Huurauto Bremerhaven

Huurauto Bremerhaven vanaf 25 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Bremerhaven

Kleine auto
Kleine auto
bijv. OPEL CORSA of gelijkwaardig
OPEL CORSA
vanaf 39 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
OPEL CORSA
vanaf 39 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
OPEL CORSA
vanaf 39 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
OPEL CORSA
vanaf 39 €/dag
Compact
Compact
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 41 €/dag
Compact
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 41 €/dag
Compact
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 41 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 41 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. VW PASSAT of gelijkwaardig
VW PASSAT
vanaf 49 €/dag
Minivan
bijv. VW GOLF ESTATE of gelijkwaardig
VW GOLF ESTATE
vanaf 43 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 52 €/dag
SUV
bijv. NISSAN QASHQAI of gelijkwaardig
NISSAN QASHQAI
vanaf 44 €/dag
Premieklasse
bijv. J MERCEDES E CLASS AUT. GPS of gelijkwaardig
J MERCEDES E CLASS AUT. GPS
vanaf 106 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Huur een auto in Bremerhaven

Haven en stad op de achtergrond in Bremerhaven

Om op een ontspannen manier te kunnen genieten van de prachtige regio rond Bremerhaven aan de Noordzee, kunt u een auto huren in Bremerhaven. Of het nu gaat om een familievakantie, een korte reis of een zakenreis - op onze vergelijkingsportal vindt u altijd de voordeligste aanbiedingen van de autoverhuur in Bremerhaven. Begin uw vakantie op de Noordzee ontspannen en flexibel met uw huurauto.

Hoe boek ik een huurauto correct?

Kaart met Bremerhaven

Het huren van een auto van een lokaal Rent-a-Car bedrijf is eenvoudig en goedkoop - bekijk gewoon onze prijsvergelijkingsaanbiedingen en je gaat een vliegende start maken op Bremerhaven Airport. De luchthaven van Hamburg HAM ligt op 180 kilometer afstand, maar Bremerhaven is gemakkelijk te bereiken via de snelweg. De luchthaven van Bremen is ook een optie voor uw aankomst. En bovenal is Hamburg Airport het dichtst bij de mooie stad aan de Noordzee. Als u voor het eerst een huurauto boekt en u weet niet goed waar u op moet letten, dan kunt u onze blogberichten lezen. Daar vindt u meer details over de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Anders kunt u eenvoudig de belangrijkste functies en diensten op onze website filteren en gemakkelijk de perfecte huurauto voor uw reis vinden. Vergeet de optie "extra bestuurder" niet en vergeet niet dat u de eenrichtingsverhuur kunt kiezen. U kunt de huurauto ook kosteloos annuleren tot 24 uur voor de huurperiode. U hoeft zich geen zorgen te maken bij het boeken als u niet zeker weet of een huurauto wel of niet de juiste keuze is, want u kunt deze toch annuleren.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (allround zorgeloos)
Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd Volledig uitgebreid en tegen diefstal beveiligd
eerlijke tankregulering eerlijke tankregulering eerlijke tankregulering
zonder aftrekbaarheid zonder aftrekbaarheid
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
Bescherming van glas en banden

Autohuur in Bremerhaven: Let op de extra bestuurdersclausule

Zorg ervoor dat het contract ook de clausule "extra bestuurder" bevat wanneer u het contract sluit. Als u een andere persoon de huurauto laat besturen zonder extra bestuurder en er kan zich een ongeval voordoen, kan de verzekeringsdekking in het ergste geval vervallen. Als u dus niet alleen reist, maar vergezeld bent van minstens één persoon die ook een geldig rijbewijs heeft, sluit dan altijd het contract voor de huurwagen die u goedkoop op internet vindt af met de clausule "extra bestuurder" en verdeel de routes.

De eenrichtingshuur voor eenrichtingsverkeer

Bremerhaven van bovenaf

Een eenrichtingsverhuur voor een huurauto is altijd gunstig wanneer u de auto nodig heeft om van A naar B te komen. In een dergelijk geval wilt u de huurauto op één punt ophalen, bijvoorbeeld op de luchthaven van Hamburg, ermee doorreizen naar Bremerhaven en deze in de haven terugbrengen omdat u een scheepsreis heeft geboekt. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de eenrichtingsverhuur voor meerdere dagen, d.w.z. verken de omgeving en de stad Bremerhaven met de huurauto van een autoverhuurbedrijf op het vliegveld voor enkele dagen voordat u de auto wilt inleveren op een andere locatie. U geeft dus twee verschillende locaties op voor het ophaal- en retourstation.

Behandeling van de borg voor huurauto's in Bremerhaven

Met de betaling van de borgsom verzekert het autoverhuurbedrijf zich van de zekerheid door u een huurauto voor meerdere dagen of zelfs weken ter beschikking te stellen. Dit is meestal te wijten wanneer u de huurauto ophaalt bij de pick-up station van de verhuurder, bijvoorbeeld op de luchthaven. U hoeft de borg niet contant te betalen, deze wordt van uw creditcard afgeschreven omdat het geen betaling is, maar alleen een borg. Zodra u de huurauto na uw reis naar Bremerhaven inlevert bij het autoverhuurbedrijf, wordt de borgsom volledig terugbetaald.

Bremerhaven verkennen met een huurautoMenu-Entry

Haven van Bremerhaven

Bremerhaven, de havenstad die tegenover de Hanzestad Bremen en aan de Voerde ligt, heeft vele bezienswaardigheden en andere attracties te bieden. Een stedentrip is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen die gefascineerd zullen zijn door de oude haven, het Duitse Maritiem Museum, het Klimahaus of de Bremerhaven Zoo.

Niet alleen kinderen zullen enthousiast zijn over de dierentuin aan zee, ook hier is veel te zien. Met de auto van een plaatselijk autoverhuurbedrijf bereikt u de dierentuin vanuit uw accommodatie in de stad gemakkelijk via de ontwikkelde straten en parkeert u de dierentuin voor een bewogen dag op een van de parkeerplaatsen voor de dierentuin. Naast de gebruikelijke dieren biedt de dierentuin ook de eigenaardigheid van een Noordzee-aquarium en dient het vooral voor de bescherming en het onderzoek van soorten. In de dierentuinschool kunt u ook leren om de natuur te begrijpen.

Het Klimahaus Bremerhaven 8° Ost ligt aan de oude haven en is een expositiehuis waar u een kleine wereldreis door de verschillende klimaatzones kunt maken. Op deze manier wandelt u in één dag door vijf continenten en ervaart u hun klimaat. U kunt reizen naar in totaal 8 steden in 8 verschillende landen. Deze acht landen zijn dat wel: Italië, Zwitserland en Duitsland in Europa, Niger en Kameroen in Afrika, Antarctica, Samoa in Oceanië en Australië en Alaska in Noord-Amerika.

Zonsondergang in Bremerhaven

Het historisch museum van Bremerhaven ligt aan de Geeste en brengt u met zijn verschillende tentoonstellingen in een tijdreis door de geschiedenis. Hier kunt u zich informeren over diepzeevissen. Hier wordt de geschiedenis van de jaren vijftig en de economische miraculeuze periode op de voet gevolgd. Op de FMS Gera als laatste exemplaar van de Duitse zijtrawlers kunt u ook de geschiedenis van de diepzeevisserij van dichtbij volgen, want u krijgt een absoluut authentiek beeld van het werken en leven op een diepzeevissersschip.

Welke andere bezienswaardigheden heeft Bremerhaven nog meer te bieden?

Verliestoren Bremerhaven

Verliestoren Bremerhaven

 • scheepvaartmuseum
 • Duits Emigratie Centrum (Museum)
 • Vuurtoren Bremerhaven
 • Bremerhaven Kunstmuseum
 • Weser Strandbad
 • Onderzeeboot Wilhelm Bauer
 • Zeilstad uitkijkplatform voor de stad
 • Museum Waddenvisserij

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders