Auto huren in Taiwan

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Taiwan: De populairste autohuur bestemmingen

Verken Taiwan met een huurauto

Gedenkhal, Taiwan

Ontdek de hoogtepunten in Taiwan

Als u het kleine landje Taiwan zelf wilt verkennen, dan is het het beste om een huurauto mee te nemen. Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u individueel naar alle gewenste bestemmingen rijden. Bewonder adembenemende kustlandschappen en fantastische berggebieden. Ontdek prachtige tempels, heerlijk eten en levendige steden. Vind het juiste voertuig voor uw reis naar Taiwan bij Car RentalCheck. Het portaal helpt u om de aanbiedingen van autoverhuurbedrijven te vergelijken en om een huurauto te boeken tegen de beste prijs.

Autohuur Taiwan: Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

In Taiwan kunt u een huurauto ophalen bij zowel Taipei als New Taipei City. Als alternatief kunt u uw gewenste voertuig ook op deze luchthavens afhalen:

Driveboo Tip:

Reserveer uw droomauto vooraf online bij MietwagenCheck. Op deze manier kunt u uw welverdiende vakantie in Taiwan volledig stressvrij beginnen!

Welke hoogtepunten mag ik niet missen in Taiwan?

Taipei
Uitzicht over Taipei

Uitzicht over Taipei

U mag de hoofdstad Taipei niet missen op uw reis naar Taiwan. De metropool is kleurrijk en levendig en nodigt u uit om te vertoeven in een van de goed onderhouden parken. Bezoek een museum, ga winkelen en wandel 's avonds door een van de avondmarkten. Hoewel Taipei een grote stad is, zult u de drukte hier nauwelijks voelen.

natuurgebied

U moet ook een bezoek brengen aan de Scenic Area tijdens een vakantie in Taiwan. Het spectaculaire kustlandschap ligt aan de oostkust tussen de zee en de bergen. Parkeer uw huurauto en maak een wandeling langs de kust. Als alternatief kunt u de omgeving ook per fiets verkennen.

Verdere hoogtepunten

In de volgende tabel vindt u een overzicht van verdere bezienswaardigheden in Taiwan:

bestemming voor een dagtocht Afstand tot Taipei Reistijd vanuit Taipei met een huurauto
Jiufen 35 km 45 min
Taroko Nationaal Park 165 km 2 u 55 min.
Zon-maan meer 260 km 3 h
Yangmingsman Nationaal Park 15 km 25 min
Shifen Waterval 32 km 40 min