Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Wilhelmshaven

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Wilhelmshaven
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Wilhelmshaven

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Wilhelmshaven bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
4 Dagen van 18.07 - 22.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
4 Dagen van 18.07 - 22.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. HYUNDAI I10
4 Dagen van 18.07 - 22.07.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto van Wilhelmshaven naar Jadebusen en de Oost-Friese Eilanden

Oost-Friese Eilanden

Met een huurauto in Wilhelmshaven kunt u zowel de kust als de Noord-Duitse vlakte verkennen. De stad aan de kust van Nedersaksen heeft een lange maritieme geschiedenis. In Wilhelmshaven, de stad met de grootste diepwaterhaven van Duitsland, aan de noordwestkust van de Jadebaai, behoren muitende zeelieden vandaag de dag misschien tot het verleden. De Wilhelmshaven van de 21e eeuw, die gedomineerd wordt door het toerisme, betovert met zijn slikken en een breed scala aan toeristische attracties. Als u dit gebied wilt verkennen, is het raadzaam om een auto te huren. Maak gebruik van de voordelen van een huurauto en maak een culturele ontdekkingsreis vanuit Wilhelmshaven en vergelijk met MietwagenCheck het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Wilhelmshaven en omgeving om online de juiste huurauto voor u te boeken.

Driveboo Tip:

Onverwacht komt vaak! Zelfs als u er bijna 100% zeker van bent dat u aan uw reis kunt beginnen, zijn er altijd onvoorziene omstandigheden.

Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto?

huurauto verzekering

Bij MietwagenCheck vindt u aanbiedingen van partners met verschillende verzekeringsdiensten. Welke verzekering is nodig? Wij raden onze klanten aan om een volledige verzekering af te sluiten zonder eigen risico voor elke huur. Daarnaast speelt natuurlijk de mate van aansprakelijkheidsdekking een grote rol en geldt hier: hoe meer, hoe beter! Dit betekent dat zelfs in het geval van een onverwacht ongeluk, geen enkele hoeveelheid schade op u zal terugvallen. Let op: Zelfs in het geval van een volledige en volledige dekking zonder eigen risico, moet er ter plaatse een borg worden betaald met de creditcard. Dit beschermt de verhuurder. Indien u een volledig uitgebreide en zonder aftrekbare kosten heeft geboekt, wordt de aanbetaling door de organisator gerestitueerd. Daarnaast kan ook een verzekering worden afgesloten om de onderzijde, het glas en de banden te beschermen.

Stadsreis met een huurauto - Ervaar Wilhelmshaven

Keizer Wilhelm Brug

Keizer Wilhelm Brug

Wandelen in de Waddenzee, zeilen of een openluchtfestival in het gemaal, Wilhelmshaven heeft het hele jaar door iets te bieden! Haal het meeste uit uw verblijf in Wilhelmshaven met een huurauto, rijd 's morgens vroeg naar zee en laat de frisse lucht rond uw neus waaien, bezoek daarna misschien een museum en stop 's avonds bij een van de gezellige restaurants om de dag af te sluiten met een verse visgerecht. Met een huurauto bent u flexibel en kunt u uw dagelijkse routine precies zo regelen als u zelf het beste uitkomt, zonder rekening te hoeven houden met de dienstregeling.

Hier zijn enkele dingen die u niet mag missen tijdens uw verblijf in Wilhelmshaven.

  • Duits marinemuseum
  • Keizer Wilhelm Brug
  • nautimobad
  • kustmuseum
  • en nog veel meer

Huurauto - Ontdek de omgeving van Wilhelmshaven

Niet alleen Wilhelmshaven zelf is interessant. In de omgeving van de stad zijn er veel steden en plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. U moet zeker met uw huurauto naar de Oost-Friese eilanden gaan. Jever, Wittmund of Norden, het kasteel van Jever, de prachtige Geestlandschaft met zijn hagen of de historische huizen met hun staartgevels maken uw verblijf gegarandeerd tot een blijvende en positieve herinnering. Tot slot hebben we een aantal bestemmingen samengesteld die u misschien wilt bezoeken:

Excursies vanuit Wilhelmshaven Afstand per huurauto keer
Sint Magnuskerk 9,6 km 15 min
Schelpenmuseum Hooksiel 15,1 km 17 min
Varel Windmolen 28,9 km 26 min
Bremen

Wat is een extra chauffeur?

U bent niet alleen, maar reist met vrienden, collega's of familie? Als u langere afstanden voor u heeft, is het de moeite waard om een extra chauffeur te reserveren. Zodat je om de beurt kunt rijden. Let op: Als de extra bestuurder niet geregistreerd is en het voertuig nog steeds rijdt, vervallen alle verzekeringsuitkeringen, omdat deze alleen bij de hoofdbestuurder geregistreerd zijn. Dus als meerdere mensen van plan zijn om het voertuig te besturen, moet dit absoluut geregistreerd worden. Hiervoor wordt u gevraagd een bepaalde vergoeding te betalen bij de acceptatie van het voertuig. Hoeveel kost een extra chauffeur? Informatie over de prijs vindt u altijd terug in de huurvoorwaarden van uw aanbod. Bij sommige aanbiedingen is ook een extra chauffeur bij de prijs inbegrepen. Bij het vergelijken van online autoverhuurprijzen kunt u eenvoudig filters selecteren die u alleen aanbiedingen tonen met bijgeleverde extra bestuurders.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat