Huurauto Soest

Huurauto Soest vanaf 37 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Soest

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Kia Picanto of gelijkwaardig
Kia Picanto
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Kia Picanto
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Kia Picanto
vanaf 45 €/dag
Kleine auto
 • Beste brandstofoptie
Kia Picanto
vanaf 41 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Focus of gelijkwaardig
Ford Focus
vanaf 45 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Ford Focus
vanaf 45 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Ford Focus
vanaf 50 €/dag
Compactklasse
 • Beste brandstofoptie
Ford Focus
vanaf 45 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Skoda Octavia of gelijkwaardig
Skoda Octavia
vanaf 53 €/dag
Minibus
bijv. SEAT Leon SW of gelijkwaardig
SEAT Leon SW
vanaf 50 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Seat Alhambra of gelijkwaardig
Seat Alhambra
vanaf 94 €/dag
SUV
bijv. Ford Kuga of gelijkwaardig
Ford Kuga
vanaf 59 €/dag
Premium klasse
bijv. Opel Insignia of gelijkwaardig
Opel Insignia
vanaf 59 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autoverhuur Soest:

Soest

Ontdek de stad Soest en de deelstaat Noordrijn-Westfalen met een huurauto. Vandaag de dag is Soest in Duitsland niet erg bekend. In de Middeleeuwen was dit echter anders. Na Keulen was Soest het grootste handelscentrum van Duitsland. Zo kunt u zich tijdens een uitstapje naar Soest onderdompelen in de middeleeuwse geschiedenis en u laten betoveren door historische gebouwen, monumenten en een bijzondere ambiance. Met MietwagenCheck kunt u eenvoudig vanuit uw eigen huis de prijzen van de verschillende aanbieders vergelijken. Wij maken voor u een duidelijke prijsvergelijking, zodat u snel en eenvoudig de perfecte huurauto voor uw reis kunt boeken. Het enige wat u nodig heeft is een geldig rijbewijs en een creditcard en uw reis kan beginnen.

OntdekSoest met een huurauto

Soest, ooit het middeleeuwse centrum van Duitsland, kan ook vandaag nog zijn bezoekers bekoren. Met een huurauto bent u flexibel en kunt u zelf bepalen hoe lang u waar wilt zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om niet alleen de stad Soest, maar ook de omliggende regio te verkennen. In de buurt kunt u de nu beroemde steden Düsseldorf, Dortmund, Münster of Bielefeld bezoeken.

Soest kan gemakkelijk in een hele dag worden bezocht, want de stad is van een aangename omvang. U moet proberen de volgende bezienswaardigheden tijdens uw reis te bezoeken:

 • Oude binnenstad van Soest: dankzij de goed bewaard gebleven gebouwen krijgt u bij een bezoek aan de oude binnenstad een goed beeld van het verleden van de stad. De stad heeft de laatste eeuwen weinig veranderingen ondergaan, zodat u nog steeds goed bewaarde gebouwen uit de Middeleeuwen kunt zien
 • Wandelinglangs de stadsmuur: in de Middeleeuwen werd afgezien van de bouw van een stadsmuur en in plaats daarvan werd de stadsmuur aangelegd. Vandaag zijn er hier veel mooie parken.
 • Grote vijver: u bereikt de vijver na een wandeling door het Theodor Heuss Park. Daarna komt u langs een molen uit de 13e eeuw en vindt u ook de Grote Vijver. Hier kunt u een wandeling maken en tot rust komen.

Als u in het voorjaar op reis bent, moet u een bezoek brengen aan Soest om de beroemde "Soestboombloesem" in al zijn glorie te bewonderen. De talrijke tuinen van de woongebouwen maken dat de stad in het voorjaar echt tot bloei komt.

Vakantie in Noordrijn-Westfalen - wat kunt u doen?

Noordrijn-Westfalen is een bekende deelstaat in Duitsland met veel grote steden. Dortmund, Düsseldorf, Essen, Münster of Keulen zijn gemakkelijk te bezoeken met een huurauto vanuit Soest. U zult zien dat het Rijnland veel te bieden heeft dat gemakkelijk met een gehuurd voertuig kan worden bezocht. Hieronder vindt u een kort overzicht van leuke bestemmingen binnen Noordrijn-Westfalen en de respectievelijke afstand tot de stad Soest.

Plaats van belang Stad Afstand tot Soest
Dom van Keulen Keulen 130 km
Media haven Düsseldorf 117 km
Bundeskunsthalle Bonn 160 km
Kasteel Altena Altena 80 km
Nationaal Park Eifel Vlakbij Keulen 180 km
Dom van Keulen

Dom van Keulen

Media Haven Düsseldorf

Media haven Düsseldorf

Nationaal Park Eifel

Nationaal Park Eifel

Welke huurauto past bij u?

Het voordeel van boeken via MietwagenCheck is dat u uw boeking kunt personaliseren. Van het type voertuig tot de gewenste extra diensten, u kunt uw boeking aanpassen aan uw wensen. U kunt kiezen tussen verschillende voertuigcategorieën, afhankelijk van of u met een grote groep vrienden of met uw partner reist. U kunt ook kiezen voor voertuigen van hogere kwaliteit en bijvoorbeeld een sportwagen huren.

Welke voertuigcategorie kunt u huren in Soest?

 • Kleine auto
 • Kleine auto
 • Compacte auto
 • Gezinsauto
 • Middenklasse
 • Upper class
 • Premium klasse

Welk type auto kunt u huren in Soest?

 • Stationcar
 • Van
 • SUV
 • Sportwagen
 • Transporter
Voertuig klasse

Verschillende voertuigklassen

Extra bestuurders voor uw huurauto

Extra bestuurder

Reist u met z'n tweeën of met meerdere personen en bent u voor langere tijd onderweg? Rijden kan op den duur vermoeiend worden. U hebt de mogelijkheid om extra personen als bestuurder te laten registreren bij de verschillende autoverhuurbedrijven. Dit kan uw reis vergemakkelijken omdat u om beurten kunt rijden en zo nog meer van de reis kunt genieten. Het is zeer belangrijk dat elke extra bestuurder ook wordt geregistreerd bij het autoverhuurbedrijf. Alleen op die manier gaat de verzekering in bij schade en hoeft u geen extra kosten te verwachten. Informeer bij uw plaatselijke autoverhuurbedrijf naar eventuele extra kosten voor de extra bestuurder. In de regel wordt voor deze dienst een kleine dagelijkse vergoeding gevraagd.

De juiste verzekering voor uw reis

Om van een zorgeloze vakantie te kunnen genieten, raden wij u aan vooraf een passende verzekering af te sluiten. Via MietwagenCheck kunt u een verzekering afsluiten die u tijdens uw hele reis allround beschermt. Wij raden over het algemeen aan een allriskverzekering zonder eigen risico te boeken. Op die manier bent u altijd gedekt bij een ongeval en hoeft u geen extra kosten te verwachten. U kunt een volledige omniumverzekering toevoegen via ons portaal voordat u uw huurauto boekt. Hiervoor hoeft u alleen maar het servicepakket "Allround Zorgeloos Verzekeren" te kiezen en dit aan uw boeking toe te voegen.

Door een verzekering via MietwagenCheck af te sluiten, heeft u geen verdere verzekering ter plaatse nodig. Het gebeurt vaak dat het plaatselijke autoverhuurbedrijf extra verzekeringsdiensten aanbiedt. In dat geval volstaat het uw boekingsbevestiging te tonen, waaruit blijkt dat u reeds volledig gedekt bent.

Wintervakantie met een huurauto in Soest

Möhnesee

Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan de Möhne See, die ten zuiden van Soest ligt. Met een huurauto bent u in slechts 15 minuten bij het meer. Het meer is aangewezen als Europees vogelreservaat en geniet internationale erkenning. De grote overvloed aan vissen en vogels trekt elk jaar vele bezoekers en belangstellenden. Een bezoek is vooral de moeite waard in de winter, want dan is het meer een rustplaats voor wel 25 verschillende vogelsoorten. Op slechts 40 kilometer afstand kan een bezoek aan Warsaw World ook interessant zijn voor bierliefhebbers. U krijgt een inzicht in het brede gamma producten van de brouwerij.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders