Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Paderborn Lippstadt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Paderborn Lippstadt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Paderborn Lippstadt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Paderborn Lippstadt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 58 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Opel Mokka
6 Dagen van 25.03 - 31.03.2024
Voorbeeld auto
vanaf 71 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. Volkswagen Passat Estate
6 Dagen van 25.03 - 31.03.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10.610 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. BMW 7 Series
6 Dagen van 25.03 - 31.03.2024
Voorbeeld auto

Heeft u een huurauto nodig voor sightseeing in Noordrijn-Westfalen tijdens het winterseizoen ? U kunt het juiste voertuig voor u vinden uit het grote aanbod huurauto's op MietwagenCheck en deze gemakkelijk via de homepage boeken. Of het nu gaat om groot vervoer in de kerstperiode, een weekendje weg naar de omgeving of een uitstapje tijdens de kerstvakantie: bij ons vindt u de juiste huurauto.

Huurauto boeken op de luchthaven van Paderborn/Lippstadt

Kaart Paderborn/Lippstadt

Plant u een reis naar Paderborn, Lippstadt of de regio Noordrijn-Westfalen? Via MietwagenCheck vindt u de juiste huurauto voor uw vakantie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen in uw zoektocht naar een geschikte auto. Voer gewoon uw gewenste reisdata in via het zoekvenster en vind vandaag nog een huurauto op Paderborn/Lippstadt Luchthaven vanuit het comfort van uw eigen huis. Een auto huren op de luchthaven biedt u tal van voordelen die wij u hieronder graag nader toelichten.

Paderborn/Lippstadt Luchthaven

U vindt een breed scala aan huurauto's op Paderborn/Lippstadt Airport. De luchthaven ligt op slechts 23 minuten rijden van Paderborn. Het is ook niet ver naar Lippstadt, dat op slechts 30 minuten rijden ligt. Het is aan te raden direct op de luchthaven een auto te huren als u ook per vliegtuig naar Noordrijn-Westfalen komt. Dit bespaart u lange ritten naar het stadscentrum of taxikosten voor alternatief vervoer. U kunt dus direct na aankomst in de huurauto stappen en aan uw rondreis beginnen.

Voordelen van het huren van een auto op de luchthaven

Wat zijn de voordelen van het huren van een auto op Paderborn/Lippstadt airport?

  • Flexibiliteit
  • Bespaar tijd
  • Bespaar geld
  • Grotere keuze aan voertuigen
  • Gunstiger aanbod van voertuigen

Bezienswaardigheden in Paderborn en omgeving

Wat kunt u doen als u met uw huurauto naar Paderborn of Lippstadt gaat? Wij hebben een aantal aanbevelingen voor u samengesteld om optimaal van uw tijd in deze regio van Noordrijn-Westfalen te genieten. Geniet van de ongerepte natuur, de grote zwemmeren in de zomer, bezoek kastelen en paleizen uit historische tijden of maak een omweg naar grote steden in de nabije omgeving, zoals Münster, Hannover of Düsseldorf.

Lippe meer
Lippe meer

Het Lippemeer trekt veel bezoekers, vooral in de zomermaanden. In de onmiddellijke omgeving van Paderborn kunnen inwoners en toeristen samenkomen en genieten van het koele water. Met een huurauto bereikt u het meer vanuit Paderborn in slechts 20 minuten. Het meer biedt voor elk wat wils. Hier kunt u talrijke watersporten beoefenen, zoals zeilen, surfen of waterskiën, of gewoon ontspannen in de zon. Een fietstocht langs de kust is ook een goed alternatief voor degenen die graag wat actiever zijn.

Schloss- en Auenpark
Neuhaus Paleis Paderborn

Het kasteel en het uiterwaardenpark zijn ook zeer interessant voor bezoekers van de regio. Vooral liefhebbers van geschiedenis en cultuur komen hier aan hun trekken. Ingebed in indrukwekkende parken en bloementuinen vindt u kasteel Neuhaus. In het verleden woonden hier bisschoppen en prinsen en vierden grote feesten. Zelfs vandaag nog kan de sfeer van die tijd worden nagebootst door de prachtige decoraties en versieringen in het kasteel. Tegenwoordig is het paleis en het weidepark een belangrijke bezienswaardigheid in Paderborn. In de zomer vinden hier talrijke evenementen in de open lucht plaats en bezoekers genieten van lange zomeravonden in de prachtige tuinen, die praktisch als recreatiegebied worden beschouwd.

Excursie met een huurauto naar grotere steden in Duitsland:

Excursie bestemming Afstand tot Paderborn in km
Münster 144 km
Dortmund 103 km
Düsseldorf 170 km
Frankfurt aan de Main 272 km
Berlijn 428 km

Welke verzekering voor mijn huurwagen?

Verzekering huurauto

Verzekering is essentieel bij het boeken van een huurauto. Informeer in ieder geval naar de juiste verzekering voor uw reis voordat u boekt. Het maakt niet uit hoe lang u van plan bent een auto te huren, een verzekering is altijd belangrijk om het voertuig en alle bestuurders te dekken. In geval van schade wordt u niet verrast met onverwachte extra kosten. Wij bevelen altijd een uitgebreide verzekering zonder eigen risico aan. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat u volledig gedekt bent tegen eventuele door u veroorzaakte schade en dat u na uw reis niet zult worden gevraagd te betalen. De verzekeringsmaatschappij zorgt voor de afwikkeling in geval van schade.

Snelheidsbeperkingen in Duitsland

In Duitsland zijn er vaste snelheidsbeperkingen die u in ieder geval in acht moet nemen. De maximumsnelheid hangt af van waar u rijdt. Zo is de limiet buiten de steden hoger dan binnen de steden.

Road Maximum snelheid
In de stad 50 km/h
Buiten de stad 100 km/h
Autosnelwegen 130 km/h (aanbevolen snelheid)

Wij herinneren u eraan de verkeersregels en -beperkingen te allen tijde ernstig te nemen en na te leven. Dit garandeert niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers. Bovendien loopt u het risico een boete te betalen of punten te krijgen in Flensburg.

In het voorjaar naar Paderborn en omgeving

Fair

Als u in het voorjaar Noordrijn-Westfalen bezoekt, moet u beslist een omweg naar Paderborn maken. Daar kunt u deelnemen aan het Lentefeest in de eerste week van mei. Geniet van een heel bijzondere sfeer met openluchtconcerten, culinaire hoogstandjes bij diverse foodtrucks en veel goedgehumeurde locals en bezoekers. In het voorjaar kunt u ook een mooie wandeling maken langs de Pader. De kortste rivier van Duitsland kan in de lentemaanden ook indruk maken met bloeiende bloemen en bomen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat