Auto huren in Oman

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Oman: De populairste autohuur bestemmingen

Boek een huurauto in Oman

Via Oman met de huurauto

Via Oman met de huurauto

Ontdek Oman met een huurauto op eigen gelegenheid! Toerisme is een relatief nieuwe industrie in het Sultanaat van Oman. Als u met de huurauto reist, zult u enkele contrasten tegenkomen: kale woestijnen, groene oases, eindeloze stranden en ruige bergen. Beleef het gevarieerde land Oman met een huurauto. De makkelijkste manier is om het op te halen direct na uw aankomst in Oman in Muscat of op een van de vliegvelden Muscat Airport of Salalah Airport.

Welk model huurauto is geschikt voor Oman?

Het Sultanaat van Oman kan het beste worden verkend met een huurauto. Zo bent u altijd flexibel op uw reis en kunt u uw bestemmingen zelfstandig verkennen. Afhankelijk van wat er in Oman op het programma staat, is een ander huurwagenmodel geschikt. Hieronder vindt u een klein overzicht van de verschillende soorten voertuigen die u kunt huren in Oman.

Autoverhuur model Bestemming/doel
Kleine auto Stadsreizen
SUV Woestijn
Minivan Vakantie met het hele gezin

Ontdek de hoogtepunten van Oman met de huurauto

Een van de belangrijkste monumenten, de Sultan Qabus Moskee, is gemakkelijk bereikbaar met een huurauto. Of u nu met een huurauto over rotsrichels rijdt of de ravijnen van Oman inrijdt, u komt overal forten tegen. Het is ook de moeite waard om met een huurauto naar de verschillende opgravingsplekken te rijden. Ontdek bijvoorbeeld de necropolis uit de Umm-an-Nar periode of de bijenkorfgraven, die als UNESCO cultureel erfgoed worden beschouwd. U mag deze hoogtepunten ook niet missen:

  • Rimal Al Wahiba
  • Djabal Shams
  • Wadi Shab
  • Wadi Tiwi
  • Nizwa Fort
  • Aas Al Zubai
Wahiba Zand

Wahiba Zand

Wadi Tiwi

Wadi Tiwi

Wat je moet weten over Oman

Het juiste voertuig voor uw reis

Het juiste voertuig voor uw reis

Oman is ideaal voor een individuele reis of een pakketreis met excursies, want rijden in Oman is zeer comfortabel. De omstandigheden op de weg zijn heel anders. Als men met de huurauto van de weg wil rijden, moet men op een vierwielaandrijving letten. De wegwijzers zijn tweetalig en dus gemakkelijk te begrijpen.

MietwagenCheck wenst u een veilige reis en veel plezier in Oman!