Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Southwest Florida International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor de Southwest Florida International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Southwest Florida International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Southwest Florida International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 45 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Ford Focus
10 Dagen van 03.08 - 13.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 48 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
10 Dagen van 03.08 - 13.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark
10 Dagen van 03.08 - 13.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Southwest Florida International Airport

Waar denk je aan als je Florida hoort? Zeker een onvergetelijke zomer met een huurauto. Kijk uit naar pure zonneschijn wanneer u landt op Southwest Florida International Airport en ga direct naar de autoverhuur. Met uw eigen huurauto kunt u flexibel aan uw welverdiende zomervakantie beginnen en zelfstandig genieten van de mooiste plekjes in Florida.

Autoverhuur Fort Myers Luchthaven

Strand in Fort Myers, Florida

Strand in Fort Myers

Als u landt op Fort Myers Airport in het zuidwesten van Florida, bent u op de perfecte plaats om ontspanning te combineren met een onvergetelijke avontuurlijke vakantie. Het is aan te bevelen uw vakantie te beginnen met een huurauto op Fort Myers Airport en zelf het gebied aan de Golf van Mexico en het binnenland van Florida te verkennen en elke dag van uw vakantie naar uw persoonlijke wensen in te delen. Met een huurauto vanaf Fort Myers Airport kan de reis meteen beginnen en met een paar reistips is een afwisselende, spannende en ontspannen vakantie gegarandeerd.

Beleef Fort Myers met een huurauto

De eerste bestemming is de Amerikaanse stad Fort Myers, gelegen aan de oevers van de Caloosahatchee River, op slechts 26 kilometer van de luchthaven Fort Myers en dicht bij de Golf van Mexico. Een verblijf van enkele dagen is hier de moeite waard om interessante dingen te ontdekken, te ontspannen op het strand of van hieruit een dagtocht naar Key West te maken met de passagiersferry. Talrijke accommodaties zijn hier beschikbaar, variërend van eenvoudige motels tot wellness- of luxehotels.

Voorjaarsvakantie in Fort Myers

Witte zandstranden met schelpen zo ver het oog reikt, fantastisch weer en een ongelooflijke natuur - dat is Fort Myers in de lente. Wanneer de lente nadert, worden sportfans altijd naar Fort Myers getrokken, want dit is de tijd van het jaar waarin talrijke honkbalsterren uit heel Amerika hun honk in Fort Myers betrekken. Combineer uw voorjaarsvakantie gewoon met een sportief uitstapje en zie de sterren trainen. Daarna kunt u in uw huurauto onder de voorjaarszon het omliggende platteland intrekken.

Interessante en vaak gereden routes met een huurauto vanaf Fort Myers Luchthaven (RSW)

Afstand Luchthaven IATA-Code Snelweg nr.
Fort Myers centrum 26 km Southwest Florida International Airport RSW 75
Key West 471,53 km Southwest Florida International Airport RSW I-75 S en US-1 S
Historisch district binnenstad 30 km Southwest Florida International Airport RSW I-75 N

Het Downtown Historic District, dat direct aan de rivier ligt, is bezienswaardig en maakt indruk met zijn historische architectuur. Regelmatige evenementen, talloze mogelijkheden om te winkelen, gezellige cafés op de pier en restaurants met culinaire hoogstandjes zijn hier te vinden.

Aan de rechterkant ligt het Dean Park Historic Residential District, een woonwijk omringd door tropische en subtropische bomen en palmbomen. Hier vinden natuurminnende individuele reizigers een rustige zone temidden van parken.

Ga naar de Golf van Mexico voor de bekendste en populairste stranden. Een omweg met de huurauto naar Lakes Regional Park is aan te bevelen, dat op ongeveer 18 kilometer van Fort Myers Airport en Fort Myers Downtown ligt. Hier kunnen miniatuursteden worden doorkruist met de parktrein, kunnen kinderen kiezen uit talloze avonturen en speeltuinen en zijn er nog talloze andere dingen te ontdekken, zodat hier een hele vakantiedag voor moet worden uitgetrokken.

Huur een auto en ga naar de mooiste stranden van Florida aan de Golfkust.

Fietsen op het strand in Fort Myers

Op de fiets naar het strand

De zuidelijke Golfkust is een van de populairste en mooiste strandgebieden in Florida en nodigt het hele jaar door uit tot zwemmen. In minder dan 40 minuten kunnen zonaanbidders het fijne witte zandstrand "Fort Myers Beach" op het eiland "Estero" bereiken met een huurauto vanaf de luchthaven Fort Myers. Sanibel Beach op Sanibel Island ligt op slechts 15 minuten afstand via Summlin Road. Andere stranden zoals Bowman`s Beach en Lighthouse Beach maken een stranddag in de zonnige staat Florida perfect. Lovers Key Beach is bekend om zijn talrijke aangespoelde schelpen en ligt op de weg van de luchthaven van Fort Myers naar Naples. Het strand ligt op ongeveer 45 kilometer van de luchthaven Fort Myers.

Driveboo Tip:

U kunt de mooiste stranden van Fort Myers ook per fiets verkennen.

Met een huurauto vanuit Fort Myers langs de Golfkust

De metropool van het rijke en mooie Napels ligt op ongeveer 70 kilometer en 40 minuten rijden met de huurauto van Fort Myers. In de kuststad kunnen bezoekers zich onderdompelen in een luxueuze ambiance terwijl ze genieten van de idylle aan de kust. Napels wordt ook wel het tweede Palm Beach genoemd en trekt elk jaar honderdduizenden toeristen. Musea, kunsttentoonstellingen en historische kerken zijn slechts enkele voorbeelden die cultuurliefhebbers zullen bekoren. In Everglade City wordt een boottocht een unieke belevenis met flamingo's en dolfijnen, waarheen toeristen comfortabel varen op catamarans of diep in de mangroves duiken op motorboten.

Onderweg in Napels

Onderweg in Napels

Everglades National Park

Everglades National Park

Terug over het binnenland en de oostkust van Florida

Big Cypress National Preserve

48 kilometer landinwaarts gaan we naar Big Cypress National Preserve. Hier is een huurauto van SUV vanuit Fort Myers voordelig om het iets hoger gelegen natuurgebied in te trekken dat ten noorden van het Everglades National Park ligt. Krokodillen, panters, slangen, zeldzame plantensoorten en nog veel meer zijn thuis in deze natuurreservaten.

Miami

Ocean Drive Miami

Ocean Drive Miami

Via het Everglades National Park rijdt u in minder dan 2,5 uur met een huurauto van de luchthaven van Fort Myers naar Miami, de toeristische hoofdstad van Noord-Amerika, die vakantiegangers niet mogen missen. Jong en oud uit bijna alle landen van de wereld ontmoeten elkaar hier. Dolfijnenshows in het Miami Seaquarium, avonturen in Jungle Island, het Miami Child Museum of een dagje naar het beroemde Miami Beach met talloze kunstenaars maken van een reis naar Miami iets heel bijzonders.

Fort Lauderdale

Een paar kilometer verder voert de weg noordwaarts langs de oostkust, langs Fort Lauderdale met een dag- en nachtleven dat net zo interessant is als dat van Miami.
West Palm Beach staat bekend om legendarische feesten en als woonplaats van talloze sterren en sterretjes, zoals Celine Dion of Tiger Woods.

Orlando

Orlando bij nacht

Orlando bij nacht

Over een afstand van ongeveer 270 kilometer reist u langs de oostkust in de richting van Orlando. Vooral voor gezinnen met kinderen mogen Orlando en Disney World in geen enkel excursieplan ontbreken. Maar Orlando heeft nog veel meer te bieden. Avontuurlijke pretparken en 's werelds langste achtbaan, water- en dolfijnparken, Walt Disney safaritochten, het Kennedy Space Center of een reptielendierenpark zijn maar een paar van de attracties.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat