622,50 € voor een maand (20,75 € per dag).
Welke autoverhuurder is de goedkoopste in Neurenberg?
Enterprise is in Neurenberg de goedkoopste. Een autohuur kost 83,00 € voor 4 dagen.
Wat kost een kleine huurauto in Neurenberg?
Een kleine huurauto kost in Neurenberg20,75 € per dag.
Wat kost een middenklasse huurauto in Neurenberg?
Een middenklasse huurauto kost in Neurenberg30,92 € per dag.
Hoe hoog is borg voor een huurauto in Neurenberg?
De hoogte van de borg In Neurenberg begint bij 150,00 €.
Hoe hoog is het aansprakelijkheidsbedrag in Neurenberg?
Elke huurauto is in ieder geval verzekerd met het wettelijke aansprakelijkheidsbedrag. In Neurenberg zijn er 4 aanbieders met een aansprakelijkheidsbedrag van meer dan 7,5 miljoen euro.
Hoe hoog zijn de extra kosten voor jonge bestuurders in Neurenberg?
Bestuurders onder 26 jaar betalen vaak extra kosten. Deze hangt veelal sterk af van de verschillende aanbiedingen. Wij tonen u altijd de prijs inclusief alle kosten.
Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren?
Tot 24 uur voor de verhuur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.

Vragen over autoverhuurbedrijven

Welke autoverhuurders zijn er in de terminal van Neurenberg?
In de terminal van Neurenberg zijn 6 aanbieders: bijv. Enterprise, Cars & Camper, DriveFTI, Auto Europe, Tui Cars
Welke verhuurders in Neurenberg bieden een hotellevering aan?
De aanbieder Sunny Cars laat de huurauto naar uw hotel brengen.