Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Salta

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Salta
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Salta

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Salta bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Chevrolet Onix
7 Dagen van 22.06 - 28.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Chevrolet Onix
7 Dagen van 22.06 - 28.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Chevrolet Onix
7 Dagen van 22.06 - 28.06.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Salta in Argentinië met een huurauto

Salta in Argentinië ligt in de provincie Valle de Lerma. De stad in het noordwesten is het perfecte uitgangspunt voor uitstapjes met de huurauto. In de zomer van 2020, tijdens de maanden mei, juni, juli, augustus en september, kunnen temperaturen van 19 tot 24 graden worden verwacht. Hoewel de zomermaanden, met hun nog steeds milde temperaturen, als de koelste worden beschouwd, zijn het ook de maanden met de minste kans op regen. Vooral voor excursies met of zonder auto zijn dit de perfecte voorwaarden om het meeste uit een reis naar Salta te halen. Op MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en transparant uw persoonlijke, best passende auto te vinden. Onze vele filters, maken het mogelijk om individueel naar uw huurauto te zoeken. Als u niet precies weet welke filters extra benadrukt moeten worden, hebben we de servicepakketten Basic, Plus en Allround Carefree samengesteld.

De stad Salta en omgeving

Salta een mooie koloniale stad

Salta een mooie koloniale stad

De stad Salta heet La Linda, wat in het Engels het mooie betekent. Als je in Salta aankomt, zul je al snel beseffen waarom deze stad, deze bijnaam heeft. Een pittoreske koloniale stad wacht op u, net zoals u gewend bent van andere landen in Zuid-Amerika. De regio Salta is een van de meest bezienswaardige bestemmingen in het Zuid-Amerikaanse land Argentinië. Er staan u verschillende bezienswaardigheden te wachten die het hele jaar door een bezoek waard zijn. Met uw huurauto kunt u prachtige reizen maken, die op zich al een attractie zijn op weg naar uw volgende hoogtepunt. De goede verbinding tussen de verschillende attracties en bezienswaardigheden in de directe omgeving van Salta, maakt deze bestemming bijzonder interessant voor een ontdekkingsreis met een huurauto. Laat u zich imponeren door de diversiteit van de cultuur en het landschap.

Wat zijn de excursiebestemmingen in en rond Salta?

Calchaquies valleien en Los Cardones National Park
Cardons Nationaal Park

Cardons Nationaal Park

Het indrukwekkende Los Cardones National Park ligt op ongeveer 100 km van de stad Salta en voert u door de valleien van Calchaquies. In dit nationale park vindt u vele bijzondere cactussoorten. Het park zelf is vernoemd naar de bijzondere cactussoort Echinopsis atacamensis, in het Spaanse Cardón.

Ponnenplateau
Prachtige autorit op het Puna plateau

Prachtige autorit op het Puna plateau

Het Puna plateau is zeer veelzijdig en is perfect voor een road trip met de auto. U kunt over eenzame wegen rijden terwijl u op weg bent naar bijvoorbeeld de beroemde zoutmeren van deze regio.

Berg van de Zeven Kleuren
Uitgang naar de berg van de zeven kleuren

Rijden naar de berg van zeven kleuren

Een andere mooie rit die u niet mag missen met uw huurauto is de rit naar de berg van zeven ritten. De excursie met de auto duurt ongeveer 1 uur. De regio ligt op 157 km afstand van Salta en de overtocht duurt ongeveer 3 uur.

Cafayate
Wijngaarden van Cafayate

Wijngaarden van Cafayate

Cafayate is de regio waar u onder andere de berg van zeven kleuren vindt. Een ander hoogtepunt in deze regio zijn de wijngaarden, waar u zeker de beroemde witte wijnen van de regio moet proberen. Wij vragen u echter om nooit onder invloed van alcohol te rijden, om u en uw begeleider(s) niet onnodig in gevaar te brengen. Cafayate ligt ten zuiden van de provincie Salta. U kunt de regio 196 km verderop in ongeveer drie en een half uur bereiken.

Driveboo Tip:

Als u een korte pauze nodig heeft van het reizen met de auto, moet u gebruik maken van de zogenaamde Tren a las Nubes (trein in de wolken). De op twee na hoogste treinrit ter wereld begint in San Antonio de los Cobres op 3774 m en gaat tot aan het Polvorilla-viaduct (4220 m boven de zeespiegel, 224 m lang, 63 m hoog).

Haal uw huurauto op in Salta

Wij, bij MietwagenCheck, proberen u voor elke bestemming de beste ophaalmogelijkheden te bieden. Waar kan ik een huurauto afhalen in Salta? Ook voor Salta kunt u uw huurauto ophalen bij de stations in de stad of op het vliegveld van de stad, het Martín Miguel de Güemes International Airport. Dus als u kiest waar u uw auto ophaalt, moet u overwegen welke van deze twee opties voor u het beste is. We bieden ook de mogelijkheid om een alternatief afgiftepunt te kiezen om u maximale flexibiliteit te bieden. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende voertuigklassen en hun kenmerken om uw reis nog meer op maat te maken.

Wij bieden de volgende aanbieders voor het ophalen van uw huurauto in Salta:

 • Alamo
 • Advies
 • Begroting
 • Cactus
 • Cdo Rent A Car
 • Europcar
 • Geschikt voor
 • Hertz
 • Keddy
 • Localiza
 • Nationaal
 • Ocarrol
 • Ranta Auto Salta
 • Rentar Lage Kosten
 • Sixt

Rijden in Salta, Argentinië

In elk land en op elk continent verschillen de verkeersregels en de rijstijl. Om u te helpen bij de voorbereiding op het rijden in Argentinië, hebben we de belangrijkste informatie hieronder verzameld. Bijna alle wegen in Argentinië zijn geasfalteerd en in goede staat. Gelieve altijd uw huurcontract, rijbewijs en kentekenbewijs bij u te hebben. In het algemeen raden wij u ook aan om in geen enkel land waardevolle spullen in de auto te laten liggen, ook al is Argentinië over het algemeen een veilig land voor toeristen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat u thuis niets doet wat u niet zou doen en dat u voortdurend aandacht besteedt aan uw omgeving.

Noot: Regel
Snelheidslimieten 50 km/u in stedelijke gebieden; 100 km/u op snelwegen buiten UND stedelijke gebieden
Verkeersregels Rechtsrijdend verkeer; het is verboden om zonder bewegwijzering naar links te gaan; telefoneren is alleen toegestaan met handsfree apparatuur
Vergoedingen Tol op alle snelwegen, vaak tegen betaling parkeren

Wij van MietwagenCheck wensen u een goede en veilige reis en kijken uit naar de ervaringen die u zult opdoen met uw huurauto!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat