Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Salt Lake City International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor de Salt Lake City International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Salt Lake City International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Salt Lake City International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 60 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Ford Focus Aut. 2dr A/C
14 Dagen van 06.09 - 20.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 74 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
14 Dagen van 06.09 - 20.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 58 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Ford Fiesta Aut. 2dr A/C
14 Dagen van 06.09 - 20.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Salt Lake City International Airport

Wilt u een zomerse roadtrip plannen door de USA en bent u nog op zoek naar de juiste huurauto? Op Salt Lake City Airport vindt u een ruim aanbod aan huurauto's. Dankzij onze prijsvergelijking kunt u vooraf het goedkoopste voertuig reserveren en het direct na uw aankomst ophalen. Kijk uit naar een Utah huurauto road trip in de zomer.

Huurauto op Salt Lake City Luchthaven SLC

Skyline Salt Lake City

U kunt rechtstreeks van Duitsland naar Salt Lake City vliegen en aankomen op Salt Lake City Airport SLC waar u snel een geschikte huurauto kunt huren. In het ideale geval heeft u de tarieven van de verschillende autoverhuurbedrijven op ons portaal vergeleken en de juiste auto voor u gevonden. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de door u gekozen Salt Lake City International Airport huurauto te vinden en uw huurauto op te halen. Daarna hebt u een van de mooiste staten van Utah om te verkennen. De beste tijd voor een reis naar Salt Lake City is trouwens de zomer, want dan is het aangenaam warm en droog.

Salt Lake City - Met een huurauto naar Utah

Salt Lake City, gebouwd in het midden van de 19e eeuw, presenteert zich in het heden als de hoofdstad van de Amerikaanse staat Utah. Inmiddels wonen hier zo'n 200.000 mensen, waarmee de stad de grootste nederzetting van de staat is, gelegen in het westen van de USA . Salt Lake City ligt in een grote vallei en wordt omsloten door het Oquirrh-gebergte in het westen en het Wasatch-gebergte in het oosten. De stad zelf, gelegen op een hoogte van iets minder dan 1.300 meter, heeft tal van bezienswaardigheden te bieden. Daarnaast zijn er nog andere hoogtepunten die elk jaar toeristen uit de hele wereld naar de omgeving van Salt Lake City lokken.

Zomer in Salt Lake City: geen shirt blijft droog

Wil je Salt Lake City in de zomer bezoeken? Het is een goed idee, maar het is ook een zweterig idee. Als u van warme temperaturen en gelijkmatig weer houdt, is een zomer in Salt Lake City iets voor u. Zorg voor een huurauto met airconditioning op Salt Lake City International Airport voor uw verkenningen. Op die manier kan je tenminste je lichaam wat laten afkoelen tijdens de rit. Er zijn immers genoeg activiteiten die in de zomer op u wachten in Salt Lake City: ga wandelen, ga met uw huurauto naar de dierentuin, ga fietsen of ga een rondje shoppen. Wat uw plannen voor Salt Lake City ook zijn, met de juiste huurauto van MietwagenCheck wordt uw zomer er een om nooit te vergeten.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Salt Lake City

Onderweg op de luchthaven

Onderweg op de luchthaven

Salt Lake City Airport ligt vijf mijl van de stad en werd opgericht in 1911, maar tot 1926 werden er alleen binnenlandse luchtpostvluchten uitgevoerd. De afgelopen 90 jaar is de luchthaven onder verschillende namen gebruikt voor commercieel luchtverkeer. In 1930 werd de luchthaven omgedoopt tot Salt Lake City Municipal Airport. SLC De luchthaven heet sinds 1968 Salt Lake City International Airport en draagt de code IATA. Sinds 2015 wordt de luchthaven ingrijpend gemoderniseerd, en het project, dat ongeveer twee miljard dollar kost, moet in 2020 klaar zijn. In 2016 maakten al ongeveer 23 miljoen passagiers gebruik van de internationale luchthaven SLC met meer dan 300 000 vliegtuigbewegingen, en de tendens is stijgend. Met vier start- en landingsbanen en drie terminals met in totaal vijf vertrekhallen is de luchthaven voorbereid op het toenemende passagiersverkeer.

van de Salt Lake City luchthaven terminal naar de autoverhuur balie.

Zodra u uw bagage van de band heeft gehaald, komt de autoverhuur in beeld, want u wilt de goedkoop gehuurde auto zo snel mogelijk in ontvangst nemen. U vindt uw huurauto bij elke terminal op het laagste niveau van de parkeerplaatsen voor kort parkeren aan de overkant van de straat. U hoeft alleen maar gebruik te maken van de beschikbare pendelbusdiensten als uw autoverhuurder zijn kantoor in een andere terminal heeft. Waar uw autoverhuurbedrijf uiteindelijk precies is gevestigd, kunt u te weten komen bij de toeristeninformatiebalie in de terminal van uw aankomst. Vanaf de juiste terminal is het slechts een paar meter naar het autoverhuurkantoor. Uw autoverhuurder wacht al op u met een ingevuld contract, want u hebt niet alleen goedkoop een auto kunnen huren via ons vergelijkingsportaal, maar ook alle relevante details naar wens kunnen specificeren. Nu is het alleen nog nodig het autoverhuurcontract aan de autoverhuurbalie op volledigheid te controleren en het te ondertekenen.

Is er een benzinestation op Salt Lake City Airport SLC?

Benzinestation Afstand tot de luchthaven van Salt Lake City
Premium Oil Co 5,3 mijl
Exxon 6,3 mijl

Hoewel u op de luchthaven niet direct een benzinestation voor uw huurauto zult vinden, zijn er rond de luchthaven en in Salt Lake City genoeg benzinestations waar u de auto kunt voltanken voordat u hem terugbrengt naar het autoverhuurbedrijf. Als u goed tankt in Salt Lake City, zal uw autoverhuurbedrijf niet worden gehinderd door de paar kilometer die u daarna hebt gereden en zal de huurauto zonder problemen worden teruggenomen.

Controleer op defecten aan de huurauto bij het ophaalstation

Verzekering huurauto

Controle bij het afhaalstation

Het verzoek betekent helemaal niet dat u technische of optische schade moet verwachten wanneer u goedkoop een auto huurt. Elk autoverhuurbedrijf dat aanwezig is op de luchthaven Salt Lake City SLC beschikt over een optimaal onderhouden en overwegend nieuwe huurauto vloot. Niettemin moet u bij het ophalen van de huurauto letten op eventuele krassen, deuken of slijtplekken die reeds op de huurauto aanwezig zijn; deze moeten worden geclaimd en in een lijst van gebreken worden opgenomen. Zorg ervoor dat u hier een kopie van krijgt, anders kan het autoverhuurbedrijf u aansprakelijk stellen wanneer u de huurauto terugbrengt.

Huur een auto en houd u aan de verkeersregels van USA

Wat even wennen is aan de verkeersregels in de Verenigde Staten, is dat ze niet eenvormig geschreven zijn. Zie hier een voorbeeld van hen:

  • Let op de verschillende snelheidslimieten in de staten
  • Inhalen in Utah is toegestaan aan de rechter- en linkerkant.
  • Verboden te parkeren in de buurt van brandkranen en bushaltes
  • 0,8 alcoholpromillage in de meeste staten.

Salt Lake City ontdekken met een huurauto

U zult snel gewend zijn aan het verkeer tijdens de rit met uw huurauto over de Interstate 80 en u zult waarschijnlijk ontspannen aankomen in uw hotel in Salt Lake City. De stad heeft een grote verscheidenheid aan attracties voor u in petto, en vanwege de typisch Amerikaanse afstanden zijn de culturele of historische hoogtepunten ideaal om met een huurauto te bereiken. Het toeristische aanbod van de stad omvat voornamelijk bezienswaardige gebouwen met een religieuze achtergrond. Als u geïnteresseerd bent, rijd dan met uw huurauto naar het historische Temple Square in het centrum van Salt Lake City. Voor liefhebbers van historische gebouwen is een uitstapje naar het Utah State Capitol ook een goed idee.

Utah State Capitol Building

Tempelplein

Salt Lake Temple

Huur een auto en maak een uitstapje naar USA

Het Grote Zoutmeer

Het Grote Zoutmeer is een bestemming dicht bij de stad en gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Om er te komen, rijdt u vanaf de huurauto op SLC Airport een paar kilometer door het ongerepte landschap op Interstate 80. Het 120 kilometer lange en 40 kilometer brede meer ligt in Salt Lake State Park. Het heeft toeristische faciliteiten, een aanlegsteiger en is perfect voor kanoën of zeilen. Het beste is om uw huurauto op een van de parkeerplaatsen achter te laten en over een causeway naar Antelope Island te wandelen. Geniet er van de diverse vrijetijdsactiviteiten en observeer de veelzijdige fauna op het grootste eiland in het meer. Ook bezienswaardig in dit verband is het imposante Salatair amusementsgebouw met zijn uivormige koepels, niet ver van de oever van het meer.

Wasatch Mountains

Aan de andere kant van Salt Lake City ligt nog een bestemming op u te wachten: de Wasatch Mountains. U kon de ruige hellingen al zien liggen toen u uw huurauto ophaalde op de internationale luchthaven SLC . Vooral op warme zomerdagen nodigen de diepe canyons uit tot het maken van lange wandelingen en zijn daarom populaire bestemmingen voor vakantiegangers. Alleen al om deze reden is het de moeite waard een auto te huren.

Timpanogos Cave National Monument

Een ritje in een huurauto vanaf de luchthaven over Interstate 15 zuid brengt u na ongeveer 30 mijl bij Timpanogos Cave National Monument. De dagtocht wordt er een om nooit te vergeten, want de meer dan 500 voet lange kalksteengrotten fascineren met stalagmieten, stalactieten en doorschijnende kristallen. U parkeert uw huurauto en wandelt ruim twee kilometer over een steil pad naar de ingang, waar u begint aan een rondleiding door de grotten die ongeveer 45 minuten duurt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat