Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Saint-Denis

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Saint-Denis
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Saint-Denis

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Saint-Denis bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse Bestelauto
bijv. RENAULT KANGOO
7 Dagen van 18.05 - 25.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. RENAULT TWINGO
7 Dagen van 18.05 - 25.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. PEUGEOT 208
7 Dagen van 18.05 - 25.05.2024
Voorbeeld auto

Saint-Denis

Met de huurauto naar Saint-Denis

Een huurauto is om verschillende redenen voordelig in Saint-Denis. Enerzijds heeft de Franse stad met 120.000 inwoners veel bezienswaardigheden te bieden, anderzijds ligt Saint-Denis direct ten noorden van Parijs. U kunt de auto goedkoop en gemakkelijk voor de reis op ons portaal huren. U kunt een auto huren voor Saint-Denis bij eender welke autoverhuur in de stad of op de luchthaven Charles de Gaulle, die slechts 18 kilometer verderop ligt. U bent zeer flexibel met de huurauto in Saint-Denis en u kunt ook excursies maken naar de Franse hoofdstad. Ontdek wat er te ontdekken valt met een huurauto in Saint-Denis en Parijs in het volgende artikel. Meer tips zijn te verkrijgen bij autoverhuurbedrijven in de stad of op de luchthaven.

Ontdek de kathedraal met de huurauto in Saint-Denis

Ontdek Saint-Denis met een huurauto

Kathedraal van Saint-Denis

Het absolute hoogtepunt in Saint-Denis is de kathedraal, waarvan de bouw in de 4e eeuw begon en vele eeuwen duurde. Het is een adembenemend meesterwerk en de laatste rustplaats van vele Franse koningen. Het is gemakkelijk te bereiken met een huurauto in Saint-Denis en moet zeker bezocht worden.

Ontdek het Parc de la Légion d'Honneur met een huurauto in Saint-Denis

Het uitgestrekte park ligt in de directe omgeving van de kathedraal en is ideaal voor ontspannende wandelingen, zonnebaden of sportieve activiteiten. Van daaruit kunt u met een huurauto in Saint-Denis naar het Picasso-museum in de Rue Gabriel Pér.

Ontdek het Georges Valbon County Park met de huurauto in Saint-Denis

Het 450 hectare grote park omvat bossen, graslanden, meren, kanalen en een waterval. Het is de natuurlijke thuisbasis van vele soorten vogels en voor toeristen is het een onverwacht gezicht in een stad net buiten Parijs. Een ideale plek om te ontspannen en op slechts enkele minuten met de huurauto van het centrum van Saint-Denis.

Rijden van Saint-Denis naar Parijs met de huurauto

U kunt de Franse hoofdstad met een huurauto bereiken vanaf Saint-Denis via de N1. Bij Porte de la Chapelle neemt u de ringweg om bij de wijk van uw keuze te komen. Parijs heeft veel toeristische hoogtepunten en historische bezienswaardigheden te bieden. Als u met een huurauto vanuit Saint-Denis aankomt, bereikt u alle bestemmingen snel en comfortabel. Idealiter geeft het autoverhuurbedrijf u een actuele routekaart. Nog beter: u boekt de huurauto voor Saint-Denis met navigatiesysteem.

Huur een auto bij ons en haal hem op bij een lokaal autoverhuurbedrijf

Elk autoverhuurbedrijf dat actief is in Saint-Denis of op de luchthaven zal worden weergegeven op onze onafhankelijke vergelijkingsportal wanneer u een reisdatum invoert. U kunt een geschikte huurauto voor Saint-Denis uit het aanbod kiezen, deze uitrusten met optionele accessoires (navigatiesysteem, kinderzitje) en geld besparen dankzij de transparante vergelijking. Het geboekte voertuig wacht op u bij de autoverhuur en wordt na enkele formaliteiten aan u overhandigd. Wanneer u bij ons een auto huurt, kunt u de volgende criteria in uw boeking opnemen.

Leuke uitstapjes vanuit Saint-Denis

U zult uw huurauto zeker mee willen nemen op excursies in de omgeving van Saint-Denis. Door de centrale ligging van Saint-Denis is het ideaal om de omgeving te ontdekken en zo het maximale uit uw huurauto te halen. In de volgende tabel vindt u enkele aanbevolen bestemmingen vanuit Saint-Denis.

Bestemming van de excursie Afstand tot Saint-Denis Reistijd vanuit Saint-Denis
Rouen 120 km 1u 20 minuten
Le Havre 201 km 2u 20 minuten
Beauvais 70 km 1u 10minuten
Versailles 30 km 40 minuten
Amiens 128 km 1u 42 minuten

Huur een auto en verzeker de huurauto voor Saint-Denis op de best mogelijke manier

Door de vreemde omgeving neemt het risico op een kleine parkeerschade met de huurauto in Saint-Denis toe. Een moment van onzorgvuldigheid kan ook leiden tot een ongeluk met grote spatbordbochten. Een volledig omniumverzekering zonder eigen risico regelt de vorderingen van het autoverhuurbedrijf en die van de andere partij die bij het ongeval betrokken is. Wij raden u aan om bij het huren van een auto altijd een volledig pakket af te sluiten zonder enig recht op aftrek. Optimaal verzekerd, kunt u Saint-Denis en Parijs verkennen met een huurauto.

Huur een auto en laat alle chauffeurs zich verzekeren

Allereerst beschermt de verzekering voor de huurauto in Saint-Denis u alleen als contractuele partner. Als de huurauto in Saint-Denis door extra bestuurders moet worden gebruikt, moeten deze bestuurders onder het contract met het autoverhuurbedrijf vallen. Alleen chauffeurs die in het contract zijn vermeld, worden gedekt door uw verzekering. Voor de zekerheid moet u bij het huren van een auto met vrienden de gratis formaliteit bij de autoverhuur invullen.

Wanneer het zinvol is om een eenrichtingsauto te huren Saint-Denis

Als u met de auto van Saint-Denis naar een andere regio in Frankrijk wilt reizen, moet u een enkele reis overwegen. U haalt de huurauto in Saint-Denis op bij het autoverhuurbedrijf en geeft bij de reservering een plaats aan waar u deze kunt inleveren. Een auto huren voor een enkele reis is goedkoop en geeft flexibiliteit aan uw vakantie.

Huur een auto en haal hem op bij de autoverhuur met creditcard

U heeft de creditcard nodig om een huurauto in Saint-Denis te kunnen huren.

Huur een auto en neem deel aan het verkeer

Het besturen van een huurauto in Saint-Denis is een plezier dankzij de goede wegen en de bekende verkeersregels. Vraag het autoverhuurbedrijf naar de actuele specials.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat