Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Vuurland

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor Vuurland
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Vuurland

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Vuurland bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 75 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER)
6 Dagen van 02.12 - 08.12.2024
Voorbeeld auto
vanaf 85 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse
bijv. Vehicle Determined Upon Pick-Up (Compact Or Larger)
6 Dagen van 02.12 - 08.12.2024
Voorbeeld auto
vanaf 88 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Mystery Car Compact or Larger
6 Dagen van 02.12 - 08.12.2024
Voorbeeld auto

Tierra del Fuego- door het land van het vuur met de huurauto

Patagonië Nationaal Park in Vuurland

Tierra del Fuego is Spaans, vertaald betekent "land van vuur" en is de naam van de meest zuidelijke provincie van Argentinië. De provincie heeft verschillende facetten en of het nu gaat om vuur, ijs of gewoonweg adembenemende plekken, u vindt hier zeker alles. De kleurrijke hoofdstad Ushuaia, de meest zuidelijke skigebieden ter wereld en het uitzicht op het Beagle-kanaal zijn prachtige plaatsen om te bezoeken. Huur een huurauto om de provincie op eigen gelegenheid te verkennen en om flexibel te zijn om overal te komen. Online boeken is eenvoudig, met Autoverhuur Check kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken en de perfecte auto voor uw reis door Vuurland kiezen.

Kom aan op het vliegveld in Ushuaia en begin de reis direct met de huurauto.

Luchthaven Ushuaia

Wanneer u een huurauto boekt, kunt u aangeven waar u de auto wilt huren. U heeft verschillende opties in Vuurland, maar het is natuurlijk het handigst om de huurauto direct op de luchthaven op te halen, zodat u direct aan uw reis kunt beginnen en u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe u bij het verhuurstation komt. Aangezien er twee vliegvelden in Vuurland zijn, heeft u hier ook de keuze. U kunt landen op het vliegveld van Ushuaia, de hoofdstad van Tierra del Fuego, en direct naar het centrum gaan, dat op 4 kilometer afstand ligt. Of u kunt uw reis beginnen vanaf de luchthaven van Rio Grande en het centrum van de stad op 5 kilometer afstand bezoeken. Begin uw reis waar u maar wilt en kijk uit naar een spannende ervaring.

Thuis een huurauto hurenMenu-Entry

Als u een auto wilt huren voor uw vakantie om een road trip te maken of gewoon om zelfstandig rond te rijden op vakantie, dan kunt u dit gemakkelijk en comfortabel vanuit huis doen. Ga gewoon bij uw PC, laptop, tablet of mobiele telefoon zitten en start de prijsvergelijking via de autoverhuurcheck van daaruit, zodat u direct de juiste auto kunt vinden. Om een huurauto te boeken, volgt u deze stappen:
Allereerst geeft u aan waar u uw reis wilt beginnen en eindigen. Voer dus gewoon twee locaties in voor het verhuur- en retouroutestation. Daarna ontbreken de reisdata, d.w.z. wanneer u de huurauto nodig heeft. Je moet de tijden voorlopig weglaten en alleen veranderen als je geen resultaten hebt. Voer ten slotte uw leeftijd in en het zoeken kan worden gestart. Vervolgens zie je al wat resultaten. Zo niet, verander dan eerst de huur- en retourtijden. Als er nog steeds niets wordt weergegeven, moet u andere huur- en retourstations proberen die nog steeds in uw reis passen.

Lagune Esmeralda in Vuurland
Lagune Esmeralda in Vuurland


Als je eindelijk resultaten ziet, hoef je ze alleen maar te filteren. Allereerst geeft u aan met hoeveel mensen u reist, zodat u het juiste aantal plaatsen krijgt. Bepaal dan welke voertuigcategorie het beste bij u past, of laat deze categorie ongefilterd zodat u later meer keuze heeft. U hebt ook de optie om de voertuigkenmerken te filteren die u belangrijk vindt, maar als u daar open voor staat, is het beter om geen filter te plaatsen. Tot slot, maar niet in de laatste plaats, zijn de inclusieve en verzekeringsvoordelen het belangrijkst. Als u dat wilt, kunt u alles er individueel uit filteren of u kunt een van onze drie servicepakketten kiezen en u bent klaar. Dan kiest u de juiste huurauto en boekt u deze gewoon.

Servicepakket 1 (basis) Servicepakket 2 (Plus) Servicepakket 3 (all-inclusive)
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige verzekering en bescherming tegen diefstal
billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling
zonder overdaad zonder aftrekbaar
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
Bescherming van glas en banden

Onderwerp creditcard en borg voor het boeken van een huurauto

Lagune Caminante

De creditcard is voor sommige verhuurders geen must, maar helaas wel voor de meeste. Daarom moet u, voordat u een huurauto boekt, een creditcard krijgen. Creditcards zijn belangrijk voor de aanbetaling en daarom een voorwaarde voor de boeking. De borg dient als zekerheid voor het verhuurbedrijf, een soort waarborg die u terugkrijgt als u de huurauto heelhuids inlevert en alle afspraken heeft nagekomen. De borg is vrij hoog, omdat deze bedoeld is om eventuele schade te dekken, maar laat dit u niet ontmoedigen. Je krijgt het geld terug, zoals ik al zei, als alles in orde is. Zorg er daarom voor dat u zich aan het contract houdt, dus als u bijvoorbeeld voor de optie "Fair fuel regulation" heeft gekozen, vul dan de tank volledig bij voordat u deze terugstuurt, anders houdt de verhuurder een deel van de borgsom vast.

Wat is de extra bestuurdersmogelijkheid?

Als je geen zin hebt om alle routes in Argentinië te doen, dus als je liever de ritten deelt, kun je de optie voor een extra chauffeur kiezen. U voert gewoon een van uw reisgenoten in als extra chauffeur. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag en alle verzekeringen worden automatisch overgedragen aan de extra bestuurder. Als u echter iemand de huurauto's laat rijden die niet als extra bestuurder is opgegeven, vervallen alle verzekeringspolissen onmiddellijk.

Rijden in ArgentiniëMenu-Entry

Ushuaia in Vuurland

Ushuaia, hoofdstad van Tierra del Fuego

In Argentinië zijn er vrij gelijkaardige verkeersregels als in Europa, alleen volgen niet veel mensen die regels. Probeer daarom altijd met een vooruitziende blik te rijden en houd u aan de geschreven verkeersregels. Als je wordt aangehouden door de politie, blijf dan altijd vriendelijk en kalm. Vergeet niet dat als u zonder internationaal of nationaal rijbewijs rijdt, u problemen krijgt met de politie. Het internationale rijbewijs is verplicht en zonder nationaal rijbewijs is het ongeldig. U kunt het internationale rijbewijs halen bij het verkeerskantoor bij u in de buurt, vergeet niet om het vroeg genoeg aan te vragen. Als u in Argentinië rondrijdt, vergeet dan niet uw tank op tijd te vullen als u naar meer afgelegen plaatsen gaat en neem zelfs een volle voorraadbus mee voor de zekerheid. U kunt zich grofweg aan de volgende snelheidslimieten houden, maar let natuurlijk altijd op de borden:

  • Stedelijk: 40 km/u
  • Op Avenidas: 60 km/u
  • Landwegen: 110 km/u
  • Snelwegen: 120 km/u
  • Snelwegen: 130 km/u
Nationaal Park in Vuurland

Woordenlijst van Duits naar Spaans

Duits Spaans
Goedendag / Goedenavond Benos días / Buenas tardes
Ik begrijp het niet (niet) (Nee) entiendo
Sorry / Excuseer me Perdón / Discúlpame
Dank u wel / Nee, dank u wel... / Alsjeblieft. Muchas gracias / Nee, gracias... / De nada
Ja / Nee / Misschien Si / Nee / Vallei vez
vaarwel Adios

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat