Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Phnom-Penh

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Phnom-Penh
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Phnom-Penh

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Ontdek Phnom Penh met de huurauto

Phnom Penh op een kaart

Phnom Penh, de naam alleen al klinkt exotisch. Paleizen, monniken, tempels en een rustige boeddhistische cultuur. De droomvakantie voor veel mensen. De hoofdstad van Cambodja ligt in het zuiden aan de Tonle Sap rivier en bloeit dus alleen maar op voor de boeddhistische cultuur.

Phnom Penh Airport is de grootste luchthaven van Cambodja en ligt 7 km ten zuiden van het stadscentrum, dus het is gemakkelijk om het stadscentrum te bereiken met een huurauto.

Wat is de beste manier om een huurauto te boeken?

U voert uw reisbestemming in op onze pagina. Filter dan eenvoudigweg de gewenste kenmerken uit om uw perfecte huurauto te vinden. Gebruik in ieder geval altijd de optie extra bestuurder als u niet alleen reist, zodat een andere persoon ook het recht heeft om de auto te besturen als u niet in staat bent om te rijden. Vergeet niet dat u in het bezit bent van een creditcard of zorg ervoor dat de eigenaar van de creditcard ook de bestuurder van de auto moet zijn. U heeft de mogelijkheid om de gehuurde auto gratis te verstevigen tot 24 uur voor de huur. Wanneer u alle filters heeft ingesteld, zullen we vervolgens verschillende auto's vergelijken tegen redelijke prijzen.

Prestaties en kenmerken van de huurauto's
 • Airconditioning
 • Automatisch
 • Volledige en diefstalbeveiliging
 • Handmatig schakelen
 • Glas- en bandenverzekering
 • Terugbetaling van het overschot
 • Eerlijke tankregulering
 • Alle kilometers vrij
Verkeersregels in Phnom Penh

Om in Cambodja een auto te mogen besturen, moet men een Cambodjaans rijbewijs hebben dat is afgegeven als het verblijf langer dan drie maanden duurt. Met een aanvraagformulier, een kopie van het Duitse rijbewijs, een gewaarmerkte vertaling van het rijbewijs in het Engels, een kopie van het paspoort en een geldig visum voor Cambodja, kunt u tegen betaling een Combodian rijbewijs aanvragen. Het rijbewijs is slechts één jaar geldig en moet daarna worden verlengd. Als u minder dan 3 maanden in Cambodja bent, is het nationale rijbewijs voldoende, maar we raden u aan om altijd een internationaal rijbewijs te hebben om veiligheidsredenen. U kunt het gemakkelijk direct bij uw plaatselijke verkeerskantoor krijgen met een geldige pasfoto en uw rijbewijs voor 15 €. Dit geldt dan ook voor 3 jaar.

Ontdek Phnom Penh

Koninklijk Paleis Phnom Penh

Ongeveer 15km ten oosten van de luchthaven vindt u het Koninklijk Paleis van Phnom Penh. Een prachtig en majestueus pand waar de Khmere-architectuur te vinden is en waar de koning van Cambodja woont. Het bestaat uit verschillende paviljoens, tuinen, een troonzaal en het paleis van de Khmer-koning.

Als u geïnteresseerd bent in Cambodjaanse kunst, keramiek of etnografische objecten, dan bent u bij het Nationaal Museum van Cambodja aan het juiste adres. Of het nu gaat om historische, culturele of archeologische aspecten, in dit museum vindt u alles over Phnom Penh en Kambotscha. Dit museum probeert de kennis van de Cambodjaanse cultuur te verbeteren en de identiteit en trots beschikbaar te stellen aan de lokale bevolking.

Centrale markt Phnom Penh

Centrale markt Phnom Penh

De centrale markt "Phsar Thmei" in Phnom Penh is zeker een bezoek waard. Het koepelvormige gebouw ligt in het centrum van Phnom Penh en is een uitstekend oriëntatiepunt. Op deze markt vindt u een enorm aanbod van Oost- en Zuidoost-Aziatische goederen, d.w.z. kleding, elektronische apparaten, boeken, handwerk en nog veel meer.

Naast het Koninklijk Paleis, het Nationaal Museum en de Centrale Markt zijn er nog veel meer mooie dingen te ontdekken in Phnom Penh:

 • Onafhankelijkheidsmonument Phnom Penh
 • Het meer van Tonle Baki
 • Monument Cambodja-Vietnam
 • Wat Botumvatey (tempel)
 • Phnom Peninsula Mand
 • Wat Langka (tempel)
 • Phnom Penh Water Park
 • Al-Serkal Moskee
 • Wat Preah Theat (pagode)
Onafhankelijkheidsmonument

Onafhankelijkheidsmonument

De temperaturen in Phnom Penh liggen het hele jaar door tussen 23°C en 35°C. Van april tot augustus is de gemiddelde temperatuur het hoogst en van juli tot oktober is het aantal regenachtige dagen het hoogst. Het "Hoogseizoen" in Cambodja is van december tot maart, tijdens deze maanden is het lente, dus de temperaturen zijn het meest aangenaam.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat