Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Queen Alia International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Queen Alia International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Queen Alia International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Queen Alia International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 12 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai Atos
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Hyundai Atos
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Citroen C1
7 Dagen van 10.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto

Ook al kan het in de winter behoorlijk fris worden in Jordanië, toch moet u niet nalaten het land te verkennen met uw eigen huurauto vanaf Queen Alia International Airport. Ga bijvoorbeeld met de huurauto naar het Romeinse theater of de Citadel van Amman. Wat uw plannen voor een perfecte wintervakantie in Jordanië ook zijn, met een huurauto bent u altijd mobiel.

Boek een huurauto op Queen Alia International Luchthaven

Luchthaven borden

Ontdek de fascinerende bezienswaardigheden, betoverende landschappen en heerlijke specialiteiten van Jordanië. Met een huurauto kunt u gemakkelijk elke hoek van Jordanië verkennen vanaf Queen Alia Airport voor unieke ervaringen. Queen Alia International Airport (AMM) is de grootste luchthaven van Jordanië en verwerkt jaarlijks meer dan twee miljoen passagiers. De stad Amman ligt op slechts een paar minuten rijden, waardoor de internationale luchthaven Queen Alia de perfecte uitvalsbasis voor uw reis is. Boek vandaag nog de juiste huurauto via MietwagenCheck en begin uw avontuur door Jordanië.

Welke aanbieders zijn er op de luchthaven Queen Alia?

Op de luchthaven van Queen Alia vindt u tal van autoverhuurbedrijven waar u een geschikte auto kunt huren. Dankzij onze overzichtelijke homepage kunt u vanuit uw luie stoel op voorhand de beste deal vinden. Voer gewoon de gewenste reisdata in onze zoekmachine in en wij doen de rest voor u. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd, krijgt u een gedetailleerd overzicht van alle touroperators die autohuur aanbieden op Queen Alia Luchthaven. Enkele van deze operatoren zijn de volgende:

  • Alamo
  • Arena huurauto
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • Europcar
  • Omaish
  • Payless
  • Juiste auto's
  • Sixt
  • Thrifty

Verzekering voor uw huurauto rondreisMenu-Intrede

Verzekering huurauto

Voor elke vakantiereis moet vooraf voor alle medereizigers een geschikte ziektekostenverzekering worden gekozen. Maar ook voor uw huurauto is de juiste verzekering van groot belang. Informeer u daarom uitvoerig over de juiste verzekering voor uw huurauto voordat u het land binnenkomt. U kunt dit doen op onze homepage en ook de nodige verzekeringsvoordelen toevoegen bij het boeken. MietwagenCheck biedt u drie verschillende servicepakketten aan, die verschillende verzekeringen en extra diensten omvatten. Kies het juiste pakket voor uw rondreis en ga zorgeloos op vakantie.

Basis dienstenpakket Plus servicepakket Rondom zorgeloos servicepakket
Eerlijk tanken (vol/vol) Eerlijk tanken (vol/vol) Eerlijk tanken (vol/vol)
Volledig uitgebreide verzekering en bescherming tegen diefstal Volledig omnium & diefstal bescherming Volledige omnium- en diefstaldekking
Zonder overmaat Zonder overmaat
Alle kilometers gratis Alle kilometers gratis
Glas- en bandenafdekking

De beste tijd om naar Jordanië te reizenMenu-Inleiding

Veel vakantiegangers vragen zich af wanneer de beste tijd is om naar Jordanië te reizen voor een huurauto tour . De meningen van vakantiegangers verschillen naargelang van de activiteiten die u ter plaatse wilt doen. Wilt u de bezienswaardigheden van Jordanië zien, archeologische vindplaatsen bezoeken en wandelen door het woestijnlandschap van het land? Dan zijn de lente- en herfstmaanden bijzonder geschikt. De temperaturen zijn niet te hoog, dus sightseeing is nog aangenaam. Wilt u liever de Dode Zee leren kennen of een duikcursus volgen in de Rode Zee? Dan kunt u ook in de zomer naar Jordanië reizen. De winter is ook een goede bestemming, vooral als u meer aangetrokken bent tot de grote steden. Hieronder wordt een overzicht gegeven van de jaarlijkse temperaturen:

Klimaatgegevens Jan Feb Mar Apr Mei Jun Juli Aug. Sep Okt Nov. Dec
Maximumtemperatuur in °C 14 16 19 25 28 32 34 34 31 27 21 16
Minimumtemperatuur in °C 6 7 9 12 16 19 21 21 20 17 13 8
Dagen met neerslag 7 7 8 7 4 0 0 0 2 6 7 7

Specialiteiten in Jordanië - wat moet u zeker proberen?

Jordanië staat bekend om een breed scala aan culinaire hoogstandjes. Bij een bezoek aan het land mag een bezoek aan de plaatselijke restaurants, cafés en bars dan ook zeker niet ontbreken. Vooral in de grotere steden vindt u een ruime keuze aan heerlijke streekgerechten, bereid volgens oude tradities. Welke specialiteiten moet je zeker proberen in Jordanië?

  • Hummus (gepureerde kikkererwten, gegarneerd met olijfolie en kruiden)
  • Falafel (kleine gefrituurde balletjes van kikkererwten)
  • Ful (bruine bonen)
  • Taboulé (salade van bulgur, tomaten en kruiden)
  • Mansaff (rijst met vlees, noten en gedroogd fruit)
Hummus

Hummus

Mansaff

Mansaff

Beleef de herfst en winter in JordaniëMenu-Intrede

Romeins theater in Amman

Een vakantie in Jordanië is niet alleen aan te bevelen in de eerste helft van het jaar. Ook in de herfst en winter kunt u geweldige ervaringen opdoen en een spannende vakantie beleven. Als de temperaturen in de herfst langzaam dalen, wordt het weer aangenamer voor wandelingen in de frisse lucht, zoals door het woestijnlandschap van Wadi Rum. Het bezoeken van tempels en opgravingen is ook ideaal in de herfst, omdat de zon hier niet zo sterk schijnt en de bezoekers niet te veel belast. In de winter dalen de temperaturen, maar een vakantie in Jordanië is in deze tijd van het jaar nog steeds mogelijk. Bezoek Amman en bekijk het Romeinse theater of ga op een culinaire ontde kkingsreis langs de vele restaurants en cafés van de stad.

De extra bestuurder - een geweldige optie voor uw huurauto rondreis

Extra bestuurder

Vooral voor reizigers die niet gewend zijn lange afstanden met de auto af te leggen of die na korte tijd uitgeput zijn, is de optie van een extra chauffeur een optimale oplossing. Reist u met een groep vrienden of met het gezin en zijn er andere mensen die de huurauto zouden kunnen besturen? Spreek dan een extra bestuurder af en deel samen de rijafstanden. Zo beleeft u beiden als chauffeur een aangenamere reis en kunt u op een meer ontspannen manier van uw vakantie genieten. Zorg ervoor dat u ook elke extra bestuurder bij het autoverhuurbedrijf ter plaatse registreert. Dit is de enige manier om verzekeringsdekking voor alle bestuurders te verzekeren. Voor de optie extra bestuurder vragen de meeste autoverhuurbedrijven een dagvergoeding, die u dan ter plaatse moet betalen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat