Auto huren in Servië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Met een huurauto door Servië

Kathedraal in Novi Sad, Servië

Kathedraal in Novi Sad, Servië

De kleine Republiek Servië en Montenegro in Zuid-Europa heeft veel te bieden aan reizigers en kan het beste worden ontdekt met een huurauto. De belangrijkste toeristische bestemmingen zijn de grote steden Belgrado en Novi Sad, talrijke kuuroorden, de Kopaonik, Zlatibor en de Donau. Bij Car RentalCheck vindt u de juiste huurauto voor uw reis naar Servië. Vergelijk gewoon de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven en boek tegen de beste prijs. Als u met het vliegtuig aankomt, is het de moeite waard om uw huurauto direct na uw aankomst op Belgrado Airport op te halen. MietwagenCheck wenst u een prettige en veilige reis met uw huurauto en veel plezier in Servië!

Ontdek de hoogtepunten van Servië met een huurauto

Servië en Montenegro biedt tal van forten en kloosters, evenals een veelheid aan meren en kloven, waarvan de ijzeren poort de grootste is. Samen met Parijs en München was de hoofdstad Belgrado in de eerste helft van de 20e eeuw een van de Europese centra van het impressionisme. Bezoek met uw huurauto Servië en Montenegro talrijke fresco's in kloosters en kerken, zoals bijvoorbeeld de "witte engel" in het klooster Mileševa. En mis de volgende hoogtepunten niet:

  • Kalemegdan
  • Đerdap Nationaal Park
  • Uvac
  • Ada Ciganlija
  • Petrovaradin Vesting Petrovaradin
  • Oplenac
  • Nikola Tesla Museum
Dompel je onder in de tradities van Servië

Dompel je onder in de tradities van Servië

Uitzicht over het landschap van Servië

Uitzicht over het landschap van Servië

Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven in Servië met elkaar

Vergelijk de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven in Servië en Montenegro. Via onze online portal MietwagenCheck kunt u de aanbiedingen van alle bekende autoverhuurbedrijven in de Balkan vergelijken.

Meer tips voor Servië

Tussen de culturele indrukken door kunt u met uw huurauto een bezoek brengen aan een van de vele grote winkelcentra of bazaars om te ontspannen tijdens een ontspannen winkeltocht. Als u met een huurauto naar Servië en Montenegro reist, voelt u direct de positieve houding van de lokale bevolking ten opzichte van het leven. De bevolking van Servië is gastvrij, levendig en levendig. Deze kenmerken hebben ook een effect op het nachtleven.

uitgaansleven

Neem uw huurauto mee naar een van de vele traditionele bars en ervaar een heel bijzondere vorm van uitbundigheid. Een bezoek aan de vele havens langs de Donau is een echte aanrader.

Culinair

Om uw batterijen op te laden, trakteert u zich op een traditionele vispaprika (visgoulash) of andere stevige nationale gerechten zoals pihtije (varkensvlees of eend in aspic), prsut (parmaham), raznjici (vleesspies) en sarma (wijn of koolbladeren gevuld met vlees).

Geniet van een droomvakantie waar u met uw huurauto de mooiste kanten van Servië en Montenegro kunt ervaren!