Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Zagreb

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Zagreb
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Zagreb

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Zagreb bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 08.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Yaris
10 Dagen van 08.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 08.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto

Ontdek en geniet van Zagreb met uw huurauto

Uitzicht op Zagreb

Vergelijk snel en eenvoudig het huurauto aanbod in Zagreb en boek een huurauto in de grootste stad van Kroatië. Onze online portal MietwagenCheck geeft u de mogelijkheid om prijzen te vergelijken van huurauto´s in Zagreb van alle grote autohuur bedrijven. Als u met het vliegtuig aankomt, is het de moeite waard om uw huurauto op te halen op de luchthaven van Zagreb. Op deze manier bent u direct mobiel vanaf het begin van uw vakantie in Kroatië. Boek uw vakantieauto zo vroeg mogelijk, want zo kunt u meestal van lagere prijzen profiteren. Heeft u nog vragen over het boeken van een huurauto? Aarzel dan niet en neem contact op met ons service team via chat of telefoon!

Met een huurauto naar de bezienswaardigheid van Zagreb in de winter & lenteMenu-Invoer:

Zagreb met Kerstmis

De kathedraal van Zagreb is een van de meest imposante kerken in de Republiek Kroatië, die u niet mag missen vanwege de twee torenhoge torenspitsen. De kerk, ook wel de Stephansdom genoemd, trekt bezoekers aan met haar betoverende architectuur en een fascinerende schatkamer, alsmede een bezienswaardige fontein op het voorplein. Rond het Capitol Square vindt u parkeergelegenheid voor uw huurauto.
Ook bezienswaardig is de kerk van San Marco in de bovenstad van Zagreb, deze is nog ouder dan de kathedraal en maakt indruk met een indrukwekkend zuidportaal. Een prachtig uitzicht over de stad biedt de Lotrščak-toren, die zich op korte afstand bevindt.

Grootste markt in Kroatië

De Dolacmarkt is de grootste markt voor regionale levensmiddelen, groenten en fruit in Zagreb. Het gevarieerde aanbod trekt inwoners aan om te kopen en vakantiegangers om te bewonderen. U zou een bezoek kunnen combineren met een rondleiding door de kathedraal, met slechts een paar honderd meter ertussen.

Nationaal Theater van Zagreb
Kunstpaviljoen met fontein van Zagreb
Kunst in Zagreb

Het 120 jaar oude Kunstpaviljoen is een van de mooiste gebouwen in de hoofdstad. U vindt het in de benedenstad, in het midden van een aantrekkelijk park. Frequent wisselende tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars maken dit paviljoen tot een toeristisch hoogtepunt.

autoverhuur Zagreb - ontdek de stad

Straat in de avond in Zagreb

Met ongeveer 780.000 inwoners is Zagreb de grootste metropool en hoofdstad van de Republiek Kroatië. Het charmante middeleeuws aandoende stadsbeeld trekt talrijke toeristen uit Oostenrijk, Italië en Duitsland. Veel reizigers komen aan op de internationale luchthaven van Zagreb, die ongeveer 17 km ten zuiden van het stadscentrum ligt. De luchthaven van Zagreb wordt dagelijks bediend door gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en low-cost maatschappijen.
De afstand tussen de luchthaven en het stadscentrum kan het best worden overbrugd met een huurauto die u vooraf reserveert voor uw reis naar Kroatië. Op ons onafhankelijke portaal huurt u elke auto niet alleen voordelig, maar ook individueel uitgerust en verzekerd volgens uw wensen. Het ophalen van de huurauto op de luchthaven wordt zo tot een paar minuten beperkt en u kunt genieten van het veelzijdige aanbod van toeristische hoogtepunten in Zagreb. Hieronder vindt u enkele bestemmingen die met een huurauto snel te bereiken zijn.

autoverhuur Zagreb - verkeersregels in Kroatië

Stad Zagreb

De republiek is goedkoop als vakantiebestemming, maar ronduit duur voor verkeersovertredingen. Vraag daarom het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Zagreb naar de geldende regels. Hier zijn een paar regels die je zeker in acht moet nemen.

  • Alcoholgehalte in het bloed 0,5
  • Rijd in de winter altijd met gedimde koplampen.
  • Veiligheidsgordels zijn verplicht op alle autostoelen
  • Gekleurde markering van parkeerzones
  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 90 km/u
  • Snelweg: 130 km/u

Goedkope huurauto Zagreb

Alllee in het park in Zagreb

Kroatië is een vakantiebestemming met een prachtig landschap, een gevarieerde kustlijn en vele natuurparken. Om al het moois van de republiek te ervaren, is een huurauto het ideale vervoermiddel. U huurt uw auto goedkoop voor het begin van de reis op ons vergelijkingsportaal, omdat wij alle aanbiedingen van elke gevestigde autoverhuurder transparant voor u in optie zetten. U vindt precies de auto die u wilt bij ons en alles wat u hoeft te doen is het ophalen bij de Zagreb Airport autoverhuur. Wij bieden optionele aanbiedingen zoals kinderzitjes en navigatieapparatuur, evenals de hieronder beschreven diensten.

Autoverhuur Zagreb - de verzekering

Uitzicht op Zagreb

Aangezien u bij ons een auto kunt huren in elke categorie tegen zeer gunstige tarieven, heeft u genoeg speelruimte voor een eersteklas verzekering. Kies voor een volledig omniumverzekering zonder franchise, want dat geeft u absolute zekerheid bij een ongeval, omdat de volledige schade wordt gedekt. Kiest u daarentegen voor een volledig omniumverzekering met een eigen risico, dan zult u betrokken zijn bij de afwikkeling van de schade. Daarom raden deskundigen aan: huur een voertuig prijsbewust, maar bespaar niet op de verzekering.

Borg voor de huurauto in Zagreb

Bij het vergelijken van onze aanbiedingen kunt u zien dat voor elke huurauto een borgsom moet worden betaald aan het autoverhuurbedrijf. Daartoe heeft de aanbieder een geldige creditcard van u nodig, waarop hij het bedrag bij afhaling blokkeert. Zodra u het voertuig zonder schade bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Zagreb inlevert, zal de blokkade weer worden opgeheven.

Huurauto enkele reis

Als u Zagreb Airport gebruikt als startpunt voor een rondreis door de Republiek en de huurauto op een andere luchthaven wilt inleveren, is de one-way huur een optie. Bij het huren kunt u de luchthaven voor uw aankomst en de luchthaven voor uw terugreis kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is controleren of uw favoriete autoverhuurbedrijf op beide luchthavens aanwezig is. Als u een enkele reis huurt, ziet u meer van Kroatië en bespaart u ook nog geld.

Uitzicht op Zagreb
Straat in Zagreb
Optie extra bestuurder in Zagreb

Wanneer u met een huurauto op vakantie gaat, moet elke bestuurder in het contract worden vermeld. Bij een ongeval keert de verzekering alleen uit als de bestuurder die het ongeval heeft veroorzaakt, op het huurcontract staat vermeld. Daarom moet u bij het huren van een auto op de luchthaven van de hoofdstad aandringen op de invoer van eventuele extra bestuurders. Anders bent u aansprakelijk voor alle schade die door een niet-geregistreerde bestuurder wordt veroorzaakt, omdat de verzekeringsdekking in zo'n situatie automatisch vervalt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat