Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Pennsylvania

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Pennsylvania
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Pennsylvania

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Pennsylvania bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Chevrolet Spark
11 Dagen van 16.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark
11 Dagen van 16.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse SUV
bijv. Chevrolet Bolt Electric
11 Dagen van 16.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Pennsylvania: Flexibel op de weg in Keystone staat

Boerderij in Pennsylvania

Ontdek met een huurauto zelfstandig en flexibel de staat van de oprichters van het bedrijf. Bij MietwagenCheck kunt u de juiste huurauto voor een redelijke prijs online boeken voordat u naar Pennsylvania reist. In de Amerikaanse staat Pennsylvania, ook wel bekend als de Keystone State, komen cultuurliefhebbers aan hun trekken. Stap in uw huurauto en ontdek de bezienswaardigheden van Pennsylvania op uw eigen houtje. Een huurauto is een must voor elke USA vakantie, als u niet alleen in een grote stad als Philadelphia wilt verblijven. Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u uw vakantie naar wens inrichten. AutohuurCheck wenst u een veilige en plezierige reis door Pennsylvania!

Waar kan ik een auto huren in Pennsylvania?

In Pennsylvania vindt u autoverhuurbedrijven voor uw huurauto in elke grote stad, stad en luchthaven. Reserveer eenvoudigweg vooraf online op MietwagenCheck en haal de auto van uw keuze op bij een station van uw keuze. Het meest populair zijn autoverhuur op de luchthaven en rond de hoofdstad Philadelphia. Hier is een kleine selectie van autoverhuurbedrijven:

Applewold collegeville Darby
Easton Hazleton Levittown
Aangenaam gemonteerd Philadelphia Uniontown

Welke luchthavens zijn er in Pennsylvania?

Als u met het vliegtuig in Pennsylvania aankomt, is het een goed idee om direct na de landing een huurauto op te halen. Zo bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u direct en flexibel aan uw vakantie beginnen. Er zijn autoverhuurbedrijven op deze luchthavens in Pennsylvania:

Driveboo Tip:

Het is de moeite waard om vooraf via internet te reserveren. U kunt niet alleen profiteren van vroegboekkortingen, maar ook zonder problemen alle extra's zoals een navigatiesysteem of kinderzitjes boeken.

Welke hoogtepunten mag ik niet missen in Pennsylvania?

Onafhankelijkheidshal in Philadelphia

Onafhankelijkheidshal in Philadelphia

Of u nu een cultuur- of natuurliefhebber bent, Pennsylvania heeft voor elk wat wils. Als u met een huurauto reist, kunt u uw route aanpassen. Zo mist u gegarandeerd niets van de bezienswaardigheden. Neem het stuur van uw huurauto en bezoek onder andere de volgende hoogtepunten:

  • Onafhankelijkheidshal
  • Haar park
  • Vallend water
  • Philadelphia Museum of Art
  • Longwood tuinen
  • Rocky Steps
  • Franklin Instituut
  • Presque Isle State Park
  • Ricketts Glen State Park

Met de huurauto eenrichtingsverhuur in heel Pennsylvania

Bushkill zaak Penn

Bushkill geval

Wat is de eenrichtingshuur?

Een enkele reis is de term die wordt gebruikt wanneer een huurauto wordt ingeleverd bij een ander afgiftepunt, zoals het verhuurstation, d.w.z. dat deze niet wordt ingeleverd bij het vertrekpunt. In de meeste gevallen is een enkele reis iets duurder dan een gewone huurauto. In sommige gevallen, echter, kunt u ook een koopje krijgen, bijvoorbeeld als u de andere kant op rijdt dan de meeste en het autoverhuurbedrijf is dringend op zoek naar mensen om hun huurauto's terug te brengen naar het startpunt. In Pennsylvania zijn er veel mooie plekken die optimaal gecombineerd kunnen worden tot een roadtrip. Hier is ons voorstel:

Roadtrip door Pennsylvania

Philadelphia skyline

Philadelphia

Begin uw reis op de luchthaven van Philadelphia. Ontvang hier uw vooraf gehuurde huurauto en maak u klaar voor uw huurauto avontuur in Pennsylvania. Neem 1-2 dagen de tijd om Philadelphia te verkennen. De hoofdstad van de staat heeft veel te bieden. Hier vindt u het eerste Amerikaanse parlement, vele culturele hoogtepunten en musea, maar ook trendy restaurants en bars. Ga dan verder naar het noorden. Maak bijvoorbeeld een korte stop in Allenstown of rij direct naar de beroemde Bushkill Falls, de Niagara Falls in Pennsylvania.

Bushkill als

Bushkill Falls

De Bushkill Falls liggen diep in de bossen van het Pocono gebergte. Ze worden door velen beschouwd als het meest spectaculaire natuurlijke spel in Pennsylvania en zijn zeker een stop waard. De kisten bestonden uit acht opeenvolgende watervallen. Door het bos en rond de watervallen is er een groot netwerk van wandel- en mountainbikeroutes. Vanaf hier rijdt u 55 mijl naar het noordwesten tot u de Steamtown National Historic Site bereikt.

Stoomstad Nationale Historische Site

Zoals de naam van de plaats duidelijk maakt, is dit een park waar de geschiedenis van de Amerikaanse spoor- en stoomlocomotief in beslag wordt genomen. Rondom het huis is er een nog steeds werkende spoorlijn, waarmee men ook excursies en tochten naar de omliggende steden kan maken. Als je niets met treinen te maken hebt, kun je het beste direct doorrijden naar het volgende uitkijkpunt: Wyalusing Rocks Scenic Overlook.

Pennsylvania's Grand Canyon

Pine Creek Gorge

De volgende stop op onze roadtrip met een huurauto door Pennsylvania is de Grand Canyon van de staat zelf; zoals de canyon bij Pine Creek Gorge in de volksmond wordt genoemd. De canyon is ongeveer 50 mijl lang en tot 1.450 voet diep. Neem voldoende tijd voor uitgebreide wandelingen langs de prachtige paden. Rij met uw huurauto verder naar het noordwesten. Het is zeer de moeite waard om een stop te plannen bij het Zippo/Case Museum.

Zippo / Case Museum

In het Zippo/Case Museum in Bradford kunnen bezoekers de geschiedenis en ontwikkeling van de Zippo aanstekers en de messen van de Case zien. Het museum is gratis. Lopende tentoonstellingen:

  • Een bondgenoot voor de geallieerden, een openbaring van Zippo's bijdragen aan de Amerikaanse inspanningen in de Tweede Wereldoorlog.
  • De Greatest Supporting Actor of all Times, een illustratie van elke keer dat een Zippo aansteker in Hollywood's schijnwerpers staat.
  • "Het werkt of We Fix It Free", inzicht in Zippo's beroemde reparatiecentrum.
  • Zippo Rocks! Een tentoonstelling over de rol van Zippo's in de muziekindustrie

De Kinzua Skywalk

De Kinzua Skywalk is vlakbij de Jewett Mountain in McKean Country. Het biedt een adembenemend uitzicht over de Kinzua kloof. De weg loopt over voormalige spoorlijnen en de toegang is gratis. We gaan door naar de volgende halte voordat we onze huurauto in de volgende grote stad moeten inleveren.

Kinzua Skywalk

De Kinzua Skywalk

Kinzua Skywalk

Het uitzicht vanaf de Kinzua Skywalk

Pymatuning State Park

Pymatuning State Park

Het Pymatuning State Park is de bekroning van de roadtrip. Voordat u uw huurauto inlevert bij Detroit airport en terugvliegt naar huis. Het park ligt aan de Conneaut Lake en is het grootste staatspark van het Gemenebest. Er zijn veel mooie wandelpaden, mountainbikeroutes en nog veel meer. Parkeer uw huurauto en ga op ontdekkingstocht.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat