Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Portimão

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Portimão
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Portimão

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Portimão bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 07.10 - 14.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Seat Arona
7 Dagen van 07.10 - 14.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 91 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. Volkswagen Transporter
7 Dagen van 07.10 - 14.10.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto in Portimao en geniet van de zon

Ontdek Algarve

Ontdek de Algarve

Vergelijk de prijzen van alle autoverhuurbedrijven in Portimão met MietwagenCheck. Boek de huurauto in Portimão die het beste bij uw plannen past voordat u aan uw vakantie begint en ga op een spannende ontdekkingsreis langs de kust van de Algarve in uw huurauto. Warme gastvrijheid en gouden uitgestrekte stranden wachten op u in het levendige Portimão aan de westkust van de Algarve. Ga met een huurauto op excursie naar Lagos of Faro en geniet van de zon in de Algarve.

Reizen naar Portimão in de zomer

De voorpret stijgt, de koffers zijn gepakt en de huurauto geboekt. Dan staat niets een zomervakantie in Portimão meer in de weg. Verken de stad en de prachtige kust van de Algarve met uw eigen huurauto. In de zomer kunt u zich verheugen op warme temperaturen met veel zon. Dus ideaal om een cabriolet als huurauto te boeken. Ontdek de mooiste stranden in de omgeving, maak strandwandelingen of ga een rondje surfen. De zomeravonden zijn ideaal om af te sluiten met een glas wijn in een van de restaurants in Portimão.

Een huurauto ophalen in Portimão of op de luchthaven van Faro?

Luchthaven FAO

Luchthaven FAO

Hoewel er veel autoverhuurbedrijven in Portimão zijn die een breed scala aan huurauto's aanbieden, is het mogelijk dat vooral in de zomermaanden alle huurauto's volgeboekt zijn of niet beschikbaar zijn voor de volledige huurperiode die u nodig heeft. Daarom kan het zinvol zijn om een huurauto te zoeken in Portimao of op de luchthaven voordat u aan uw reis begint, om te profiteren van een vroegboekkorting. Op de dichtstbijzijnde luchthaven zou u ook toegang moeten hebben tot een uitgebreider wagenpark, van sportieve cabriolets tot middelgrote auto's en SUV's, en bovendien kunt u profiteren van de langere openingstijden op een luchthaven.

Dit is het vliegveld in Faro:

Luchthaven IATA Code Afstand
Faro FAO 70,2 kilometer

Voordelen van het huren van een auto op de luchthaven

  • meertalig personeel
  • goede keuze van extra's
  • aantrekkelijke openingstijden
  • besparing op transferkosten
  • goede parkeerfaciliteiten

Alles over verzekeringen voor uw huurauto in Portimao

Verzekering voor de huurauto

Verzekering voor uw huurauto

Onderweg zijn in uw huurauto in de verzengende middaghitte kan een hele belasting zijn, zelfs met airconditioning of een open cabriolet. Een ongeluk kan snel gebeuren omdat misschien de remlichten van de bestuurder voor u niet werken, of omdat er plotseling een ezel of een koe op de weg staat. Zorg er daarom voor dat u een volledig omniumverzekering zonder eigen risico afsluit en kies voor een aansprakelijkheidsverzekering met een voldoende hoog verzekerd bedrag.

Naast de broodnodige allrisk- en WA-verzekering kunt u ook kiezen voor andere verzekeringen:

  • Verzekering tegen diefstal
  • Glasverzekering
  • Onderverzekering
Driveboo Tip:

Onze tip: Als u een auto huurt, kijk dan goed naar de kleine lettertjes en zorg ervoor dat u de huurauto van tevoren inspecteert op krassen en andere schade.

Autoverhuur in Portimao - Is er tol in Portugal?

Tol in Portugal

Tol in Portugal

Met een huurauto verschillende excursies maken of misschien zelfs een rondreis door Portugal is over het algemeen een heel goed idee om het land beter te leren kennen met zijn bezienswaardigheden, kerken en ruige kustlijn, maar ook met de prachtige uitgestrekte stranden. Helaas zijn op de meeste snelwegen in Portugal tolheffingen en verschillende systemen van toepassing, dus u moet uw reis beslist van tevoren plannen. Op bepaalde weggedeelten kunt u alleen contant betalen (geen credit card betalingen!). In dat geval moet bij het oprijden van de snelweg een kaartje worden genomen en bij het verlaten van de snelweg worden betaald. De situatie is anders op stukken autosnelweg met elektronische tolheffing, die in de meeste gevallen alleen voor buitenlandse voertuigen geldt. U kunt echter het beste actuele informatie over tolheffingen in Portugal inwinnen bij uw automobielclub voordat u aan uw reis begint.

Huurauto Portimao - zo snel mag u rijden

Het is begrijpelijk dat politieagenten in Portugal niet geamuseerd zijn door snelheidsovertredingen ! Het is daarom van essentieel belang dat u zich houdt aan de hieronder vermelde maximumsnelheden:

Road Maximum snelheid
In de stad 50 km/h
Buiten de stad 90 km/u
Autosnelwegen 120 km/u

Portimao betovert op elk moment van het jaar

Of het nu gaat om de zeilregatta "Portimao Global Ocean Race" of de Superbike-wereldkampioenschappen en A1 Grand Prix-races op het "Autódromo Internacional do Algarve" - in Portimao draait alles om sport! Natuurliefhebbers, wandelaars en waterratten komen hier het hele jaar door aan hun trekken, want het adembenemende achterland nodigt uit tot het maken van lange wandelingen, vooral in het voor- en najaar. Waternimfen en kapiteins van luchtbedden zullen zich daarentegen vooral in de zomermaanden thuis voelen, want de stranden zijn ideaal om te ontspannen. Als u echter niet wilt luieren op de huisstranden, kunt u het beste met uw huurauto langs de kust rijden om een romantische dag door te brengen in afgelegen baaien.

Surfen in de Algarve

Surfen in de Algarve

Wandelen in de Algarve

Wandelen in de Algarve

Ontdek Portimao en omgeving met een huurauto

Lang vervlogen zijn de dagen dat de stad een bruisende vissersplaats was waar elke dag versgevangen sardines werden verwerkt. Geleidelijk aan veranderde het aangezicht van de stad en ontstond er een pittoreske promenade, die uitnodigt tot flaneren en in de gebouwen van de oude stad vestigden zich diverse cafés en restaurants, die Portimao vandaag de dag zijn zeer bijzondere charme geven.

Alle hoogtepunten in Portimao in een oogopslag

  • de haven die uitnodigt tot een wandeling
  • de mooie straatjes van de oude stad, die u uitnodigen om een tijdje te blijven
  • het gemeentehuis
  • het museum
  • de Aquadream

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat