Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Offenbach am Main

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor Offenbach am Main
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Offenbach am Main

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Offenbach am Main bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 22 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart EQ ForTwo
7 Dagen van 02.05 - 09.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 02.05 - 09.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 02.05 - 09.05.2024
Voorbeeld auto

Offenbach en de Main met de huurauto verkennen

Offenbach met uitzicht op de Main

Offenbach met uitzicht op de Main

Beslis over een huurauto en geniet van uw verblijf in Offenbach. De stad grenst aan het oostelijke deel van Frankfurt am Main en wordt daarom vaak gekscherend "het tweelingbroertje" genoemd. De stad en de omgeving zijn gemakkelijk te verkennen met een huurauto. U kunt een huurauto direct op uw locatie of bij aankomst in Offenbach boeken. Onze providers hebben ophaalstations op het vliegveld en in de stad.
In het ideale geval vergelijkt u het aanbod van autoverhuurders voordat u naar Offenbach afreist. Met MietwagenCheck boekt u met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
U kunt Offenbach snel en gemakkelijk met het vliegtuig bereiken en op de dichtstbijzijnde luchthaven van Frankfurt landen (FRA). De afstand tussen de stad en het vliegveld is 18 kilometer, dus u kunt uw bestemming in slechts 19 minuten bereiken.
Offenbach is absoluut een reis waard! De stad heeft tal van en ook uitgebreide groenvoorzieningen en parken. De Mainbogen, waarover je zelfs tot in Frankfurt kunt gaan, is een prachtig en soortrijk uiterwaardenlandschap.

Bezienswaardigheden in Offenbach

Het weerpark in Offenbach

Wil je alles weten over het weer? Breng dan de dag door in het recreatiepark en laat de antwoorden op wetenschappelijke vragen op een speelse manier beantwoorden. Hier wordt u geïnformeerd over alle weersverschijnselen, of het nu wind, zon of regen is. U kunt het weerpark op eigen gelegenheid bezoeken of u kunt een thematour met uw gezin boeken. Ga door talrijke stations en laat een regenboog oplichten of imiteer stortgeluiden. Dit is een ervaring voor elke leeftijdsgroep.

Wekelijkse markt op het Wilhelmsplatz

U mag de weekmarkt van Offenbach niet missen. Winkelen is een ervaring voor de zintuigen, want hier kun je ruiken, voelen, rommelen en proeven! Op de Wilhelmsplatz vindt u meer dan 70 marktkramen met een breed scala aan producten. Hier wordt u hartelijk ontvangen en vindt u alles wat uw hartje begeert: seizoensfruit en -groenten, vers vlees, vis, talloze soorten kaas, verse kruiden en nog veel meer.

Bereik Offenbach Forest Zoo met de huurauto
Geiten in de bosdierentuin

Geiten in de bosdierentuin

Met uw huurauto bereikt u de Offenbachse bosdierentuin in slechts 8 minuten. Uw kinderen zullen blij zijn, want hier kunt u de dieren aaien en zelfs voeren. Breng een gevarieerde dag door in de kleine bosdierentuin, bewonder inheemse wilde dieren, exotische soorten of kijk hoe uw kinderen hun zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn trainen op de speelplaats. Een ideaal familie-uitje!

De openluchtbioscoop in Offenbach

Openluchtbioscoop in de zomer

Openluchtbioscoop in de zomer

Vakantiegevoel in Offenbach? Vooral in de zomer is een bezoek aan de openlucht bioscoop aan te bevelen. Een ontspannen sfeer met uitzicht op de rivier de Main nodigt uit om de dag aan het water af te sluiten. Geniet van een unieke locatie, een gekoeld drankje, de zonsondergang en daarna een uitstekende film onder de open hemel. Haven 2 biedt een verscheidenheid aan culturele activiteiten en is een insidertip waar u zeker van moet profiteren.

Actualiteit van de stad Offenbach

  • Tanz in den Mai - een zeer populair festival op de Wilhelmsplatz. Geniet van goede muziek, lekker eten en de prettige sfeer.

Excursies met een huurauto in de omgeving van Offenbach

Offenbach en omgeving bieden een uitgebreide collectie kastelen, paleizen en vele oude gebouwen uit de tijd van de hugenoten en Karolingers. Met een huurauto ervaart u het contrast tussen stad en land, maar ook tussen cultuur en moderniteit.

Plaats Afstand Interessante plaatsen
Heusenstamm 6 km Hinteres Schlösschen, poortgebouw Bannturm
Neu-Isenburg 10 km Zeppelin Museum
Dietzenbach 12 km Balanceren van het mijlpad van de geschiedenis
Dreieich 14 km Burg Hayn openluchttoneel Schloss Philippseich paalpiramide villa kolonie
Hainburg 16 km Hoofdslot
Langen 18 km Wolfsgarten Kasteel Prinsessenhuis
Egelsbach 22 km Detentiehuis Haus des Windes Landschapspark Planetenweg (langs de Main)
Seligenstadt 23 km Erhard Basiliek Kloostertuin Oude Stad
Rödermark 26 km kathedraal Karolingerstraße

Auto huren Offenbach: De milieuzone

Het hele stadsgebied van Offenbach is een milieubeschermingsgebied en mag alleen worden gebruikt door voertuigen met de groene milieukeur. Alle voertuigen die daar gehuurd worden hebben de groene milieukeur. Zorg er bij het aanvaarden van het voertuig voor dat het aan de voorruit is bevestigd (meestal aan de passagierszijde).

Huurauto overtuigt! Alle voordelen op een rijtje

Je bent verwend met keuzevrijheid! U heeft niet veel tijd, maar wilt Offenbach intensief beleven? Met zoveel aanbod is de beslissing niet gemakkelijk. Met een huurauto kunt u alle bestemmingen snel bereiken en uw verblijf zelf regelen. Vergelijk de aanbiedingen bij MietwagenCheck vandaag nog en profiteer van onze voordelen:

  • Grote stad, veel verkeer - laat je zorgen gaan! Met de mogelijkheid van een volledige verzekering zonder eigen risico kunt u Offenbach en omgeving zonder risico's ervaren.
  • Voor een rondreis raden wij de eenrichtingsverhuur aan. Wat betekent dat concreet? Neem hier op, zet daar af. Onze Premium Partners zijn in alle Duitse steden vertegenwoordigd, zodat u uw reizen individueel kunt regelen.
  • Als u in gezelschap reist, kunt u de reis delen. De optionele boeking van een extra bestuurder maakt uw autorit nog relaxter.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat