Huurauto Bielefeld

Huurauto Bielefeld vanaf 26 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Bielefeld verkennen met een huurauto

Uitzicht over Bielefeld

Ontdek Bielefeld met de huurauto

Vakanties in 2021 zijn bijzonder populair in Duitsland. Boek een goedkope huurauto in Bielefeld. Bielefeld ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Er is een speciale legende rond de stad. Bestaat Bielefeld? De legende zegt dat Bielefeld niet bestaat. Er is de zogenaamde "Bielefeld-complot". Bielefeld ligt aan het noordelijke einde van het prachtige Teutoburger Woud. Jarenlang was Bielefeld een landelijk bekend centrum voor de productie van linnengoed. Tot op de dag van vandaag speelt de kledingindustrie, evenals de machinebouw, een grote rol. De drukke universiteit van Bielefeld trekt elk jaar veel jongeren aan.

De dichtstbijzijnde grote luchthavens met internationaal luchtverkeer zijn:

U kunt direct op het vliegveld een auto huren. Wees slim en gebruik onze prijsvergelijking. Begin uw tour direct bij een van de vliegvelden in de buurt van Bielefeld. Het verkennen van NRW en zelfs Berlijn is probleemloos met een huurauto.

autoverhuur Bielefeld: Goedkope huur op basis van prijsvergelijking

Profiteer van de gemakkelijke en snelle reservering. Veel inclusieve diensten staan tot uw beschikking. MietwagenCheck biedt u een uitgebreide marktvergelijking. U kunt snel en eenvoudig de meest geschikte aanbiedingen voor u vinden met behulp van de aanbiedingsfilter. U kunt ook gebruik maken van de autoverhuur beoordelingen en klantreferenties om u te helpen de juiste auto voor u te kiezen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Huurauto Bielefeld: ontdek de bezienswaardigheden van de metropool

Oud stadhuis in Bielefeld

Oud stadhuis in Bielefeld snel bereikt

Bielefeld in Noordrijn-Westfalen is een oude handelsstad in het Teutoburgerwoud. De stad is het economische en culturele centrum van de regio. Bielefeld is omgeven door een prachtig middelgebergte. Hier vindt u gegarandeerd ontspanning. Natuurliefhebbers vinden hier volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Met een huurauto moet u zeker een bezoek brengen aan zowel de dierentuin Olderdissen als de botanische tuin in Bielefeld. Bielefeld is ook het hoofdkwartier van de bekende bakkerij- en zoetwarenfabrikant Dr. Oetker. Als u een fan bent van klassieke muziek, kunt u uw huurauto meenemen naar de Rudolf Oetker Hall. Woon een klassiek concert bij. Andere culturele en concertevenementen met internationale bekendheid worden door de Seidensticker Halle aangeboden . De Stadthalle en het buitengebied, het Ravensbergerpark in Bielefeld, zijn allemaal zeer goed bereikbaar met een huurauto. Met uw huurauto kunt u direct naar alle bezienswaardigheden rijden. Bezoek een van de elf musea.

Ontdek met de huurauto de hoogtepunten van Bielefeld.

Ontdek de deelstaat Noordrijn-Westfalen met de prachtige regio Oost-Westfalen-Lippe.

Met een huurauto is het zogenaamde Lipperland gemakkelijk te bereiken. Het wordt gekenmerkt door zacht glooiende heuvelruggen, uitnodigende, lichte gemengde bossen en uitgestrekte weiden en velden. De bijzondere charme van deze regio ligt in de grote verscheidenheid en de zeer verschillende, zeer idyllische landschappen. Talloze graanvelden en felgele verkrachtingsvelden wisselen hier met elkaar af. U kunt door het grote veengebied of het Oppenweher Moor dwalen, langs bizar gevormde boomgroepen en glimmende zwarte meren. In het natuurpark Eggegebergte zijn de Hiddeser Bent, de Donoper Teich en de machtige Externsteine boeiend. Het wereldberoemde Hermann-monument staat niet ver van de aantrekkelijke stad Detmold. Het staat voor de overwinning van Hermann de Cherusken op de Romeinse legioenen in de beroemde Varusslag. Tussen de Wezer en het Teutoburger Woud geldt het zogenaamde "Kalletal" nog steeds als een onbetwiste insidertip. Het fantastisch mooie recreatiegebied biedt een breed scala aan recreatieve en actieve sporten. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te bereiken met een huurauto.

Ontdek Bielefeld en omgeving met de huurauto.

Paderborn
Paderbornse kathedraal

Paderbornse kathedraal snel bereikt

De 1200 jaar oude universiteits- en domstad Paderborn trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. De historische bezienswaardigheden en de bovenloop van de Pader, gelegen in het midden van het stadscentrum, zijn indrukwekkend. Ook het veelbezochte stadhuis met drie zuilen uit de Wezerrenaissance en de middeleeuwse keizerlijke paleizen zijn de moeite van het bekijken waard. Op slechts vier kilometer van het oude stadscentrum bereikt u kasteel Neuhaus. Geniet van de uitgestrekte parken en de prachtige barokke tuin. Met uw voertuig vanuit de autohuur rijdt u van Bielefeld naar het mooie Paderborn op slechts 48 kilometer.

Lemgo
Lemgo Stadhuis

Mooi stadhuis van Lemgo

In een rit van 29 kilometer met uw huurauto kunt u vanuit Bielefeld de stad Lemgo bereiken. Hier wacht u een 800-jarige geschiedenis van de stad in een historische Hanzestad. Bewonder de vele vakwerkhuizen hier. U kunt zich ook verheugen op een indrukwekkend middeleeuws stadscentrum in Lemgo.

Hamelen
Trouwhuis in Hameln

Trouwzaal in Hameln

Op 76 kilometer van Bielefeld kunt u de wereldberoemde Rattenvangerstad Hamelen bereiken. Hamelen is met zijn 3,8 miljoen dagelijkse bezoekers het centrum van het prachtige Weserbergland en is wereldberoemd om zijn Rattenvangerlegende. De met een rattenmotief versierde straatstenen in de voetgangerszone en de Rattenvangerspelen in de open lucht getuigen hiervan tot op de dag van vandaag. Ook de twee middeleeuwse stadstorens, de stadsmuur, talrijke gebouwen in Weser-renaissancestijl en indrukwekkende vakwerkhuizen zijn de moeite van het bekijken waard.

Detmold
Detmold kasteelmeer

Detmold Kasteelmeer

Op slechts 31 kilometer van Bielefeld ligt de prachtige stad Detmold, waar maar liefst 500 architectonische monumenten uit de late middeleeuwen, het late classicisme, de Biedermeier-periode en historische bedrijfsgebouwen en particuliere woningen uit de Wilhelmiaanse periode in het oude centrum van de stad te vinden zijn.

autoverhuur Bielefeld: ophalen en brengen van de auto

Natuurlijk kunt u uw huurauto direct van het vliegveld afhalen. Het inleveren van de huurauto kan zowel in een stadskantoor als in een kantoor direct op het vliegveld. Eenrichtingsverhuur kan bijzonder aantrekkelijk zijn. Met deze optie zet u uw huurauto af op een andere locatie. Na het afzetten kunt u met gemak verder reizen met de bus en de trein.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Meest gestelde vragen over het boeken van een huurauto Bielefeld

Kan ik zonder creditcard een auto huren in Bielefeld?
Ja, in Bielefeld kunt u een huurauto boeken zonder creditcard.
Tot wanneer kan ik een huurauto in Bielefeld teruggeven?
In principe kunt u de huurauto op elk moment van de dag inleveren. Het is alleen belangrijk dat u de huurauto niet later dan de tijdens uw boeking opgegeven tijd voor teruggave inlevert.
Moet ik in Bielefeld ter plaatse nog een aanvullende verzekering afsluiten?
Het beste is om de volledige verzekering zonder eigen risico via ons te boeken. Op deze manier hoeft u geen verdere verzekering ter plaatse af te sluiten.
Hoe lang heb ik de tijd om een huurauto te annuleren?
U heeft tot 24 uur voor de verhuur binnen de openingstijden van Driveboo Tijd om te annuleren.

Vragen over de prijs

Wat kost een huurauto in Bielefeld?
Een huurauto in Bielefeld kost gemiddeld 33,42 € per dag.
Wat kost een huurauto per week in Bielefeld?
Een huurauto in Bielefeld kost gemiddeld 233,94 € per week (33,42 € per dag).
Wat kost een huurauto voor een maand in Bielefeld?
Een huurauto in Bielefeld kost gemiddeld 1.002,60 € voor een maand (33,42 € per dag).
Welke autoverhuurder is de goedkoopste in Bielefeld?
Cars & Camper is in Bielefeld de goedkoopste. Een autohuur kost 133,68 € voor 4 dagen.
Wat kost een kleine huurauto in Bielefeld?
Een kleine huurauto kost in Bielefeld33,42 € per dag.
Wat kost een middenklasse huurauto in Bielefeld?
Een middenklasse huurauto kost in Bielefeld40,14 € per dag.
Hoe hoog is borg voor een huurauto in Bielefeld?
De hoogte van de borg In Bielefeld begint bij 150,00 €.
Hoe hoog is het aansprakelijkheidsbedrag in Bielefeld?
Elke huurauto is in ieder geval verzekerd met het wettelijke aansprakelijkheidsbedrag. In Bielefeld zijn er 4 aanbieders met een aansprakelijkheidsbedrag van meer dan 7,5 miljoen euro.
Hoe hoog zijn de extra kosten voor jonge bestuurders in Bielefeld?
Bestuurders onder 26 jaar betalen vaak extra kosten. Deze hangt veelal sterk af van de verschillende aanbiedingen. Wij tonen u altijd de prijs inclusief alle kosten.
Hoeveel kost het om een huurauto te annuleren?
Tot 24 uur voor de verhuur kost een annulering tijdens de openingstijden van Driveboo niets.