Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Ricadi

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Ricadi
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ricadi

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ricadi bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 48 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
10 Dagen van 09.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 52 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Renault Captur
10 Dagen van 09.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
10 Dagen van 09.05 - 19.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur in Ricadi

Calabrië is de zuidelijkste regio van het vasteland van Italië en vormt de Stifelpunt van het land. Het wilde en authentieke landschap is een juweel van ruige berglandschappen, slaperige stadjes, dromerige baaien met kristalhelder water en uitgestrekte pijnboombossen. Zowel de Ionische als de Tyrreense zee omzomen de kustlijn en Calabrië wordt van het eiland Sicilië gescheiden door de Straat van Messina. Met een huurauto, die u idealiter al voor uw reis via MietwagenCheck heeft gereserveerd, profiteert u van de beste aanbiedingen van de huurauto aanbieders in Ricadi. Ter plaatse kunt u met uw huurauto op een zeer flexibele manier uw persoonlijke droomplaatsen bezoeken.

autoverhuur in Ricadi

Ricadi ligt op het schiereiland Capo Vaticano en omvat verschillende wijken. In de omgeving van Ricadi vindt u de volgende autoverhuurbedrijven in deze plaatsen.

  • Avis, San Nicolò, Ricadi
  • Europcar, Santo Domenica, Ricadi
  • Noleggiare, San Nicolò, Ricadi

Met de huurauto in Calabrië - waar moet je op letten?

In Calabrië is er bijna geen, of heel weinig, openbaar vervoer, afgezien van een spoorverbinding langs de kust. Als u de regio Calabrië en de provincie Vibo Valentia op eigen gelegenheid wilt verkennen, is een huurauto de beste optie. U rijdt comfortabel en heel flexibel naar de plaatsen die u op uw verlanglijstje hebt staan, u omzeilt de grote toeristenmassa's en bent niet gebonden aan een dienstregeling.

  • De verkeersregels zijn vergelijkbaar met die in de rest van Europa. De maximumsnelheid bedraagt 50 km/u binnen de bebouwde kom, 90 km/u binnen de bebouwde kom, 110 km/u op tweebaanswegen en 130 km/u op autosnelwegen.
  • De Autostrada A2 (oorspronkelijk A3) van Salerno naar Reggio Calabria maakt deel uit van de Europese weg 45 en is tolvrij.
  • Het is verplicht om buiten de bebouwde kom met dimlicht te rijden, ook overdag als de zon schijnt.
  • Slecht wegdek en gaten in de weg vereisen anticiperend rijden. In de steden zijn de wegen vaak smal, kijk uit voor scooters en voetgangers.
  • De wegen naar het achterland zijn zeer bochtig en hebben vaak grote hoogteverschillen.
  • Parkeren in blauw gemarkeerde zones is betalend, geel gemarkeerde zones zijn voorbehouden parkeerplaatsen, wit gemarkeerde zones laten gratis parkeren toe.

Met de huurauto in Ricadi en omgeving

Rij met uw huurauto in Ricadi langs de Costa degli Dei (Godenkust) en vind uw persoonlijke droomplek. Een van de bekendste plaatsen is Tropea. De stad ligt op rotsen ongeveer 40 meter boven de zee en heeft een charmante middeleeuwse oude stad met de beroemde Santa Maria dell'Isola, het herkenningspunt van de stad. Capo Vaticano verheft zich hoog boven de Tyrreense Zee, vanaf het uitkijkpunt bij de vuurtoren heeft u een prachtig uitzicht op het vulkaaneiland Stromboli, de Lipari-eilanden en met een beetje geluk met het weer kunt u de Straat van Messina zien. Aan beide kanten van de kaap zijn er prachtige stranden om te zwemmen, tussen stukken kustlijn met hoge kliffen en kristalhelder turkoois water. Het middeleeuwse stadje Pizzo ligt ook op rotsen. Bewonder het Castello Murat hier een middeleeuws fort en gevangenis. Een beroemde gevangene was Joachim Murat, koning van Napels en zwager van Napoleon. De Chiesetta di Piedigrotta bij het strand kan worden bereikt via een trap vanuit de stad. Bewonder de in steen uitgehouwen figuren, naar men zegt van schipbreukelingen. Andere badplaatsen aan de kust van de goden zijn Parghèlia of Nicòtera.

Lente en vroege zomer, wandelen en Calabrische specialiteiten

De geur van oleander en de warmte van Calabrië wachten op u in de lente en de vroege zomer. Uitgestrekte stranden nodigen uit tot wandelen en tijdens wandelingen in het achterland kunt u genieten van een ongerepte natuur met dichte bossen en ongelofelijke rotsformaties, en van een spectaculair uitzicht over de azuurblauwe zee. De landschappelijke diversiteit van kleine bergdorpjes en prachtige kustgebieden wordt ook weerspiegeld in de culinaire hoogstandjes van de regio. Naast visgerechten van tonijn en zwaardvis, staat Calabrië ook bekend om stevige vleesgerechten van lam, konijn en wild zwijn, vooral in de bergen. Een typisch ingrediënt is rode ui (Cipolla di Tropea) en hete pepers, vandaar dat de term "alla Calabrese" ook synoniem is met het woord "heet". Spilinga, dat eigendom is van Ricado, is wereldwijd bekend om zijn Nudja, een pittige en zachte varkenssalami.

Driveboo Tip:

De Italiaanse ijsspecialiteit Tartufo vindt haar oorsprong in de stad Pizzo. In talloze gelateria's en cafés kunt u genieten van het traditionele Tartufo-ijs op basis van noten, maar ook van chocolade-ijs met chocoladesaus.

Specialiteiten uit Calabrië

Reggio Calabria

Met een huurauto naar andere droomplekken in Calabrië

Of het nu een kleine auto, stationwagon of cabriolet is, ontdek de mooiste plekjes van Calabrië in de zon met uw huurauto van Ricadi. Een kleine selectie zou uw beslissing moeten vergemakkelijken.

Bestemming Afstand van Ricadi Reistijd
Zungri 15 km 20 minuten.
Vibo Valentia 30 km 35 minuten
Scilla 70 km 1 uur
Gerace 84 km 1 uur en 25 minuten.
Reggio Calabria 100 km 1 uur en 30 minuten.
Stilo 106 km 1 uur en 40 minuten.
  • Zungri: In het Museo Villagio Grotte Zungri kunt u een bezoek brengen aan de historische grottenstad.
  • Vibo Valentia: Hoofdplaats van de provincie met goede winkelmogelijkheden.
  • Scilla: Charmant vissersdorpje met het Castello Ruffo. Hier zou het zeemonster Scylla, bekend uit de Griekse mythologie, hebben geleefd.
  • Gerace: De stad van de honderd kerken, het historische stadscentrum staat vol met kerken en paleizen.
  • Reggio Calabria: Kleurrijke metropool direct aan de Straat van Messina. Beroemd om zijn bronzen beelden, te zien in het Museo Nazionale della Magna Grecia.
  • Stilo: middeleeuwse stad, hier bevindt zich het belangrijkste Byzantijnse monument van Calabrein, La Cattolica.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat