Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Vila do Porto

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Vila do Porto
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Vila do Porto

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Vila do Porto bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 135 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 17.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 139 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 17.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 142 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 17.08 - 24.08.2024
Voorbeeld auto

Vila do Porto, de oudste stad van de Azoren, ligt op het pittoreske eiland Santa Maria. Het biedt pittoreske en historische bezienswaardigheden zoals het Fort van São Brás, de kerk van Nossa Senhora da Assunção en prachtige witgekalkte huizen met terracotta daken. De plaats heeft een rustige en charmante sfeer die perfect is voor een ontspannen vakantie.

Autoverhuur in Vila do Porto

Een auto huren in Vila do Porto is een uitstekende manier om het eiland te verkennen. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in de omgeving van de luchthaven, met een brede reeks voertuigen die aansluiten bij jouw behoeften. Van gezinsauto's tot sportwagens, je hebt de vrijheid om op je eigen tempo te ontdekken wat Vila do Porto te bieden heeft.

Mobiliteit en parkeren

De regels van de weg

Het rijden in Portugal is een genot, maar er zijn een paar regels die je moet kennen. In Portugal rij je aan de rechterkant van de weg en de maximumsnelheid is 50 km/u in stedelijke gebieden, 90 km/u op de openbare weg en 120 km/u op autosnelwegen. Draag altijd de veiligheidsgordel en gebruik een handsfree apparaat tijdens het bellen. Vergeet niet je rijbewijs en andere documenten bij je te hebben.

Parkeren

Er zijn vaak gratis parkeerplaatsen in Vila do Porto en de meeste accommodaties bieden parkeergelegenheid. Het is echter belangrijk om te controleren of er beperkingen zijn voor parkeren op straat. Gebruik altijd de handrem en laat geen waardevolle spullen achter in je auto.

Verken de omgeving

Bezienswaardigheden

Enkele hoogtepunten van Vila do Porto zijn het uitzicht vanaf het Fort van São Brás, de charmante stad met zijn schilderachtige straatjes en traditionele huizen, de mooie jachthaven en de prachtige stranden van de kust van Santa Maria. Mis Pico Alto niet, het hoogste punt van het eiland, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over het prachtige landschap.

Omringende steden

Als je tijd hebt, is het de moeite waard om per auto een bezoek te brengen aan andere interessante delen van Santa Maria. Zoals de badplaats Praia Formosa, bekend om zijn natuurlijke schoonheid en het charmante vissersdorp Santo Espírito.

Klimaat en seizoensevenementen

Klimaat

De Azoren hebben een mild klimaat, met temperaturen die variëren van 16°C in de winter tot 25°C in de zomer. De zeewind kan echter fel zijn, dus het is raadzaam om windschermende kleding mee te nemen. Zorg er ook voor dat je altijd genoeg water bij je hebt om gehydrateerd te blijven.

Seizoensevenementen

In Vila do Porto zijn er jaarrond vele seizoensgebonden evenementen en festiviteiten die je niet wilt missen. Dit zijn onder andere het beroemde carnaval in februari, het muziekfestival Maré de Agosto in juli en de religieuze feesten van Nossa Senhora dos Anjos in september.

Valuta

Valuta

De munteenheid in Portugal is de euro (€). Pinautomaten zijn beschikbaar in het hele land en creditcards worden op de meeste plaatsen geaccepteerd. Het is altijd nuttig om wat contant geld bij je te hebben, vooral in kleinere winkels en restaurants.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat