Auto huren in Cambodja

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur Cambodja: Tussen strand, natuur en cultuur

Een aangename manier om Cambodja te leren kennen is met een huurauto. Met een huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk in Cambodja en kunt u naar al uw gewenste bestemmingen rijden. Bezoek de vele fascinerende tempels, maak een wandeling of ontspan op het strand van Cambodja. Met de huurauto bereikt u comfortabel uw bestemming. Vind het juiste voertuig voor uw reis naar Cambodja bij AutoverhuurCheck.

Nationaal Park in Cambodja

Nationaal Park in Cambodja

Dromerig strand in Cambodja

Dromerig strand

Traditioneel gerecht in Cambodja

Traditioneel gerecht in Cambodja

Autohuur Cambodja: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

In Cambodja kunt u uw huurauto ophalen in de steden Phnom Penh, Siem Reap en Sihanoukville. Als alternatief kunt u uw gewenste voertuig ook ophalen op een van deze Cambodjaanse luchthavens:

Reserveer eenvoudigweg de gewenste huurauto van tevoren vanuit huis. Op deze manier kunt u uw vakantie in Cambodja stressvrij beginnen.

Driveboo Tip:

Bij MietwagenCheck kunt u niet alleen het gewenste model kiezen, maar ook extra opties zoals een extra bestuurder of een volledige verzekering zonder eigen risico.

Met de huurauto naar de bezienswaardigheden van Cambodja

Charmante stranden

Cambodja heeft een aantal droomstranden te bieden. Neem een huurauto en bekijk het zelf. Bezoek bijvoorbeeld Koh Rong en ontspan met een ijskoud drankje onder de palmbomen. Ook de Saraceense baai met zijn witte zandstrand en kristalhelder water is een bezoek waard. In Cambodja voelt u zich als in het paradijs!

Angkor Wat

Angkor Wat is een van Cambodja's beroemdste tempels en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Omdat het tempelcomplex zich over een groot gebied uitstrekt, is het zinvol om met een huurauto naar de individuele tempels te rijden. De tour zal je het gevoel geven dat je je Indiana Jones zult voelen als je nieuwe hoeken verkent. De plant is gedeeltelijk overwoekerd met wortels, wat het geheel een unieke charme geeft.

Gezicht op Angkor Wat

Gezicht op Angkor Wat

Onderweg in Angkor Wat

Onderweg in Angkor Wat

Andere spannende hoogtepunten

In Cambodja achtervolgt het ene hoogtepunt een ander hoogtepunt. Mis de volgende bezienswaardigheden niet:

  • Tonle Sap
  • Bajon
  • Ta Prohm
  • Beng Mealea
  • Wat Phnom
  • Tuol Sleng Genocide Museum

Heeft u al de juiste accommodatie voor Cambodja gevonden?

Opdat uw reis naar Cambodja een droomvakantie wordt, mag het perfecte hotel niet ontbreken behalve de geschikte huurauto natuurlijk ook niet ontbreken. Neem een kijkje bij HolidayCheck en vind de juiste accommodatie voor uw droomvakantie.