Huurauto San Francisco Airport

Autohuur San Francisco Luchthaven - SFO vanaf 22 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen San Francisco Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Chevrolet Spark of gelijkwaardig
Chevrolet Spark
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Hyundai Accent
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Chevrolet Spark
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Ford Fiesta
vanaf 24 €/dag
Compact
Compact
bijv. Hyundai Accent of gelijkwaardig
Hyundai Accent
vanaf 23 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Ford Focus
vanaf 25 €/dag
Compact
 • Direct beschikbaar
Hyundai Accent
vanaf 23 €/dag
Compact
 • Zonder eigen risico
Ford Focus
vanaf 25 €/dag
Andere auto-categorieën
type/intermediate
bijv. Nissan Sentra of gelijkwaardig
Nissan Sentra
vanaf 25 €/dag
type/minivan
bijv. Nissan Quest of gelijkwaardig
Nissan Quest
vanaf 49 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan Pathfinder of gelijkwaardig
Nissan Pathfinder
vanaf 44 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Chevrolet Express of gelijkwaardig
Chevrolet Express
vanaf 56 €/dag
type/suv
bijv. Dodge Ram 1500 of gelijkwaardig
Dodge Ram 1500
vanaf 32 €/dag
type/cabrio
bijv. Ford Mustang Cabrio of gelijkwaardig
Ford Mustang Cabrio
vanaf 53 €/dag
type/luxury
bijv. Wild Card of gelijkwaardig
Wild Card
vanaf 23 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:00 - 16:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur San Francisco Luchthaven

Straat in San Francisco

Onderweg in San Francisco

Geniet van legendarische road trips door Californië en start uw reis met een huurauto op San Francisco Airport. Wij raden u aan uw huurauto online te reserveren voor uw reis. Profiteer van vroegtijdige boekingsprijzen en onze transparante autoverhuurvergelijking.

Elke bezoeker aan de Verenigde Staten zou een deel van zijn verblijf in San Francisco moeten doorbrengen. De metropool in Californië fascineert elk jaar talloze mensen uit de hele wereld met zijn aangename klimaat, vele bezienswaardigheden en bijzondere flair.

Autoverhuur op San Francisco Luchthaven

Uitzicht vanuit het vliegtuig naar San Francisco

Uitzicht vanuit het vliegtuig naar San Francisco

Vergelijk de aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven op San Francisco Airport. Wij werken met alle grote autoverhuurbedrijven in Californië. Bij de volgende autoverhuurbedrijven kunt u uw huurauto online bij ons boeken:

 • Alamo huurauto's
 • Avis Autoverhuur
 • Europcar
 • hertz

Informatie over San Francisco Luchthaven SFO

De internationale luchthaven van San Francisco kan terugkijken op bijna 100 jaar geschiedenis. Het werd geopend onder de naam Mills Field Muncipal Airport in 1927. Destijds landden de weinige reizigers echter op een gebied dat slecht was voorbereid op het luchtverkeer; er was noch een aankomsthal, noch een autoverhuur of andere faciliteiten die vandaag de dag als vanzelfsprekend worden beschouwd. De stap naar de internationale luchthaven van San Francisco vond pas plaats in 1955, sindsdien zijn de passagiers behandeld in vier terminals, waarbij de terminal is gereserveerd voor vier internationale reizigers uit Europa, Azië en Afrika.

Vanaf de luchthaven van San Francisco vliegen USA 22 nationale luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 60 steden, 27 internationale luchtvaartmaatschappijen bedienen 32 internationale bestemmingen. Elk jaar landen er SFO ongeveer 37 miljoen reizigers op of vertrekken ze vanaf de internationale luchthaven. Informatie over alle relevante onderwerpen, zoals autoverhuur, wordt in verschillende talen verstrekt en er zijn tolken beschikbaar via een telefonische hotline.

Aankomst op de luchthaven van San Francisco: Goedkope autoverhuur

Onderweg op de luchthaven

Met de bagage direct naar de autoverhuur

Sleutel voor de huurauto

Meer flexibiliteit met een huurauto

Als passagier die uit het buitenland komt, komt u aan in terminal vier en uw eerste weg leidt naar de paspoortcontrole in de aankomsthal. Vervolgens haalt u uw bagage op bij de betreffende loopband en komt u door de Amerikaanse douanecontrolezone. U zult dan waarschijnlijk uw gereserveerde huurauto willen ophalen bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze. Het gebouw waarin de autoverhuurbedrijven zijn gehuisvest, bevindt zich buiten de internationale terminal.

Elk autoverhuurbedrijf is blootgesteld aan aanzienlijke concurrentie op de luchthaven van San Francisco. U kunt uw favoriete auto dus meestal zeer goedkoop huren, hoewel er rekening moet worden gehouden met andere voorwaarden. Vooral voertuigen van de compacte klasse zijn goedkoop te huren. Het zal iets duurder zijn als de favoriete auto een pick-up is, SUV of VAN zou moeten zijn.

Autoverhuur San Francisco Luchthaven SFO: Belangrijke informatie

Mindestalter

Vriendinnen in een huurauto

Let op de minimumleeftijd.

Welke leeftijd heeft uw huurauto nodig voor de gewenste huurauto? De vraag moet worden verduidelijkt op het moment van de reservering, zoals bijna elke autohuur aanwezig op San Francisco International Airport is vereist om ten minste 25 jaar oud te zijn. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals de aanbieder Alamo. Bij dit bedrijf kunt u al op 21-jarige leeftijd een auto huren tegen een lage prijs, maar er geldt een verzekeringstoeslag van 25 dollar per dag.

Versicherung

Uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven SFO zal waarschijnlijk huren u een auto zonder kilometerbeperking. Het is echter niet zeker dat de gewenste verzekering al in de huurprijs is inbegrepen. Huur daarom op ons portaal uw auto gunstig en inclusief de optimale verzekering. Als u uw huurauto via een Amerikaanse website boekt, wordt u alleen geadviseerd om een volledige uitgebreide verzekering (CDW) en uitgebreide aansprakelijkheid (EP) af te sluiten, beide polissen zijn standaard bij ons.

Zusatzfahrer

Wilt u alleen met de huurauto rijden of moet er een extra bestuurder worden geregistreerd? Als u een extra bestuurder boekt, kunt u om de beurt de huurauto besturen. Zo kan iedereen achterover leunen en genieten van het landschap.

Einwegmiete

Wilt u uw auto ophalen bij de juiste opstapplaats op de internationale luchthaven SFO en terugbrengen naar de opstapplaats op een andere luchthaven? U moet dit aspect ook verduidelijken met uw autoverhuurder, anders kan een relatief dure eenrichtingsverhuur noodzakelijk zijn.

Let op de volgende criteria in het ophaalstation op de volgende punten

Duimen omhoog voor AutoverhuurCheck

Controleer de staat van de huurauto op voorhand

Zeker als u een auto kunt huren voor een goede prijs, moet u de staat van de auto bij het opstappunt goed in de gaten houden. Zijn de remmen, verlichting en andere bedieningselementen functioneel en ziet de huurauto er goed onderhouden uit? Nu moet u nu ten laatste uw autoverhuurbedrijf vragen over de brandstofregeling. Als u het voertuig met een volle tank wilt ophalen en in dezelfde staat wilt terugbrengen, moet er een tankstation in de buurt van San Francisco Airport SFO beschikbaar zijn. Wij hebben alles in het werk gesteld om informatie hierover te verkrijgen en kunnen u positieve antwoorden geven.

Is er een benzinestation op de luchthaven van SFOSan Francisco?

benzinepomp Afstand van San Francisco Luchthaven
76 Benzinestation 4,6 km
Arco-tankstation 9 km

San Francisco Luchthaven: Plaatsen om te bezoeken

Gouden Poortbrug in San Francisco

Gouden Poortbrug

Uitzicht over San Francisco

Uitzicht over San Francisco Downtown

Lombardstraat San Francisco

Lombardstraat

Op de internationale luchthaven SFO CA kunt u goedkoop en zonder kilometerbeperking een auto huren en heeft u uw hotel in het centrum gekozen als vertrekpunt voor verkenningen. Vervolgens wilt u waarschijnlijk de attracties van de Californische metropool ontdekken. Daarom is het noodzakelijk dat u naar de Golden Gate Bridge of het nabijgelegen Golden Gate Park rijdt. Beide bestemmingen liggen op slechts enkele kilometers van het centrum van de stad en bieden spannende impressies die vergezeld gaan van een betoverend mooi beeld.

Zelfs als u uw auto op de luchthaven van San Francisco voor een zeer goedkope prijs huren kon, moet u liever bepaalde bestemmingen te voet of met de kabelbaan verkennen. Deze omvatten de heuvels in het noordoosten en de dichtbevolkte binnenstad. Sommige wegen nodigen u echter uit om met een huurauto te rijden. Lombard Street in het bijzonder neemt je mee over de heuvels van de metropool, soms met een zeer steile helling.

Meer bestemmingen voor autoverhuur in San Francisco

 • De stad Sacramento, ongeveer 170 kilometer ten noorden van San Francisco, biedt zoveel hoogtepunten dat één dag niet genoeg is om het te ontdekken. Kies daarom een hotel en blijf daar een paar dagen.
 • Ten zuiden van de internationale luchthaven SFO ligt de badplaats Santa Cruz, op ongeveer 110 kilometer afstand. Geniet van de fantastische flair van de stad met zijn karakteristieke kenmerken, kies een aantrekkelijk hotel en ontspan in een gevarieerde omgeving.
 • Als natuurliefhebber moet u een paar dagen doorbrengen in het opwindend mooie Yosemite National Park. U kunt hem in ongeveer vijf uur met een huurauto bereiken en een geschikt hotel bij hem in de buurt vinden.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders