Huurauto Atlanta Airport

Autoverhuur Atlanta Luchthaven ATL vanaf 27 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Atlanta Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark of gelijkwaardig
Chevrolet Spark
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Chevrolet Spark
vanaf 30 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Chevrolet Spark
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Chevrolet Spark
vanaf 30 €/dag
Compact
Compact
bijv. Buick Encore of gelijkwaardig
Buick Encore
vanaf 28 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Nissan Versa
vanaf 31 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Buick Encore
vanaf 28 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
Buick Encore
vanaf 28 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. Nissan Sentra of gelijkwaardig
Nissan Sentra
vanaf 30 €/dag
type/minivan
bijv. Nissan Quest of gelijkwaardig
Nissan Quest
vanaf 36 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan Quest of gelijkwaardig
Nissan Quest
vanaf 36 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Ford Transit of gelijkwaardig
Ford Transit
vanaf 56 €/dag
type/suv
bijv. Buick Encore of gelijkwaardig
Buick Encore
vanaf 27 €/dag
type/cabrio
bijv. Ford Mustang Convertible of gelijkwaardig
Ford Mustang Convertible
vanaf 43 €/dag
type/luxury
bijv. Wild Card of gelijkwaardig
Wild Card
vanaf 29 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur op de luchthaven van Atlanta ATL

Uitzicht over Atlanta, Georgië

Uitzicht over Atlanta

Om ervoor te zorgen dat u onafhankelijk bent op uw reis na uw aankomst op de luchthaven van Atlanta, bied ik u een huurauto aan van een lokaal autoverhuurbedrijf dat u van tevoren ter beschikking wordt gesteld. Voordat u uw reis begint, kunt u een auto huren voor een redelijke prijs op het internet via de aanbiedingen op het internet via de prijsvergelijking en deze vervolgens hier op de luchthaven ophalen. Dit geeft u volledige flexibiliteit als u via de USA luchthaven reist en stelt u ook in staat om snel naar andere staten en steden zoals Charlotte, Orlando of Washington D.C. te reizen.

Ontdek Atlanta met de huurauto

Martin Luther King is het eerste waar je aan moet denken over Atlanta. Want het graf van de grote Amerikaanse vrijheidsstrijder kan hier in de stad worden bezocht. De hoofdstad en grootste stad van Georgië werd in 1996 de stad van de Olympische Zomerspelen en veel sites zijn nog steeds open voor toeristen en inwoners en er worden veel wedstrijden van de National Football en Baseball National League gespeeld. Maar ook voor liefhebbers van frisdrank is de stad een absolute term, want de Coca Cola Company is hier gevestigd. Deze en vele andere hoogtepunten in en rond Atlanta zijn hier te bewonderen.

Alles wat belangrijk is aan de luchthaven van Atlanta ATL

Bord naar de luchthaven van Atlanta

Bord naar de luchthaven van Atlanta

De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer van Atlanta City. Atlanta ATL Airport heeft al verschillende onderscheidingen ontvangen voor efficiëntie en service. Bovenal is deze luchthaven de grootste werkgever in Georgië. De luchthaven ATL bedient vele luchthavens in Europa, waaronder enkele grote luchthavens in Duitsland, zoals Frankfurt Airport. Atlanta Airport heeft ook een zuidelijke en een noordelijke terminal. Vanaf hier kunt u de luchthavenspoorweg bereiken, de zogenaamde people mover, die verondersteld wordt om passagiers tussen de terminals te vervoeren. Het atrium op de luchthaven tussen de terminalgebouwen biedt vele winkels die bijna alles verkopen, van souvenirs, schoenen, boeken, kranten, kleding tot elektronische artikelen. Verschillende banken hebben hier hun geldautomaten opgezet, zodat u niet gedwongen bent om geld te wisselen bij een wisselkantoor, maar u kunt met uw USA geaccepteerde creditcard direct US-dollars uit de automaten opnemen. Als u wachttijden hebt om te overbruggen, kunt u ze doorbrengen in de vele bars en restaurants hier op de luchthaven, die Griekse, Italiaanse, Aziatische en fastfood bieden. U kunt ook een koffie of ander drankje krijgen in een van de bars of cafés in de luchthaventerminal.

Een auto huren op de luchthaven ATL

Nadat u de terminal heeft verlaten en uw bagage van de bagagebanden heeft afgehaald, verlaat u de luchtsluis via het douanegebied. U komt dan in het atrium, dat zich in het midden van de twee terminalgebouwen bevindt en deze in de lengte met elkaar verbindt. Dit is ook het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf, waar u thuis op het internet een auto kunt huren en prijzen kunt vergelijken. Hier kunt u de sleutels van uw auto met uw creditcard direct na het storten van de borg ophalen, die u vervolgens op een van de omliggende parkeerterreinen kunt afhalen. Het is raadzaam, zodat u uw bagage niet onbeheerd achterlaat, om deze bij de bagagedepot achter te laten totdat u uw huurauto heeft opgehaald bij een lokaal autoverhuurbedrijf, dat u goedkoop heeft gevonden via de aanbiedingen op het internet. Dit komt omdat de auto's die u kunt huren zich niet in de directe omgeving bevinden, maar u wordt vanaf het ophaalpunt in de terminal naar uw huurauto gebracht door een shuttlebus die door het autoverhuurbedrijf ter beschikking wordt gesteld. U kunt de informatie hierover ook direct opvragen wanneer u de sleutel van de auto bij de autoverhuur op de luchthaven ophaalt.

Vulstations rond de luchthaven

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van Atlanta
BP 2,6 mijl
Shell 2,3 mijl
renbaan 2,9 mijl

Welke verkeersregels moet ik USA volgen in de?

Wegverkeer in Atlanta

Wegverkeer in Atlanta

In elke staat USA zijn er verschillende verkeersregels, maar de belangrijkste zijn overal hetzelfde. Deze verkeersregels zijn USA onder andere van toepassing:

 • Rechts afslaan bij een rood stoplicht toegestaan
 • Inhalen toegestaan aan beide zijden
 • Geen stoppen bij bushaltes, brandkranen en rode stoepranden
 • Verbod op het vervoer van geopende alcoholische dranken

Het is dus een bijzonderheid hier in de Verenigde Staten en ook in Georgia dat je bij een rood licht rechtsaf mag slaan, als je ervoor gezorgd hebt dat je de rest van het verkeer niet stoort. Als u door een politiepatrouille wordt tegengehouden, houdt u uw handen aan het stuur totdat de politieagenten u vragen iets anders te doen. Boetes die worden geëist, worden meestal onmiddellijk in contanten betaald. Ideaal is om meer informatie te zoeken over het verkeersgedrag op het internet. U bent dus aan de veilige kant als u met de auto van het autoverhuurbedrijf over de Amerikaanse wegen rijdt.

Ontdek de bezienswaardigheden van Atlanta met een huurautoMenu-Entry

Atlanta was de plaats van de Olympische Zomerspelen van 1996. De vele gebouwen en parken die nu voor het grote publiek toegankelijk zijn, getuigen daar nog steeds van. Met een huurauto van het autoverhuurbedrijf, die u op de luchthaven van Atlanta ATL hebt ontvangen en die u vóór uw vakantie hebt kunnen huren, bereikt u snel het Centennial Olympic Park. De plaatselijke bevolking brengt hier ook veel tijd door bij concerten in de zomer en op de ijsbaan in de winter. De waterfonteinen nodigen uit om te kijken. Sportliefhebbers kunnen ook een bezoek brengen aan het aquarium waar u kunt zwemmen met walvishaaien of een Atlanta Braves-honkbalwedstrijd in het stadion bekijken.

Aquarium Atlanta

Aquarium Atlanta

Atlanta Honderdjarig Olympisch Park

Atlanta Honderdjarig Olympisch Park

Attracties in en rond Atlanta

Ga naar de wereld van Coca-Cola tijdens uw vakantie in Atlanta, hier kunt u zowel de toekomst als de geschiedenis van het drankenbedrijf ontdekken. Een ander hoogtepunt is de reis met de huurauto, die u goedkoop kon huren op het internet, naar de nieuwszender CNN, die u kunt bezoeken. Natuurlijk, als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis, zult u het graf van Martin Luther King niet missen. Hier kunt u ook het huis van zijn geboorte bezoeken. Als u geïnteresseerd bent in interessante exposities, dan bent u in het Museum of Design en het High Museum of Art aan het juiste adres.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders