Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Taoyuan

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Taoyuan
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Taoyuan

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Rijd door Taoyuan met een huurauto

Sanmin vleermuizengrot

Taoyuan is een kleine regio in het noorden van Taiwan. Hoewel het niet erg bekend is in tegenstelling tot andere steden in Taiwan, is het een zeer mooie regio die je moet zien. Vooral de populaire Daxi Old Street, die er met zijn ongelooflijke architectuur adembenemend uitziet. Maar er zijn niet alleen mooie architectonische aspecten in Taoyuan, maar ook watervallen en veel natuur. Ontdek dit alles in je eentje en wanneer je maar wilt. Boek een huurauto bij Car Hire Check, zodat u de hele vakantie onafhankelijk kunt zijn en kunt doen wat u wilt.

Begin uw reis direct vanaf de luchthaven

Luchthaven Taiwan Taoyuan

Luchthaven Taiwan Taoyuan

U kunt direct op Taiwan Taoyuan Airport aankomen met het vliegtuig. Het vliegveld ligt op ongeveer 40 kilometer afstand van de provincie Taipei en is gelegen in het district Dayuan. Daar kunt u de huurauto direct ophalen en de reis beginnen. Aangezien Taoyuan slechts een gebied van ongeveer 1.221 km² is, kunt u gemakkelijk de hele regio met een huurauto verkennen en zelfs enkele regio's naast Taoyuan ontdekken. De wijk Taoyuan heeft slechts een oppervlakte van ongeveer 35 km² en ligt slechts op ongeveer 20 km afstand van Taiwan Taoyuan Airport.

Boeking van een huurauto - stap voor stapMenu-Entry huurauto

Kleverige Brug in Taoyuan

Kleverige Brug

Boek een huurauto online vanuit uw eigen huis voor een ontspannen reis door Taoyuan. Vergelijk met behulp van Car Rental Check eenvoudig, snel en moeiteloos de prijzen van de beschikbare huurauto's. Geef eerst aan waar en wanneer u de huurauto wilt ophalen en afzetten. Voer vervolgens uw leeftijd in en begin direct met het zoeken naar beschikbare auto's. Als u geen resultaten vindt, wijzig dan het tijdstip of, indien nodig, de locatie van de huur- en retourstations.
Als u de zoekopdracht hebt gestart en er al enkele suggesties worden weergegeven, kunt u de resultaten filteren. Geef eerst aan met hoeveel mensen je reist, zodat je het juiste aantal zitplaatsen hebt. Vervolgens kunt u de gewenste voertuigcategorieën en -eigenschappen filteren, waarvan voorbeelden in de onderstaande lijst worden getoond. U kunt ze ook weglaten, zodat u later meer keuze heeft en alleen de belangrijke zaken, zoals inclusieve en verzekeringsuitkeringen, kunt filteren. U kunt deze individueel filteren zoals de andere categorieën, of u kunt gewoon een van onze drie servicepakketten kiezen.

Voertuigcategorieën Kenmerken van het voertuig
Kleine auto Airconditioning
Compacte klasse 4-5 deuren
Middenklasse Automatisch
terreinwagen (SUV) Handmatig schakelen
stationwagon / minibus Vierwielaandrijving
Converteerbare Diesel
Luxe auto's Elektrische aandrijving
Stad Zhongli in Taoyuan
Shihmen-dam in Taoyuan

Wat is het doel van de eenrichtingsverhuur?

Extra bestuurders - afwisselend met rijden

Metrostation in Taoyuan

Zodat u niet de hele tijd alleen hoeft te rijden, de routes alleen af te leggen en een beetje kunt ontspannen terwijl een ander persoon rijdt, is de extra bestuurdersmogelijkheid perfect. Met deze optie geeft u eenvoudigweg één van uw reisgenoten aan als extra chauffeur, waarbij u slechts een kleine toeslag per dag betaalt en de afgesloten verzekeringen automatisch aan deze persoon worden overgedragen. Let op: Laat geen personen in de huurauto rijden die niet als extra bestuurder zijn opgegeven, want als er iets gebeurt zonder dat er een bevoegd persoon achter het stuur zit, vervallen alle afgesloten verzekeringspolissen onmiddellijk.

Gratis annulering van de huurautoMenu-Entry

U heeft de mogelijkheid om de huurauto gratis te annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. Maar wees voorzichtig bij het boeken, want sommige verhuurbedrijven bieden slechts tot 48 uur voor de verhuur een gratis annulering aan. Het is nog steeds de moeite waard om zo vroeg mogelijk een huurauto te boeken om een vroegboekkorting te krijgen en als u de huurauto toch niet nodig heeft, kunt u deze gewoon gratis annuleren. Om te annuleren, gaat u als volgt te werk: U stuurt ons eerst een e-mail naar buchung@mietwagencheck.de en als u de huurauto 72 uur voor de verhuur annuleert, moet u ook telefonisch contact met ons opnemen (Service Team: 089 143 79 160).

Dahan-rivier in Taoyuan

Dahan-rivier

Confucius Tempel in Taoyuan

Tempel van Confucius

Waarom een creditcard?

Net als bij hotelreserveringen of andere boekingen heeft u meestal een creditcard nodig. Dit geldt ook voor het boeken van een huurauto. De creditcard is een eenvoudige en veilige optie om veel geld te vervoeren. Het is belangrijk voor de borg die door de verhuurder ter plaatse wordt ingehouden of geblokkeerd. Daarom moet u ervoor zorgen dat u het juiste bedrag vroeg genoeg voor uw vakantie op uw creditcard laadt, omdat het meestal een paar dagen duurt voordat er een hoger bedrag op de creditcard staat en u zonder borg geen huurauto kunt huren. Nadat alles in orde is met de huurauto krijgt u natuurlijk de borg terug. Het dient alleen als zekerheid voor het verhuurbedrijf, dus het is een soort borg. Als u bijvoorbeeld een snelheidsovertredingsticket of iets dergelijks krijgt, vergeet dan niet dat de boete van de borg wordt ingehouden.

Wat zie je in Taoyuan?

Daxi-brug in Taoyuan

Daxibrug

  • sjihmaanse dam
  • Yongan-vissershaven
  • Xiao Wulai Skywalk-brug
  • Daxi Bloei Oase
  • Sanmin Vleermuisgrot
  • Avondmarkt van Taoyuan
  • Chocolade Republiek (Museum)
  • Coca-Cola Museum
  • De berg Jiaoban
  • Hutou-bergpark
  • Yongji-park

Wat moet je weten om in Taoyuan te rijden?

Gezicht op Taoyuan stad

Om in Taiwan te kunnen rijden, moet u eerst een internationaal rijbewijs halen, zonder welke u niet mag rijden. U kunt zich aanmelden bij het dichtstbijzijnde verkeerskantoor. In Taiwan geldt rechts verkeer, en er zijn veel scooterrijders waar je op moet letten. De meeste borden zijn zoals in Europa, behalve dat sommige ook in het Chinees zijn, maar ze zijn niet vertaald. Rode lijnen op de grond betekenen absoluut geen stop en gele beperkte stop. Voor het parkeren bij bezienswaardigheden betaalt u meestal niet meer dan 2 euro.
Je moet altijd heel voorzichtig zijn met de snelheid, want er zijn vaak stilstaande flitspalen, die worden aangekondigd door borden, maar er zijn veel politieauto's op de snelwegen, die weer niet worden aangekondigd. Houd u aan de snelheidslimieten en let vooral op de verkeersborden. Vaak wordt er op de snelwegen tol geheven, die vervolgens door de verhuurder wordt gefactureerd.

  • In de buurt van spoorwegovergangen: 15 km/u
  • wegen zonder wegmarkering: 40 km/u
  • Andere wegen: 50 km/u
  • Snelweg: 100-110 km/u

Checklist

Voordat u boekt
  • creditcard
  • Bestemming of plaats van bestemming
  • Reistijd
Op het moment van de reservering
  • Eenrichtingsverhuur
  • Extra bestuurders
  • Voertuigcategorie & kenmerken
  • Inclusief & verzekeringsdiensten of 1 van de 3 servicepakketten
Na reservering
  • Kosten van de creditcard
  • Eventueel een visum aanvragen
  • Eventueel een internationaal rijbewijs aanvragen

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat