Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Panama-Stad

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor Panama-Stad
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Panama-Stad

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Panama-Stad bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 15 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse
bijv. Kia Rio
10 Dagen van 08.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Middenklasse
bijv. Kia Rio
10 Dagen van 08.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Hyundai i10
10 Dagen van 08.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto

Beleef Panama City met een huurauto

Panama City

Historische koloniale gebouwen, dicht regenwoud en moderne wolkenkrabbers: Panama-Stad is een exotische en gevarieerde bestemming per huurauto in het prachtige Midden-Amerika. De hoofdstad van Panama grenst aan het beroemde kanaal en de Stille Oceaan. Verken de fascinerende metropool op eigen gelegenheid door een huurauto te boeken. U kunt dit bijzonder voordelig doen via ons portaal, waar u de verschillende beschikbare aanbiedingen kunt vergelijken.

Naar de oude stad van Panama City met een huurauto

Met een huurauto leert u de pittoreske oude binnenstad van Panama-Stad snel en comfortabel kennen. De wijk die Casco Viejo wordt genoemd, strekt zich uit tot aan de zee en wordt omringd door een dikke verdedigingsmuur. Hier vindt u vele koloniale gebouwen op een rij in de smalle straatjes. Bovendien zijn in de oude stad belangrijke gebouwen te vinden, zoals de Catedral Metropolitana, de officiële residentie van de president en het Panamakanaalmuseum.

Met een huurauto vanuit Panama City direct de natuur in

Panama per huurauto

Wilt u de wilde natuur rond Panama City beter leren kennen? Huur dan een auto om naar het Parque Natural Metropolitano te rijden. Dit grote natuurreservaat is de thuisbasis van een regenwoud dat rijk is aan soorten. Wandelpaden doorkruisen het gebied. U kunt hier ook verschillende heuvels en bergen beklimmen. Van daaruit kunt u niet alleen de jungle, maar ook Panama Stad overzien. Met een huurauto is het slechts ongeveer 5 kilometer rijden van het stadscentrum tot u het park bereikt. Dus als u een lange wandeling wilt maken, is het ook de moeite waard om een omweg te maken.

Autoverhuur op de luchthaven en in Panama City

Autoverhuur

In het stadscentrum en op de luchthaven is autoverhuur vertegenwoordigd met talrijke ophaalstations. U kunt dus zelf bepalen waar u uw huurauto ophaalt. Panama Airport (PTY) ligt ongeveer 25 kilometer buiten het stadscentrum. De meeste reizigers komen per vliegtuig. Als u ook met het vliegtuig aankomt, is het een goed idee om uw huurauto direct op de luchthaven te huren. Op die manier bent u niet afhankelijk van taxi's of openbaar vervoer. Berg uw bagage op in de kofferbak en rijd met de huurauto goedkoop en zelfstandig naar uw hotel of een andere bestemming.

autoverhuur Panama City - de verkeersregels

De snelheidsbeperkingen in Panama verschillen weinig van die in Europa.

Wegcategorie Maximum snelheid
Binnenstad 40 km/h
Buiten de stad 80 km/h
Autosnelwegen 100 km/h

Huurauto in Panama City: de juiste verzekering

Omdat de veiligheid van onze klanten voor ons belangrijk is, zijn alle huurauto's die u bij ons boekt reeds voorzien van een aansprakelijkheidsverzekering, zodat u deze niet zelf hoeft af te sluiten. Om er zeker van te zijn dat u voldoende gedekt bent, moet de verzekering een schadebedrag van ten minste één miljoen euro dekken. Of dit het geval is, kunt u nagaan in de huurvoorwaarden van de desbetreffende auto. Om nog veiliger op de weg te zijn, kunt U vrijwillig de volgende verzekeringen afsluiten voor uw huurauto in Panama City:

  • Verzekering voor sleutelvervanging
  • Verzekering tegen diefstal
  • Verzekering voor schade aan glas, banden, dak en onderzijde

Verzekering voor de huurauto in Panama

Verzekering

Bescherm uzelf tegen ongewenste gevolgkosten door een uitgebreide verzekering af te sluiten zonder eigen risico. Als u een ongeval of andere schade aan de huurauto veroorzaakt, zal het autoverhuurbedrijf eerst het eigen risico van uw borgsom aftrekken. U ontvangt een factuur en een overzicht van de schade. U overhandigt deze documenten aan uw makelaar als u weer thuis bent. Houd u aan de termijnen die in de huurovereenkomst staan. Na een inspectie zal uw makelaar u het eigen risico terugbetalen.

Borg bij het huren van een auto in Panama City

Iedereen die een auto wil huren, doet een aanbetaling bij het plaatselijke autoverhuurbedrijf. Dit dient als hun beveiliging. Het autoverhuurbedrijf houdt het bedrag van uw creditcard af wanneer u de auto afhaalt en brengt het aan het eind van de huurperiode weer in rekening. Hoeveel de borg voor een auto bedraagt, kunt u vinden in de desbetreffende huurdocumenten.

aanbiedingen van autoverhuur in Panama City voor een enkele reis

Wilt u een individuele reiservaring en wilt u aan het eind van uw verblijf in Panama niet terugrijden naar het beginpunt? Dan is een enkele reis huren precies wat je nodig hebt. Met deze optie kunt u de huurauto op een ander station inleveren dan het ophaalstation. Gebruik ons portaal om te controleren op welke routes de autoverhuurbedrijven eenrichtingsverhuur in Panama toestaan.

Onderweg in Panama City met een extra bestuurder

Extra bestuurder

Als u de huurauto tijdens uw vakantie in Midden-Amerika niet alleen wilt besturen, kunt u uw metgezel als extra bestuurder laten registreren. Dit zal die persoon toelaten om de auto te besturen terwijl hij gedekt is door de verzekering. Gebruik onze handige filterfuncties om aanbiedingen te vinden met een reeds inbegrepen extra bestuurder. Op deze manier kunt u met meerdere personen in Panama City reizen tegen een bijzonder lage prijs. Als u nog vragen heeft over uw huurauto, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam.

Het verkennen van Panamá la Vieja

In de 17e eeuw werd de oorspronkelijke stad Panamá la Vieja door brand verwoest. De overgebleven ruïnes staan nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dompel u onder in de turbulente geschiedenis van de regio en verken de ruïnestad. U kunt de overblijfselen van een kathedraal, verschillende kloosters en vele woongebouwen bezichtigen. Een museum geeft fascinerende informatie.

Naar Panama in de Europese winter

Panama

Wilt u een zonnige, warme vakantie, weg van de kou en regen van het Europese vasteland? Een huurauto voor een rondreis door Panama is de perfecte keuze voor uw vakantie. Panama heeft een aangename gemiddelde temperatuur van 27 graden Celsius tussen de maanden oktober en maart. In principe is Panama het hele jaar door een ideale reisbestemming. In de Europese winter is er echter een droog seizoen in Panama, en daarom is de periode van december tot april de beste tijd voor uw huurauto vakantie. Rij met uw huurauto naar de droomstranden van San Blas of de eilanden bij Bocas del Toro en geniet van brede, ongerepte stranden en een fascinerend tropisch landschap.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat