Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Tampa International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor de Tampa International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Tampa International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Tampa International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Nissan Versa Automatic
14 Dagen van 30.09 - 14.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 60 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
14 Dagen van 30.09 - 14.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse SUV
bijv. Chevrolet Bolt
14 Dagen van 30.09 - 14.10.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Tampa International Airport

Zelfs in de zomer is het de moeite waard om een huurauto te boeken op Tampa Airport, zodat u een nog meer ontspannen reis kunt hebben. Vind geschikte aanbiedingen met MietwagenCheck, door de eenvoudige vergelijking van transparante prijzen. Stel filters in en kies de perfecte auto uit de vele aanbiedingen. Omdat MietwagenCheck samenwerkt met talloze autoverhuurbedrijven, heeft u niet alleen een enorme keuze aan huurauto's, maar kunt u de huurauto ook ophalen en inleveren bij andere verhuurstations in de stad zelf, afgezien van International Airport Tampa.

Huurauto Tampa Luchthaven TPA - Ontdek Florida

Palmbomen in Tampa, Florida

Op de weg in Tampa

Met uw huurauto van Tampa Airport TPA kunt u het prachtige Florida individueel en in uw eigen tempo verkennen. Op MietwagenCheck vergelijkt u het aanbod van autoverhuurders in Tampa Airport online en bent u zo op de beste weg naar uw persoonlijke huurauto tijdens uw vakantie of zakenreis. Boek vroeg om te profiteren van de beste prijzen en selectie van huurauto's in Florida. Waar wacht je nog op? Tampa, Florida wacht op je!

4 dingen om deze lente in Tampa te doen met het hele gezin

Als u dit voorjaar met het gezin naar Tampa reist, staan u een paar hoogtepunten te wachten. Hieronder vindt u een aantal ideeën voor recreatieve activiteiten die u tijdens de lentemaanden met het hele gezin in Tampa kunt doen:

  1. Een kajaktocht door Tampa Bay onder de lentezon.
  2. Een bezoek aan de Lowry Park Zoo in Tampa.
  3. Bezoek Adventure Island Water Park tijdens je voorjaarsvakantie in Tampa.
  4. Lentedagen zijn perfect voor een bezoek aan MOSI in Tampa. Leer alles over wetenschap, industrie en technologie in het Museum of Science and Industry.

Waar vind ik mijn huurauto in Tampa Luchthaven?

Autoverhuurbedrijven direct op de luchthaven zijn gemakkelijk bereikbaar via de loopbrug tegenover de bagagebanden Red en Blue. Onder andere de volgende autoverhuurbedrijven bieden hun huurauto's aan op Tampa Airport:

  • Begroting
  • Onderneming
  • Hertz
  • Nationaal Autoverhuur

Hoe vind je de weg op de luchthaven van Tampa?

Vliegtuig boven Tampa

Vliegtuig boven Tampa

Tampa Airport heeft een ongewone lay-out en architectuur. Het heeft geen gemeenschappelijke gebouwen zoals de meeste luchthavens. In plaats daarvan is er een centrale terminal voor tussenlandingen (landside) en vier satellietterminals (airside), A, C, E en F, waar zich de gates bevinden en waar u aan boord van uw vliegtuig kunt gaan. De verbinding wordt gemaakt door een bestuurderloze trein met kleine gondels. Het kleurcodesysteem is waarschijnlijk ook uniek. Sinds de opening op 15 april 1971 heeft Tampa International Airport in de hele terminal een speciaal kleurcodesysteem gebruikt. Bagage en ticketbalies zijn gemarkeerd in blauw en rood. De kleurcodes hebben ook namen gekregen die gebaseerd zijn op pioniers uit de lucht- en ruimtevaart om kleurenblinden te helpen.

Autoverhuur Tampa - Vervoer van de luchthaven

Naar de stad met de taxi

Taxi's van Yellow Cab en United Cab zijn beschikbaar buiten het bagagegebouw. Beide maatschappijen rekenen hetzelfde tarief, basistarief is $2.50 plus $2.40 per mijl. Het minimumtarief vanaf de luchthaven is $15. Er is een vast tarief van $25 naar het centrum van Tampa en de cruiseterminal.

Gebruik van een gedeelde taxi

Limousines en gedeelde taxi's zijn beschikbaar na voorafgaande reservering of ter plaatse. Afgesloten en geklimatiseerde wachtkamers aan het einde van elke bagagehal zijn beschikbaar voor passagiers die op een gedeelde taxi wachten. Het bedrijf is SuperShuttle en bedient Hillsborough, Pinellas, Pasco en Hernando counties. Er kunnen kortingen zijn voor kinderen of groepen naar dezelfde bestemming, de tarieven zijn inclusief maximaal 3 stuks bagage per persoon.

Bus en openbaar vervoer

De Hillsborough Area Regional Transit bushalte (HART) bevindt zich aan de westkant van de Red Baggage Claim in de buurt van band #15. Een dienstregeling met bestemmingen en tijden is bij de bushalte opgehangen. De Greyhound terminal voor langeafstandsbussen bevindt zich in het centrum van Tampa op 610 Polk Street bij de hoek van Pierce Street en is vanaf de luchthaven bereikbaar per taxi of gedeelde taxi. Opstapplaatsen voor georganiseerde busreizen bevinden zich in de bushaltes van het Transportation Centre in de zones Red 1 en Blue 2. Uitstappen in de westelijke zone van het Arrivals-gebouw.

Met de huurauto naar de luchthaven van Tampa

Onderweg in Tampa, Florida

Met de huurauto naar Tampa

Tampa International Airport ligt slechts vijf mijl ten westen van het centrum van Tampa aan de oostkust van Tampa Bay. Vanuit St. Petersburg, Clearwater, The Beaches en het westen, neem de Interstate 275 North tot Exit 39B en volg de borden naar de luchthaven. Vanuit Ocala, The Villages en het noorden, neem de Interstate 75 South naar de Interstate 275 South tot Exit 39 en volg de borden naar de luchthaven. Vanuit Sarasota, Venice, Sun City Center en het zuiden neemt u de Interstate 75 North naar de Interstate 4. Rijd westwaarts op de Interstate 4 richting Tampa naar de Interstate 275. Rijd zuidwaarts naar Exit 39 en volg de borden naar de luchthaven.

Bestemmingen in de buurt van Tampa Luchthaven (TPA)

Bestemming Afstand tot luchthaven TPA Reistijd
Tampa Downtown (stadscentrum) 13 km 15 minuten.
Stranden in Pinellas County Vanaf 41 km 40 minuten.
Crystal River (stad en NP) 120 km 1 uur en 20 minuten.
Disney World Orlando 124 km 1 uur en 15 minuten.
Universal Orlando Resort 135 km 1 uur en 25 minuten.
Everglades National Park 341 km 3 uur
Miami Beach 462 km 4 uur en 15 minuten.

De luchthaven en de stad Tampa kunnen met trots beweren dat zij de toegangspoort tot de westkust van Florida zijn. Of je de Sunshine State nu voor de eerste keer bezoekt of hier weer bent om te zien wat er nieuw is. Er zijn talloze manieren om de dag door te brengen aan de prachtige westkust van Florida . Van de wereldberoemde stranden van Pinellas County tot de fantastische winkels, eetgelegenheden en attracties van Tampa en Hillsborough County. Iedereen zal wel iets leuks vinden aan zijn verblijf in de Tampa Bay.

Orlando Universal Kasteel

Orlando Universal Kasteel

Everglades National Park

Everglades National Park

Strand in Miami

Miami Beach

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat