Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Prins Edwardeiland

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Prins Edwardeiland
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Prins Edwardeiland

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Als je kiest voor het comfort en de vrijheid van een huurauto, kunnen de wegen van Prins Edwardeiland het beste verkend worden met een middelgrote auto of SUV. Door de landelijke omgeving van het eiland zijn er een aantal grindwegen en kan een iets grotere auto met meer vermogen comfortabeler zijn.

Mobiliteit

Hoewel het openbaar vervoer op Prins Edwardeiland betrouwbaar is, geeft een huurauto je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Bovendien zijn er geen grote steden op het eiland, wat betekent dat parkeren zelden een probleem is.

Bezienswaardigheden

  • Charlottetown: de hoofdstad van Prins Edwardeiland heeft een schat aan historische plekken, charmante winkeltjes en heerlijke zeevruchtenrestaurants.
  • Provinciaal park Prince Edward Island: een geweldige plek om te picknicken, zwemmen, wandelen en genieten van de natuur.
  • Cavendish: het strand van Cavendish is een van de bekendste stranden van het eiland en biedt geweldige mogelijkheden om te zwemmen en zonnebaden.

Snelheidslimieten en Verkeersregels

Een van de grootste verschillen tussen de wegen in Nederland en die op Prins Edwardeiland is dat de maximale snelheid op de snelwegen hier meestal 80 km/u is, en in de stad is dit meestal 50 km/u. Vergeet niet dat deze limieten strikt gehandhaafd worden. En net als in Nederland geldt ook hier de regel 'rechts voorrang', tenzij anders aangegeven.

Seizoensevenementen

Prins Edwardeiland heeft het hele jaar door evenementen. Het Charlottetown Festival in de zomer biedt muzikale producties en de Fall Flavours Festival in de herfst biedt culinaire evenementen met lokale producten. Daarnaast zijn er diverse sportevenementen, zoals golf, vissen en zeilen.

Geldzaken

Merk op dat Canada zijn eigen valuta heeft, de Canadese dollar (CAD). MasterCard en Visa worden bijna overal geaccepteerd, en geldautomaten zijn gemakkelijk te vinden in grotere steden.

Klimaat

Het klimaat op Prins Edwardeiland wordt sterk beïnvloed door de nabijheid van de zee. De zomers zijn warm maar niet heet, met temperaturen tussen de 20 en 25°C. In de winter kan het behoorlijk koud worden, met temperaturen tussen -3 tot -11°C.

Met zoveel te zien en te doen is Prins Edwardeiland de perfecte plek voor jouw volgende vakantie. En met een huurauto op je zijde, ben je klaar om alles te ontdekken wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Geniet van je reis!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat