Huurauto Amman

Huurauto Amman vanaf 13 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Amman

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Hyundai Eon of gelijkwaardig
Hyundai Eon
vanaf 12 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Hyundai Eon
vanaf 16 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Hyundai Eon
vanaf 12 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Hyundai Eon
vanaf 15 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Hyundai Accent of gelijkwaardig
Hyundai Accent
vanaf 17 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Hyundai Accent
vanaf 20 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Hyundai Accent
vanaf 17 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Hyundai Accent
vanaf 20 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Renault Logan, Hyundai Accent, Nissan Sunny of gelijkwaardig
Renault Logan, Hyundai Accent, Nissan Sunny
vanaf 17 €/dag
Minibus
bijv. Kia Carens of gelijkwaardig
Kia Carens
vanaf 38 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Kia Carens of gelijkwaardig
Kia Carens
vanaf 38 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Hyundai H1 of gelijkwaardig
Hyundai H1
vanaf 65 €/dag
SUV
bijv. Renault Duster of gelijkwaardig
Renault Duster
vanaf 32 €/dag
Premium klasse
bijv. Opel Insigna of gelijkwaardig
Opel Insigna
vanaf 35 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

SUV huur en ervaring Amman van dichtbij

Er zijn maar weinig mensen die een vakantie in Jordanië meemaken. En toch heeft dit land met de hoofdstad Amman bijna magische plaatsen en bezienswaardigheden te bieden.
Met een huurauto krijgt u de vrijheid om elke plek in Jordanië op eigen houtje te verkennen.
Via ons portaal vindt u snel en eenvoudig de juiste auto voor uw behoeften. Maak van de gelegenheid gebruik om een auto te huren tegen een lage prijs en maak van uw reis naar het Arabisch Koninkrijk een onvergetelijk avontuur.
Het enige wat u hoeft te doen is het autoverhuurbedrijf te kiezen dat u niet alleen een goedkope auto te huur aanbiedt, maar ook een automodel dat aan uw wensen voldoet.
Onderweg met een huurauto in Amman, Jordanië

Door de indrukwekkende woestijn van Jordanië

Amman Airport: het begin van een ongelooflijke reis.

U bereikt uw bestemming via een directe vlucht. Boek uw huurauto direct online voor uw vakantie. Dit is niet alleen goedkoop, maar bespaart u ook een tijdrovende zoektocht naar een geschikte huurauto ter plaatse. Deze is dan al beschikbaar voor u om op te halen op het vliegveld.

Beleef Amman en omgeving in een huurauto SUV

Het is raadzaam om een auto te huren die ook buiten de geasfalteerde routes kan rijden. U kunt er een SUV huren om Amman en de andere hoogtepunten te verkennen, zoals de legendarische stad Petra of de Dode Zee, en
in Amman zelf vindt u een moderne stad met een ongelooflijk aantal historische sites die een inzicht bieden in de oude cultuur en geschiedenis. U moet onder andere dit hoogtepunt bezoeken:
 • Jaba Al Qala'a - De tempel van Hercules en het amfitheater: Op een heuvel in de stad kunt u een historische citadel bezoeken. U kunt ook enkele zuilen van de beroemde Romeinse tempel van Hercules zien.
 • Niet ver daarvandaan liggen ook de oude ruïnes van een Romeins amfitheater uit de 2e eeuw. Een tijdreis die je niet mag missen.
 • Koning Abdullah Moskee: Indrukwekkend en met een rijkelijk versierde gebedsruimte presenteert deze moskee zich. Het is gemakkelijk bereikbaar met een huurauto.

Reis naar de Dode Zee

Vanuit Amman is het een goed uurtje rijden in een huurauto naar de Dode Zee. Iedereen die zijn vakantie in Amman doorbrengt, wordt aangetrokken tot de kust van deze bijzondere wateren. Ook u moet deze kans niet laten liggen en de reis maken.

Info, feiten en tips voor autoverhuur in Amman

Autorijden in het koninklijke land is niet veel anders dan wat men gewend is van de West-Europese verkeersregels. Hoewel de Jordaniërs ze graag min of meer naar eigen goeddunken interpreteren. Reizen tijdens het spitsuur kunnen het ene of het andere zweet doen opwaaien. Dit heeft niet alleen te maken met de temperaturen, maar ook met het feit dat tweestrookswegen vaak met vier rijstroken worden gebruikt. Daarnaast is de claxon het belangrijkste en dus meest gebruikte gebruiksvoorwerp in het wegverkeer en
zijn de wegomstandigheden op de snelwegen en in de steden zeer goed. Buiten komt u echter af en toe onverharde wegen tegen en
het is niet aan te raden om 's nachts te rijden, niet vanuit een crimineel oogpunt, maar gewoon weg te rijden vanwege de dreiging van ongelukken. Vaak verschijnen er onverwacht dieren op de weg of voeren slecht of helemaal niet verlichte voertuigen risicovolle draaimanoeuvres uit. Wie zijn huurauto niet per se in het donker hoeft te laten staan, moet deze dus 's nachts laten staan,
anders is het normale rijbewijs voldoende voor het huren van een auto in Amman. Verder is het belangrijk dat de huurder minstens 21 jaar oud is.

Extra bestuurder: Wanneer is dit nodig?

Het hebben van een tweede chauffeur aan uw zijde is niet te onderschatten. Vooral als u verdere reizen in een huurauto overweegt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u zelf verhinderd wordt. Op zulke momenten is het handig om een extra bestuurder aan te wijzen bij de autoverhuur. U kunt ook om beurten rijden zonder problemen.

Verzekering: Welke verzekeringen zijn belangrijk voor Amman?

Veel autoverhuurbedrijven bevelen bepaalde verzekeringspolissen aan. Een van de belangrijkste is de volledige omniumverzekering. U kunt ervoor kiezen om deze met of zonder eigen risico af te sluiten bij het autoverhuurbedrijf. Zonder een eigen risico is het meestal niet zo goedkoop. Het komt erop neer dat u niets anders hoeft te betalen in het geval van schade, en een
glas- en onderlichaamsverzekering voor de huurauto is ook het overwegen waard. Vooral als u overweegt om van de geplaveide wegen af te rijden.

Overweeg de borg voor de huurauto

Natuurlijk moet u een borg betalen voor de huurauto in Amman. Zoals zo vaak wordt dit gewoon met een creditcard betaald. Voor uw reis naar Jordanië is het toch al voordelig om een creditcard als betaalmiddel te hebben. Vergeet echter niet dat de limiet van de verwijdering beperkt is zolang de borg wordt betaald.

Eenrichtingsverhuur: een belangrijke optie voor rondreizen

U haalt uw huurauto op bij een bepaald station van de autoverhuur en levert hem in bij een ander station. Het principe van de eenrichtingsverhuur wordt zo eenvoudig uitgelegd. Deze optie is nuttig voor rondreizen, waarvan het einde een andere plaats zal zijn dan het eigenlijke begin. Voor rondreizen in Jordanië gebruiken de meeste huurders hetzelfde afgiftepunt van de autohuur op de luchthaven.
Wij wensen u een spannend verblijf in Amman en Jordanië!

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders