Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Toronto Pearson International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor de Toronto Pearson International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Toronto Pearson International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Toronto Pearson International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Kia Forte
13 Dagen van 27.07 - 09.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 58 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. CHEVROLET SPARK
13 Dagen van 27.07 - 09.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 62 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
13 Dagen van 27.07 - 09.08.2024
Voorbeeld auto

Een zomer in Canada's hoofdstad Toronto heeft veel te bieden. Idealiter boekt u een goedkope huurauto vanaf Toronto Airport. Op MietwagenCheck vindt u gegarandeerd de juiste huurauto voor uw Canada en Toronto vakantie. Verken de financiële metropool, maak een uitstapje naar de CN Tower en reis verder door de provincie Ontario. Met een huurauto van Toronto Airport wordt uw vakantie gegarandeerd onvergetelijk.

Autoverhuur op Toronto Pearson International Airport

Gezicht op de luchthaven van Toronto

Gezicht op de luchthaven van Toronto

Om uw vakantie in Canada op een ontspannen manier te beginnen, is het een goed idee om de huurauto die u van tevoren hebt gehuurd direct na uw aankomst op Toronto Pearson International Airport op te halen. Op ons onafhankelijke vergelijkingsportaal kunt u snel en gemakkelijk de talrijke aanbiedingen vergelijken van onze gerenommeerde partner autoverhuurbedrijven op Toronto Pearson International Airport. Dus vind uw goedkope huurauto op Toronto Pearson International Airport en vlieg zorgeloos uw vakantie tegemoet!

Dingen om te weten over Toronto

Toronto is de grootste stad van Canada. Er wonen hier ongeveer 2,6 miljoen mensen. Het is ook de hoofdstad van de Canadese provincie Ontario. Toronto ligt aan het prachtige Ontariomeer, op slechts ongeveer 100 km van de USA . Aangezien Toronto in het zuiden van Canada ligt, heeft het een zeer aangenaam klimaat. Toch zijn alle vier de seizoenen verschillend. Met uw huurauto, die u kunt ophalen bij de autoverhuur in Toronto Pearson International Airport, kunt u niet alleen de stad, maar ook het omliggende gebied op een flexibele en comfortabele manier verkennen, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. De stad zelf heeft veel bezienswaardigheden te bieden, bijvoorbeeld de CN Tower, die een van de hoogste vrijstaande bouwwerken in Noord-Amerika is. Huur een auto van uw keuze goedkoop online en verken de bezienswaardigheden van Toronto in het comfort van uw huurauto.

De kersenbloesem luidt de lente in Toronto in

Als u in de lente naar Toronto reist, kunt u zich verheugen op de adembenemende kersenbloesems. Ook al wordt het pas later in de lentemaanden warmer in Toronto, een uitstapje in deze tijd van het jaar is zeker aan te bevelen. Wandel door de parken van Toronto, dwaal door het centrum en bezoek de populairste attracties. Als u met een huurauto door Toronto reist, kunt u onafhankelijk van de lente genieten. Trek de natuur in en maak lange wandelingen onder de lentezon.

Algemene informatie over de luchthaven van Toronto (YYZ)

  • Toronto Pearson International Airport of kortweg YYZ ligt op ongeveer 27 kilometer afstand van de stad.
  • Dicht bij de luchthaven liggen de steden Hamilton en Mississauga.
  • Wanneer u in de terminal van de luchthaven bent, kunt u internationale en nationale gerechten en drankjes proberen in verschillende restaurants en bars. Zij bevinden zich in de terminal voor en na de veiligheidscontroles.
  • De plaatselijke munteenheid is de Canadese dollar. U kunt uw geld op Toronto Pearson International Airport ook wisselen bij een van de wisselkantoren of banken in de terminal. De Travelex Canada Limited Bank bevindt zich in elke terminal. Als u alleen geld wilt wisselen, kunt u dat doen bij het wisselkantoor ICE Currency Services. Wanneer het wisselkantoor en de bank gesloten zijn, kunt u gebruik maken van de geldautomaten op de luchthaven YYZ , die 24 uur per dag beschikbaar zijn.
  • Er zijn ook tal van winkels op de luchthaven YYZ . Voordat u door de beveiliging gaat, kunt u rondsnuffelen in de verschillende winkels die parfum, kleding en schoeisel, sieraden of elektronica aanbieden. Hier kunt u textiel van hoge kwaliteit, regionale producten of souvenirs krijgen.

Waar is de Toronto luchthaven autoverhuur gevestigd?

Een huurauto ophalen op de luchthaven

Autoverhuur Toronto Luchthaven

Nadat u uw bagage in ontvangst hebt genomen, gaat u naar het ophaalstation van uw huurauto. De autoverhuurbalies bevinden zich in de aankomsthal. Nadat u alle formaliteiten met de medewerker van de autoverhuur hebt afgehandeld, brengt hij u naar uw huurauto. Reserveer uw gewenste auto van tevoren online. Zo kunt u kiezen tussen verschillende modellen en extra's toevoegen. Op die manier kan uw vakantie in Toronto meteen na uw aankomst op de luchthaven beginnen.

Dankzij goede vervoersverbindingen met de huurauto van Toronto Pearson Airport naar de stad

Reist u met een huurauto in Toronto en omgeving? Vervolgens kunt u vanaf de luchthaven gebruik maken van verschillende snelwegen, zoals de 400, 401 en 403, waardoor u verzekerd bent van een ideale verbinding met de luchthaven. Snelweg 427 en de Gardiner Expressway zijn de snelste manieren om het centrum van Toronto te bereiken. Haal uw huurauto op bij het autoverhuurstation en verken Canada in alle comfort.

Canadese eigenaardigheden in het wegverkeer

Toronto wegverkeer

Wegverkeer in Toronto

Wanneer u met uw huurauto in Canada wegrijdt van Toronto Pearson International Airport, zorg er dan voor dat u zich aan de snelheidslimieten houdt, omdat deze vaak door de politie worden gecontroleerd en bij overtreding hoge boetes kunnen worden opgelegd. De respectieve snelheidsbeperkingen staan in de tabel. Het alcoholpromillage varieert per provincie, maar in Toronto is het 0,8. Bestuurders jonger dan 21 jaar en beginnende bestuurders moeten zich echter houden aan het alcoholpromillage van 0,0. In Canada zijn veiligheidsgordels verplicht voor alle inzittenden. Bovendien zijn volwassenen verantwoordelijk voor alle kinderen onder de 16 jaar. In Canada is rechts inhalen op de snelweg toegestaan. Daarom is het raadzaam om ook op de rechterrijstrook te letten wanneer u een rijstrook inrijdt. Uw huurauto brengt u van de luchthaven naar uw hotel of naar de bezienswaardigheden van de stad.

Wat is de maximumsnelheid in Canada?

Locatie Maximum snelheid
Binnenstad 50 km/h
Buiten de stad 80 km/h
Autosnelwegen 100 km/h

Ontdek de bezienswaardigheden in Toronto met een huurautoMenu-InvoerBezienswaardigheden

Na ontvangst van uw huurauto op de Toronto Pearson International Airport autoverhuur pick-up locatie, ga dan uit van de luchthaven naar Toronto attracties.

Toronto Island Park

Toronto Island Park

Kunstgalerie Toronto

Toronto Art Gallery

Fairmont Royal York Luxe Hotel

Het luxehotel Fairmont Royal York is een van de meest imposante bouwwerken van de stad. Rijd erheen vanaf de luchthaven met uw huurauto en bekijk het gebouw. Het ligt tegenover het centraal station en biedt meer dan 1.600 kamers aan zijn gasten. Hier wordt de Britse koninklijke familie ondergebracht wanneer zij op staatsbezoek in Canada zijn. De verschillende hoogtes en gradaties doen het hotel op een kasteel lijken.

Ondergrondse Stad

Onder de stad zelf ligt een 28 km lang netwerk van tunnels, dat een van de grootste ondergrondse steden ter wereld is. Hier heeft u de mogelijkheid om te winkelen in verschillende winkels en winkeltjes. Talrijke gebouwen, zoals het Air Canada Centre, het stadhuis of de CN Tower, zijn op het systeem aangesloten. Rijd met de huurauto van de luchthaven YYZ naar Toronto en neem ook een kijkje in de parken en tuinen van de stad.

Andere hoogtepunten

  • Toronto Island Park
  • Hockey Hall of Fame
  • Kunstgalerij van Ontorio
  • Botanische tuinen van Toronto

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat