Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Soest

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor Soest
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Soest

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Soest bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 06.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 06.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 06.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Soest:

Soest

Ontdek de stad Soest en de deelstaat Noordrijn-Westfalen met een huurauto. Vandaag de dag is Soest in Duitsland niet erg bekend. In de Middeleeuwen was dit echter anders. Na Keulen was Soest het grootste handelscentrum van Duitsland. Zo kunt u zich tijdens een uitstapje naar Soest onderdompelen in de middeleeuwse geschiedenis en u laten betoveren door historische gebouwen, monumenten en een bijzondere ambiance. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig vanuit uw eigen huis de prijzen van de verschillende aanbieders vergelijken. Wij maken voor u een duidelijke prijsvergelijking, zodat u snel en eenvoudig de perfecte huurauto voor uw reis kunt boeken. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs en een creditcard en uw reis kan beginnen.

OntdekSoest met een huurauto

Soest, ooit het middeleeuwse centrum van Duitsland, kan ook vandaag nog zijn bezoekers bekoren. Met een huurauto bent u flexibel en kunt u zelf bepalen hoe lang u waar wilt zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om niet alleen de stad Soest, maar ook de omliggende regio te verkennen. In de buurt kunt u de nu beroemde steden Düsseldorf, Dortmund, Münster of Bielefeld bezoeken.

Soest kan gemakkelijk in een hele dag worden bezocht, want de stad is van een aangename omvang. U moet proberen de volgende bezienswaardigheden tijdens uw reis te bezoeken:

 • Oude binnenstad van Soest: dankzij de goed bewaard gebleven gebouwen krijgt u bij een bezoek aan de oude binnenstad een goed beeld van het verleden van de stad. De stad heeft de laatste eeuwen weinig veranderingen ondergaan, zodat u nog steeds goed bewaarde gebouwen uit de Middeleeuwen kunt zien
 • Wandelinglangs de stadsmuur: in de Middeleeuwen werd afgezien van de bouw van een stadsmuur en in plaats daarvan werd de stadsmuur aangelegd. Vandaag zijn er hier veel mooie parken.
 • Grote vijver: u bereikt de vijver na een wandeling door het Theodor Heuss Park. Daarna komt u langs een molen uit de 13e eeuw en vindt u ook de Grote Vijver. Hier kunt u een wandeling maken en tot rust komen.
Driveboo Tip:

Als u in het voorjaar op reis bent, moet u een bezoek brengen aan Soest om de beroemde "Soestboombloesem" in al zijn glorie te bewonderen. De talrijke tuinen van de woongebouwen maken dat de stad in het voorjaar echt tot bloei komt.

Vakantie in Noordrijn-Westfalen - wat kunt u doen?

Noordrijn-Westfalen is een bekende deelstaat in Duitsland met veel grote steden. Dortmund, Düsseldorf, Essen, Münster of Keulen zijn gemakkelijk te bezoeken met een huurauto vanuit Soest. U zult zien dat het Rijnland veel te bieden heeft dat gemakkelijk met een gehuurd voertuig kan worden bezocht. Hieronder vindt u een kort overzicht van leuke bestemmingen binnen Noordrijn-Westfalen en de respectievelijke afstand tot de stad Soest.

Plaats van belang Stad Afstand tot Soest
Dom van Keulen Keulen 130 km
Media haven Düsseldorf 117 km
Bundeskunsthalle Bonn 160 km
Kasteel Altena Altena 80 km
Nationaal Park Eifel Vlakbij Keulen 180 km
Dom van Keulen

Dom van Keulen

Media Haven Düsseldorf

Media haven Düsseldorf

Nationaal Park Eifel

Nationaal Park Eifel

Welke huurauto past bij u?

Het voordeel van boeken via MietwagenCheck is dat u uw boeking kunt personaliseren. Van het type voertuig tot de gewenste extra diensten, u kunt uw boeking aanpassen aan uw wensen. U kunt kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën, afhankelijk van of u met een grote groep vrienden of met uw partner reist. U kunt ook kiezen voor voertuigen van hogere kwaliteit en bijvoorbeeld een sportwagen huren.

Welke voertuigcategorie kunt u huren in Soest?

 • Kleine auto
 • Kleine auto
 • Compacte auto
 • Gezinsauto
 • Middenklasse
 • Upper class
 • Premium klasse

Welk type auto kunt u huren in Soest?

 • Stationcar
 • Van
 • SUV
 • Sportwagen
 • Transporter
Voertuig klasse

Verschillende voertuigklassen

Extra bestuurders voor uw huurauto

Extra bestuurder

Reist u met z'n tweeën of met meerdere personen en bent u voor langere tijd onderweg? Rijden kan op den duur vermoeiend worden. U hebt de mogelijkheid om extra personen als bestuurder te laten registreren bij de verschillende autoverhuurbedrijven. Dit kan uw reis vergemakkelijken omdat u om beurten kunt rijden en zo nog meer van de reis kunt genieten. Het is zeer belangrijk dat elke extra bestuurder ook wordt geregistreerd bij het autoverhuurbedrijf. Alleen op die manier gaat de verzekering in bij schade en hoeft u geen extra kosten te verwachten. Informeer bij uw plaatselijke autoverhuurbedrijf naar eventuele extra kosten voor de extra bestuurder. In de regel wordt voor deze dienst een kleine dagelijkse vergoeding gevraagd.

De juiste verzekering voor uw reis

Om van een zorgeloze vakantie te kunnen genieten, raden wij u aan vooraf een passende verzekering af te sluiten. Via MietwagenCheck kunt u een verzekering afsluiten die u tijdens uw hele reis allround beschermt. Wij raden over het algemeen aan een allriskverzekering zonder eigen risico te boeken. Op die manier bent u altijd gedekt bij een ongeval en hoeft u geen extra kosten te verwachten. U kunt een volledige omniumverzekering toevoegen via ons portaal voordat u uw huurauto boekt. Hiervoor hoeft u alleen maar het servicepakket "Allround Zorgeloos Verzekeren" te kiezen en dit aan uw boeking toe te voegen.

Dit moet worden opgemerkt:

Door een verzekering via MietwagenCheck af te sluiten, heeft u geen verdere verzekering ter plaatse nodig. Het gebeurt vaak dat het plaatselijke autoverhuurbedrijf extra verzekeringsdiensten aanbiedt. In dat geval volstaat het uw boekingsbevestiging te tonen, waaruit blijkt dat u reeds volledig gedekt bent.

Lente in Soest en omgeving

Arnsberg bos

Het landschap langs de uiterwaarden van de Lippe is bijzonder aan te bevelen voor een bezoek in het voorjaar. Hier vindt u uitgestrekte weiden, weilanden, vijvers en moerassen die een rijke verscheidenheid aan dieren en planten bieden. De lente is een ideale tijd voor een bezoek, omdat het water dan langzaam terugloopt en grote groepen vogels de watergebieden bezoeken om te broeden en te foerageren. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar de Lörmeck-toren, die zich in het natuurpark Arnsberger Wald bevindt. Hier heeft u een prachtig uitzicht op het Sauerland op een mooie lentedag.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat