Huurauto Amman

Huurauto Amman vanaf 22 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Amman

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford KA of gelijkwaardig
Ford KA
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Ford KA
vanaf 30 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford KA
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Kia Picanto
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Toyota Yaris of gelijkwaardig
Toyota Yaris
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Kia Rio
vanaf 34 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Toyota Yaris
vanaf 26 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Hyundai Accent
vanaf 29 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Opel Astra of gelijkwaardig
Opel Astra
vanaf 28 €/dag
Minibus
bijv. HYUNDAI H1 2.4 of gelijkwaardig
HYUNDAI H1 2.4
vanaf 71 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. MITSUBISHI PAJERO 3.5 AC of gelijkwaardig
MITSUBISHI PAJERO 3.5 AC
vanaf 66 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. HYUNDAI H1 of gelijkwaardig
HYUNDAI H1
vanaf 92 €/dag
SUV
bijv. Renault Duster of gelijkwaardig
Renault Duster
vanaf 41 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 520I of gelijkwaardig
BMW 520I
vanaf 181 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

SUV huren en ervaren Amman van dichtbij

Er zijn maar weinig mensen die een vakantie in Jordanië meemaken. Toch heeft dit land met de hoofdstad Amman bijna magische plaatsen en bezienswaardigheden te bieden.
Met een huurauto krijgt u de nodige vrijheid om elke plek in Jordanië op eigen houtje te verkennen. Via ons portaal kunt u snel en eenvoudig de juiste auto vinden. Maak van de gelegenheid gebruik en huur de goedkope huurauto die uw reis in het Arabische Koninkrijk tot een onvergetelijk avontuur zal maken.
Elk bekend autoverhuurbedrijf is vertegenwoordigd in de grote stad. Het enige wat u hoeft te doen is het autoverhuurbedrijf te kiezen dat u niet alleen een goedkope auto te huur aanbiedt, maar ook een automodel dat aan uw wensen voldoet.

Rijden met een huurauto in Amman, Jordanië

Door de indrukwekkende woestijn van Jordanië

Amman Airport: het begin van een ongelooflijke reis

U kunt de luchthaven van Amman bereiken met veel directe vluchten vanuit verschillende Europese steden. U kunt uw huurauto online boeken vanuit het comfort van uw huis voor uw vakantie. Zo krijgt u de goedkoopste aanbiedingen en bespaart u zich het tijdrovende zoeken naar een geschikte huurauto ter plaatse. Dit is dan al op de luchthaven voor u om op te halen en u kunt direct beginnen met uw reis.

Ervaar Amman en omgeving in een gehuurde auto SUV

Het is raadzaam om een auto te huren die ook buiten de geasfalteerde routes kan rijden. Een SUV wordt vaak gehuurd om Amman en de andere hoogtepunten te verkennen, zoals de legendarische stad Petra of de Dode Zee. In Amman zelf komt u een moderne stad tegen met een ongelooflijk aantal historische plekken, die een inzicht bieden in de oude cultuur en geschiedenis. U moet onder andere deze hoogtepunten bezoeken:

 • Jaba Al Qala'a - De tempel van Hercules en het amfitheater: op een heuvel in de stad kunt u een historische citadel bezoeken. U kunt nog steeds enkele zuilen van de beroemde Romeinse tempel van Hercules zien.
 • Niet ver daarvandaan liggen ook de oude ruïnes van een Romeins amfitheater uit de 2e eeuw. Een reis door de tijd die je niet mag missen.
 • Koning Abdullah Moskee: Indrukwekkend en met een rijkelijk versierde gebedsruimte, presenteert deze moskee zich. Het is gemakkelijk te bereiken in een huurauto.
Herculestempel in Amman

Herculestempel

Abdullah Moskee in Amman

Abdullah-moskee

Reis naar de Dode Zee

Vanuit Amman is het een goed uurtje rijden in een huurauto naar de Dode Zee. De meeste toeristen bezoeken ook de Dode Zee als ze stoppen in Amman. Je moet dit ook niet missen en de reis op jezelf nemen. Het is slechts 60 kilometer naar de noordkust van de Dode Zee met een huurauto. Je bent dus snel op weg en kunt er de hele dag doorbrengen. Direct aan de Jordaanse kust vindt u enkele hotelketens waar u ook kunt overnachten. Ontspan en laat de gezondheidsbevorderende krachten van de Dode Zee op je inwerken.
Dode Zee

Dode Zee

Extra stuurprogramma: Wanneer is het nodig?

Vrienden in een huurauto

Het hebben van een tweede chauffeur aan je zijde is niet te onderschatten. Vooral als u extra ritten in de huurauto overweegt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u zelf verhinderd bent. Op zulke momenten is het handig om een extra bestuurder aan te wijzen bij de autoverhuur . Bovendien kunt u dan zonder problemen om beurten rijden. De andere persoon die de huurauto kan rijden, moet u zich inschrijven bij de autoverhuur voordat u gaat. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat alle chauffeurs gedekt zijn. Wees u er ook van bewust dat de meeste autoverhuurbedrijven een dagvergoeding vragen voor elke extra persoon die is ingeschreven om te rijden. Echter, deze lading kan de moeite waard zijn om op een meer zorgeloze en ontspannen manier van uw vakantie te genieten.

Info, feiten en tips voor autoverhuur in Amman

Autorijden in het koninklijke land is niet veel anders dan wat u gewend bent in de West-Europese verkeersregels. Hoewel de Jordaniërs ze graag min of meer naar eigen goeddunken interpreteren. Spitsuur rijden kan sommige mensen laten zweten. Dit heeft niet alleen te maken met de temperaturen, maar ook met het feit dat tweestrookswegen soms als vierbaanswegen worden gebruikt. Daarnaast is de claxon het belangrijkste en dus meest gebruikte gebruiksvoorwerp in het verkeer.
De wegomstandigheden op de snelwegen en in de steden zijn zeer goed. Buiten de steden kunt u echter af en toe onverharde wegen tegenkomen.
Rijden 's nachts is niet aan te raden, niet om criminele redenen, maar gewoon vanwege het risico op ongelukken. Vaak verschijnen dieren onverwacht op de weg of voeren slecht of helemaal niet verlichte voertuigen risicovolle draaimanoeuvres uit. Dus als u dat niet hoeft te doen, moet u uw huurauto in het donker laten staan.
Anders is een normaal rijbewijs voldoende voor het huren van een auto in Amman. Daarnaast is het belangrijk dat de huurder minimaal 21 jaar oud is.

Verzekeringen: Welke verzekeringen zijn belangrijk voor Amman?

Autoverzekering

Veel autoverhuurbedrijven bevelen bepaalde verzekeringen aan. Een van de belangrijkste is de volledige omniumverzekering. U kunt ervoor kiezen om deze met of zonder eigen risico af te sluiten met het autoverhuurbedrijf. Zonder aftrekbaar, is het meestal niet zo goedkoop. Uiteindelijk hoeft u echter niets meer te betalen in geval van schade. Daarom adviseren wij een uitgebreide verzekering zonder eigen risico. Op deze manier bent u goed gedekt in geval van schade en hoeft u geen rekening te houden met verdere onverwachte kosten.
Een glas- en bodemverzekering voor de huurauto is ook hier het overwegen waard. Vooral als u uitstapjes overweegt buiten de geasfalteerde wegen.

Overweeg een borg voor de huurauto

U moet natuurlijk wel een borg betalen voor de huurauto in Amman. Zoals zo vaak het geval is, wordt dit gewoon met een creditcard betaald. Voor uw reis naar Jordanië is het voordelig om toch een creditcard als betaalmiddel beschikbaar te hebben. Houd er echter rekening mee dat de kredietlimiet beperkt zal zijn zolang de borg wordt betaald.

Eenrichtingsverhuur: een belangrijke optie voor rondreizen

U haalt uw huurauto op bij een bepaald station van het autoverhuurbedrijf en levert hem in bij een ander station. Het principe van de eenrichtingsverhuur wordt zo eenvoudig uitgelegd. Deze optie is zinvol voor rondreizen waarvan het einde een andere plaats zal zijn dan het eigenlijke begin. Voor rondreizen in Jordanië gebruiken de meeste huurders dezelfde inleverlocatie van de huurauto op de luchthaven.

Herfstvakantie met eigen huurauto in Jordanië

Woestijn Wadi Rum

Zelfs in de herfst kunt u de Jordaan goed op eigen houtje ontdekken met een huurauto. Vergeleken met de hete en intense zomermaanden zijn de herfstmaanden aangenamer om bezienswaardigheden te bezoeken of om een paar dagen in de woestijn van Jordanië door te brengen. Daarom raden wij een bezoek aan Wadi Rum, ook wel bekend als de Vallei van de Maan, in de herfst ten zeerste aan. Daar kun je je laten betoveren door rode zandduinen en kliffen en het indrukwekkende landschap van het land in je opnemen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders