Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Masqat

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Masqat
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Masqat

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Masqat bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
8 Dagen van 18.04 - 26.04.2025
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
8 Dagen van 18.04 - 26.04.2025
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. TOYOTA YARIS
8 Dagen van 18.04 - 26.04.2025
Voorbeeld auto

Met een huurauto door Oman

Mascat ook bekend als Muscat is de hoofdstad van Oman. In de afgelopen decennia is het land geëvolueerd van een sterk achtergebleven staat naar een moderne, welvarende staat. De sociale en economische situatie is aanzienlijk verbeterd. Meer dan 600.000 mensen tellen de stad als hun thuisbasis. De beste manier om het land te verkennen is door een auto te huren. Buiten het centrum van de stad zijn de paden lang om andere plaatsen te bezoeken. Bovendien is de ontwikkeling van het openbaar vervoer niet erg goed. Bij de keuze van een huurauto bent u direct na acceptatie flexibel.

Autohuur op Muscat airport

Luchthaven Mascat

Muscat International Airport - MCT is de belangrijkste luchthaven van het land. Er zijn veel autoverhuurstations op luchthavens. Meestal is de huur direct ter plaatse duurder. Het is het beste om vooraf online te reserveren. Waar kan ik online een huurauto boeken? Bij het vergelijken van de prijzen in Car Rental Check, kunt u FIlter instellen om de perfecte aanbieding voor u te maken. Mocht u tijdens of na de boeking nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons serviceteam. Dit helpt hen graag per post of ook telefonisch verder. Hoe kom ik bij Muscat? Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen uit heel Europa naar Oman. Muscat International Airport - MCT is de belangrijkste luchthaven van het land. Er zijn veel autoverhuurstations op luchthavens. Meestal is de huur direct ter plaatse duurder. Het is het beste om vooraf online te reserveren. Waar kan ik online een huurauto boeken? Bij het vergelijken van de prijzen in Car Rental Check, kunt u FIlter instellen om de perfecte aanbieding voor u te maken. Mocht u tijdens of na de boeking nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons serviceteam. Dit helpt hen graag per post of ook telefonisch verder. Hoe kom ik bij Muscat? Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen uit heel Europa naar Oman.

Hier kunt u zien welke vluchten er vanuit Duitstalige landen zijn.

  • Oman Lucht (Direct)
  • Emiraten (halte in Dubai)
  • Etihad Airways (stop in Abu Dhabi)
  • Swiss Airlines (rechtstreeks vanuit Zürich)
  • Pegasus Airlines en Turkish Airlines (stop in Istanbul)

Waar zijn de autoverhuurstations op de luchthaven van Maskat? Een autoverhuurcentrum met alle internationaal bekende agenten is direct in de aankomsthal van de luchthaven te vinden.

Huurauto studio autoverhuur

Alle stations zijn 24 uur per dag geopend. Het maakt niet uit hoe laat haar vliegtuig in Oman aankomt. U bent direct voorbereid op uw individuele huurauto retourreis. Waar zijn de autoverhuurstations op de luchthaven van Maskat? Een autoverhuurcentrum met alle internationaal bekende agenten is direct in de aankomsthal van de luchthaven te vinden. Alle stations zijn 24 uur per dag geopend. Het maakt niet uit hoe laat haar vliegtuig in Oman aankomt. U bent direct voorbereid op uw individuele huurauto retourreis.

Dagtochten met uw huurauto

Wat kan ik doen in de omgeving van Muscat? Het mooie strandstadje in het midden van Oman heeft veel spannende dingen te bieden. Het is de moeite waard om de omgeving van de Maskat regio te leren kennen. Met de dagtochten zijn ze nooit lang onderweg vanwege de onafhankelijkheid van hun eigen huurauto. Zo kunt u het land en zijn mensen gemakkelijk ervaren met uw huurauto. U kunt onder andere de volgende voorbeelden opnemen in uw planning voor uw volgende rondrit met een huurauto.

Wadi Bani Khalid...
Wadi Bani Khalid...

Zin in een oase? Beleef het huis van de Arabische nomaden midden in de zandduinen van Oman. De Wadi Bani Khalid is een met water gevulde vallei midden in de woestijn. Het lijkt veel op een oase. Diep blauw water met palmbomen. Met een huurauto bereikt u dit natuurspektakel al na korte tijd. Tijdens de reis moet je langs de Wadi rijden. Ook de heenreis met uw huurauto van MietwagenCheck is de moeite waard.

Wahiba Zand Oman
Wahiba Zand

Ontdek de prachtige zonsopgangen en -ondergangen direct in de woestijn van Oman. De Wahiba Sands strekken zich uit over 180 km in de buurt van de kust. Hier ervaart u het echte woestijngevoel als in de vakantiecatalogus. U kunt ook een aantal kamelen vinden. Het is het beste om met uw huurauto langs de wegen te rijden en gewoon te stoppen waar u wilt. Let op, vergeet niet de airconditioning aan te zetten.

Jebel Sham
Jebel Shams

De Jebel Sham is met meer dan 3000m hoogte de hoogste berg van Oman. Dit kan ook beklommen worden zonder ervaring met bergbeklimmen. De top kan met de auto of te voet worden bereikt. U kunt uw huurauto dus onderaan de top parkeren of als dagtocht de hele berg op rijden met de huurauto. In ieder geval moet hiervoor een SUV vierwielaangedreven voertuig worden gekozen.

Hier kunt u de afstanden naar belangrijke bestemmingen van Oman zien.

ligging Verwijderen van nootmuskaat Rijden met de huurauto
Wadi Bani Khalid... 245km 2 uur en 45 minuten
Nizwa 155km 1 uur en 30 minuten
Jebel Sham 240 km 3 uur en 15 minuten

Autohuur in de stad Muscat

Muscat in Oman

U vindt niet alleen huurauto's op de luchthaven. Veel van onze partners zijn ook te vinden in het stedelijke gebied. Houdt u er rekening mee dat er altijd een borgsom gevraagd wordt voor de verhuur in Oman. Deze is meestal even hoog als het eigen risico en wordt met behulp van een creditcard gestort. Meer informatie vindt u altijd in de huurvoorwaarden van het aanbod. Wat zijn de huurvoorwaarden? Mocht u nog vragen hebben, dan helpt ons serviceteam u graag per e-mail of telefoon verder. Welke verzekering heb ik nodig voor een huurauto? Er worden twee verschillende diensten aangeboden. De eerste daarvan is een volledige en volledige dekking met eigen risico. Schade aan de huurauto is hier beveiligd. Zij zijn echter zelf ook aansprakelijk voor een bedrag. Deze is op borgtocht. In vergelijking met een volledige verzekering zonder eigen risico wordt de borgsom ingehouden in geval van schade. De organisator zal dit bedrag echter wel terugbetalen. Dus je bent zelf niet aansprakelijk.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat