Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Sousse

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Sousse
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Sousse

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Sousse bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 49 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Fiat Punto
7 Dagen van 08.07 - 15.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 57 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Hyundai Grand I10 1.2
7 Dagen van 08.07 - 15.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 56 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Fiat Punto POP
7 Dagen van 08.07 - 15.07.2024
Voorbeeld auto

Huurauto in Sousse County in Tunesië

Strand in Sousse

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Tunesië? Een huurauto garandeert u altijd onafhankelijkheid en flexibiliteit. U hoeft niet te letten op een reisgids en kunt de regio en het land op eigen houtje verkennen. Tunesië heeft in totaal 24 gouverneurs. Deze zijn vergelijkbaar met provincies of administratieve gebieden. Deze wijk ligt direct ten noorden van het land aan de Middellandse Zeekust. De hoofdstad van de regio draagt dezelfde naam als Sousse. Van de bijna 650.000 inwoners wonen de meesten direct in de hoofdstad. Sousse Stadt is een zeehavenstad met een mediterrane flair. Dit is de derde grootste stad van het land na Tunis en Sfax. Er zijn prachtige stranden langs de hele Middellandse Zeekust, maar Tunesië heeft nog veel meer te bieden. Boek een huurauto op onze prijsvergelijkingsportal en ervaar het oosterse land super eenvoudig en goedkoop.

Hoe kom ik bij Sousse?

Er zijn verschillende manieren om naar Tunesië te reizen. Echter, reizen met het vliegtuig is zeker de gemakkelijkste oplossing. Als u wilt beginnen met uw huurauto tour in Sousse, of gewoon wilt om de regio te bezoeken, is ofwel Monastir Airport of Enfidha-Hammamet Airport de juiste plaats voor u. Beide worden internationaal gevlogen.

Luchthaven Afstand tot Sousse Luchtvaartmaatschappijen uit Duitsland
Monastir Luchthaven - MIR 22 min Eurowings, TunisAir,
Enfidha-Hammamet Luchthaven Enfidha-Hammamet - NBE 45 min TUIfly, SunExpress,

De gemakkelijkste manier is om uw huurauto direct na uw aankomst op de luchthaven in Tunesië op te halen. Wij raden u aan om uw huurauto voor uw vakantie in Tunesië online te boeken. Zo kunt u voor vertrek de prijzen vergelijken en de goedkoopste aanbiedingen boeken. Vaak is het niet mogelijk om ter plaatse een auto te huren, omdat er geen gratis voertuigen zijn of alleen tegen zeer dure huurprijzen. Bovendien heeft u geen stress ter plaatse en hoeft u niet te onderhandelen over de prijs zoals in Tunesië gebruikelijk is. Autohuurstations van onze partners zijn te vinden op alle luchthavens in Tunesië. Mietwagencheck werkt samen met alle grote autoverhuurbedrijven, waaronder Enfidha Airport en Monastir Airport.

Wat kan ik in Sousse doen?

Tot op de dag van vandaag is de stad een belangrijk handels- en havenpunt van het land. Kilometers lange zandstranden en lichtblauw water trekken veel mensen uit de hele wereld aan. Prachtige strandachtergronden nodigen u uit om 's avonds te vertoeven. Daarna kunt u altijd terecht in een van de levendige steegjes waar veel restaurants en bars en clubs te vinden zijn. De lokale bevolking is zeer gastvrij en open voor bezoekers. De straten van Sousses zijn altijd erg druk tot laat in de nacht. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door cafés, moskeeën en souks. Wat kun je in Sousse doen? Hier zijn enkele aanbevelingen voor de stad Sousse die u niet mag missen.

  • Oude stad van Medina
  • Grote Moskee
  • Bou-Fatata Moskee
  • Suq van de Oude Stad
  • Olijfboom Museum
oude stad

Medina

Grote Moskee

Grote Moskee

Markt Suq

Markt Suq

De omgeving verkennen met een huurauto

Vanuit Sousse kunnen diverse dagtochten worden gepland. Veel verschillende reisorganisaties bieden busreizen aan. Als u er de voorkeur aan geeft om het land op eigen gelegenheid te verkennen, is een huurauto tour de beste optie. Dit geeft u de mogelijkheid om individueel en zelfstandig te reizen.

Monastir
Monastir

Monastir

De kustplaats ligt op korte rijafstand van Sousse. Hier is ook een internationale luchthaven die de reis gemakkelijk maakt. Ook hier is het klimaat perfect mediterraan. Skanes is een deel van de stad net buiten het stadscentrum. Maar hier vindt u de mooiste zandstranden en de meeste hotels. Als u de traditionele Tunesische keuken wilt uitproberen, vindt u deze in de wijk Chraga.

Tunis
Tunis rijstrook

Tunis Oude Stad

Tunis is de hoofdstad van het land. Deze kan worden onderverdeeld in de oude stad Medina en de nieuwe stad met haar Europese uitstraling. De Tunesische Medina is een van de mooiste oosterse oude steden ter wereld. U moet uw huurauto zeker parkeren in de buurt van de oude binnenstad en een wandeling maken door de smalle, kronkelige straatjes. Kleurrijke, met de hand geknoopte tapijten, sieraden, lederwaren en exotische kruiden wachten op u.

Haven El-Kantaoui
Port-El-Kantaoui

Port-El-Kantaoui

Wil je je ontspannen? Deze havenstad is uit het niets gecreëerd door fondsen van de Wereldbank. Het dient als recreatiegebied met veel tuinen en een jachthaven. Het is een ideale plek om te ontspannen als een enkele reiziger of als een familie. Het is ook goed verbonden met andere steden. Vanaf hier kunt u het hele land verkennen met uw geboekte huurauto op MietwagenCheck.

Hoe lang duurt het om van Sousse naar Tunis te komen? De wegen in Tunesië zijn relatief goed ontwikkeld. Daarom is het zeer gemakkelijk om verschillende steden te bereiken met een huurauto. Hier kunt u zien hoe ver andere plaatsen van Sousse verwijderd zijn.

ligging verwijdering reistijd
Monastir 22 km Dertig minuten.
Tunis 150 km 2 uur
Port-El-Kantaoui 11 km

Vijfentwintig minuten.

Verkeersregels in Tunesië

Net als in Duitsland moeten zij zich ook bij het reizen met de auto in het buitenland aan de regels en voorschriften houden. Als ze een verkeersbiljet of een boete veroorzaken, wordt dit rechtstreeks door de agent naar u doorgestuurd. Deze kosten kunnen zeer hoog zijn. Neem daarom de volgende regels in acht wanneer u met een huurauto door Tunesië reist.

  • U heeft een internationaal rijbewijs nodig
  • In de steden: 50 km/u
  • Buiten de bebouwde kom: 90 km/h
  • Snelwegen en autosnelwegen: 110 km/u
  • Telefoneren in de auto alleen met een handsfree-kit
  • Alcoholverbod aan het stuur
  • Rechtsvoor-links ook van toepassing op tollenaars en tollenaars.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat