Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in San Francisco Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 83 beoordelingen voor de San Francisco Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in San Francisco Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In San Francisco Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 47 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse SUV
bijv. Kia e-Niro
14 Dagen van 01.08 - 15.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 50 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
14 Dagen van 01.08 - 15.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse SUV
bijv. Chevrolet Bolt Electric
14 Dagen van 01.08 - 15.08.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur San Francisco Luchthaven

Straat in San Francisco

Onderweg in San Francisco

Geniet van legendarische road trips door Californië en begin uw reis met een huurauto op San Francisco Airport. Wij raden u aan uw huurauto voor uw reis online te boeken. Op deze manier kunt u profiteren van vroegboekprijzen en onze transparante autoverhuur vergelijking.

Elke bezoeker aan de Verenigde Staten zou een deel van zijn verblijf in San Francisco moeten doorbrengen. De metropool ligt in Californië en trekt met zijn aangename klimaat, vele bezienswaardigheden en eigenaardige flair elk jaar ontelbare mensen uit de hele wereld aan.

Autoverhuur op San Francisco Luchthaven

Uitzicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Uitzicht op San Francisco vanuit het vliegtuig

Vergelijk het aanbod van de verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven van San Francisco. Wij werken met alle grote autoverhuurbedrijven in Californië. U kunt online huurauto's boeken bij de volgende autoverhuurbedrijven via ons:

  • Alamo huurauto's
  • Avis autoverhuur
  • Europcar
  • Hertz

Geniet van de lente in San Francisco met een huurauto

Wie heeft er niet willen genieten van de perfecte lente in San Francisco? Pak uw koffer en verheug u op een onvergetelijke roadtrip door San Francisco in de lente. Wanneer je de eerste warme zonnestralen op je huid voelt en de wind in je haren, kun je je volledig storten op je voorjaarsvakantie en gewoon lekker achterover leunen. Vanuit San Francisco kunt u met een huurauto over de Golden Gate Bridge rijden en de mooiste plekjes uitzoeken voor een picknick met een prachtig uitzicht. Het lenteachtige landschap in en rond San Francisco geeft u rust en energie.

Informatie over de luchthaven van San Francisco SFO

De internationale luchthaven van San Francisco kijkt terug op een geschiedenis van bijna 100 jaar. Het werd geopend onder de naam Mills Field Muncipal Airport in 1927. In die tijd landden de weinige reizigers echter op een provisorisch terrein dat was ingericht voor het luchtverkeer; er was geen aankomsthal, geen autoverhuur en evenmin andere voorzieningen die tegenwoordig vanzelfsprekend zijn. De verhuizing naar de internationale luchthaven van San Francisco vond pas plaats in 1955 en sindsdien worden passagiers in vier terminals afgehandeld, waarbij terminal vier is gereserveerd voor internationale reizigers uit Europa, Azië en Afrika.

Vanaf San Francisco Airport, vliegen 22 nationale luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 60 steden in de USA , 27 internationale maatschappijen bedienen 32 internationale bestemmingen. Elk jaar landen of vertrekken ongeveer 37 miljoen reizigers van SFO International Airport. Informatie over alle relevante onderwerpen, zoals autoverhuur, wordt in verschillende talen gegeven, en er zijn ook tolken beschikbaar via een telefonische hotline.

Aankomst op de luchthaven van San Francisco: Huur een auto tegen een redelijke prijs

Onderweg op de luchthaven

Breng uw bagage rechtstreeks naar de autoverhuurbalie

Sleutel voor de huurauto

Meer flexibiliteit met een huurauto

Als passagier die uit het buitenland aankomt, komt u aan in Terminal 4 en uw eerste halte is de paspoortcontrole in de aankomsthal. Vervolgens haalt u uw bagage van de desbetreffende transportband en gaat u door de controlezone van de Amerikaanse douane. Daarna zult u waarschijnlijk uw gereserveerde huurauto willen ophalen bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Het gebouw waar de autoverhuurbedrijven zijn gevestigd bevindt zich buiten de internationale terminal.

Elk autoverhuurbedrijf heeft te maken met aanzienlijke concurrentie op San Francisco Airport. U kunt de auto van uw keuze dus meestal heel goedkoop huren op , hoewel er verschillende voorwaarden gelden. Vooral auto's uit de compacte klasse zijn goedkoop om te huren. Het zal iets duurder zijn als uw favoriete auto een pick-up, SUV of VAN is.

Autoverhuur San Francisco Luchthaven SFO: Belangrijke informatie

Minimumleeftijd

Vriendinnen in een huurauto

Let op de minimumleeftijd

Welke leeftijd eist uw autoverhuurbedrijf voor de auto die u wilt huren? Deze vraag moet worden verduidelijkt op het moment van de boeking, omdat bijna elk autoverhuurbedrijf aanwezig op San Francisco International Airport een minimumleeftijd van 25 jaar eist. Er zijn echter een paar uitzonderingen, zoals Alamo. Bij deze maatschappij kunt u op 21-jarige leeftijd goedkoop een auto huren, maar bent u wel een verzekeringstoeslag van 25 dollar per dag verschuldigd.

Verzekering

Uw autoverhuurbedrijf op SFO airport zal u waarschijnlijk een auto verhuren zonder kilometerbeperking. Het is echter niet zeker dat de gewenste verzekering al in de huurprijs is inbegrepen. Huur daarom goedkoop uw auto op ons portaal en sluit de optimale verzekering af. Als u uw huurauto via een Amerikaanse website boekt, krijgt u alleen het advies om een uitgebreide verzekering (CDW) en uitgebreide aansprakelijkheid (EP) af te sluiten, bij ons zijn beide polissen standaard.

Extra bestuurder

Wilt u de huurauto alleen besturen of moet er een extra bestuurder worden geregistreerd? Als u een extra bestuurder boekt, kunt u om beurten de huurauto besturen. Op deze manier kan iedereen achterover leunen en van het landschap genieten.

Huur enkele reis

U haalt uw auto op bij het juiste ophaalstation op de internationale luchthaven SFO en wilt hem inleveren bij het ophaalstation van een andere luchthaven? U moet ook dit aspect met uw autoverhuurder bespreken, anders kan het zijn dat u een relatief dure huurprijs voor een enkele reis moet betalen.

Let op de volgende criteria bij het afhaalstation

Duimen omhoog voor MietwagenCheck

Controleer de staat van de huurauto van tevoren

Vooral als u goedkoop een auto kunt huren, moet u goed kijken naar de staat van de auto bij het ophaalstation. Zijn de remmen, lichten en andere bedieningsorganen in goede staat en lijkt de huurauto in goede staat te verkeren? Ten laatste op dit punt moet u uw autoverhuurbedrijf vragen naar de brandstofregeling . Als u de auto met een volle tank moet ophalen en in dezelfde staat moet terugbrengen, moet er niet ver van San Francisco Airport SFO een tankstation beschikbaar zijn. Wij hebben hierover informatie ingewonnen en kunnen u positieve antwoorden geven.

Is er een benzinestation op San Francisco Airport SFO?

Benzinestation Afstand van de luchthaven van San Francisco
76 benzinestation 4,6 km
Arco benzinestation 9 km

San Francisco Luchthaven: Bezienswaardigheden

Golden Gate Bridge in San Francisco

Golden Gate Brug

Uitzicht over San Francisco

Uitzicht over San Francisco Downtown

Lombard Street San Francisco

Lombard Street

U hebt goedkoop en zonder kilometerbeperking een auto kunnen huren op de internationale luchthaven SFO CA, en hebt uw hotel in het centrum van de stad gekozen als uitvalsbasis om op verkenning te gaan. Vervolgens wil je waarschijnlijk de attracties van de Californische metropool ontdekken. Rijd daarom zeker naar de Golden Gate Bridge of het nabijgelegen Golden Gate Park. Beide bestemmingen liggen op slechts enkele kilometers afstand van de stad en bieden opwindende indrukken die gepaard gaan met betoverend mooie visuals.

Zelfs als u op de luchthaven van San Francisco tegen een zeer redelijke prijs een auto kunt huren, moet u er de voorkeur aan geven bepaalde bestemmingen te voet of met de kabelbaan te verkennen. Daartoe behoren de heuvels in het noordoosten en de dichtbevolkte binnenstad. Sommige straten nodigen echter uit om met een huurauto rond te rijden. Vooral Lombard Street voert u over de heuvels van de metropool, soms met een zeer steile helling.

Andere bestemmingen voor autoverhuur in San Francisco

  • De stad Sacramento , die ongeveer 170 kilometer ten noorden van San Francisco ligt, biedt zoveel hoogtepunten dat één dag bij lange na niet genoeg is om ze te ontdekken. Daarom moet u een hotel kiezen en daar een paar dagen blijven.
  • Ten zuiden van de internationale luchthaven SFO ligt de badplaats Santa Cruz op ongeveer 110 kilometer afstand. Geniet van de fantastische flair van de stad met zijn karakteristieke kenmerken, kies een aantrekkelijk hotel en ontspan in een gevarieerde omgeving.
  • Als natuurliefhebber moet u een paar dagen doorbrengen in het opwindend mooie Yosemite National Park. U kunt het met een huurauto in ongeveer vijf uur bereiken en in de buurt een geschikt hotel vinden.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

83 Ervaringen van onze klanten in San Francisco Airport

Beoordeling van Helene A.

“Het bestellen bij Autoeurope verliep zoals gewoonlijk naar volle tevredenheid. Het ophalen van de huurauto in San Francisco bij de lokale aanbieder Alamo verliep probleemloos, er waren ongeveer 10 voertuigen om uit te kiezen in de Choice Lane!”

Beoordeling van Andreas M.

“Zeer snelle en vriendelijke afhandeling van de overname van het voertuig. De auto was praktisch nieuw met 1.800 mijl op de snelheidsmeter en had een zeer goede uitrusting. Volledig tevreden met het Alamo verhuurstation op de luchthaven van San Francisco - ik kan het aanbevelen!”

Beoordeling van Dennis F.

“Zeer vriendelijke en snelle afhandeling, navigatie zelfs in het Duits ingesteld, alles geweldig!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat