Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Missouri

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Missouri
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Missouri

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Missouri bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai Veloster
7 Dagen van 16.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 96 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. CHRYSLER PACIFICA
7 Dagen van 16.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. VW Jetta
7 Dagen van 16.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto

Missouri is groot en divers, wat betekent dat het huren van een auto bijna noodzakelijk is als je wilt om de meeste van jouw reis te maken. Veel grote autoverhuurbedrijven zoals Enterprise, Hertz en Avis hebben meerdere vestigingen in Missouri, waardoor je gemakkelijk de auto naar keuze kunt ophalen en afleveren.

Auto klasse aanbevelingen

  • Compact: Als je van plan bent om voornamelijk in de steden te verblijven, is een compacte auto een goede keuze. Dit type auto is brandstofefficiënt en gemakkelijk te parkeren in drukke stadslocaties.
  • SUV: Voor degenen die de natuurschoon van Missouri willen verkennen, zoals de Ozark Mountains of Mark Twain National Forest, is een SUV een betere keuze. Deze voertuigen bieden meer ruimte en comfort voor lange ritten.
  • Luxury: Als je een speciale gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van de luxe, kun je een luxe auto huren. Van sportwagens tot luxe SUV's, deze voertuigen zullen gegarandeerd indruk maken.

Belangrijke autoroutes

Van de bruisende stad Kansas City tot Cape Girardeau aan de oevers van de Mississippi, Missouri is het best te verkennen door middel van een road trip. Hier zijn een paar must-see routes voor je avontuur op de weg:

  • Route 66: Deze historische snelweg, ook bekend als de 'Main Street of America', doorkruist Missouri van St. Louis naar Joplin.
  • The Great River Road: Volg de Mississippi van het noorden naar het zuiden om unieke steden en prachtige natuurgebieden te ontdekken.
  • The Ozark Mountain Parkway: Deze schilderachtige weg neemt je mee door de prachtige Ozark Mountains en dorpjes zoals Branson en Silver Dollar City.

Bezienswaardigheden in Missouri

  • St. Louis: De thuisbasis van de Gateway Arch, het St. Louis Aquarium, en Forest Park, is deze stad vol met dingen om te zien en te doen.
  • Kansas City: Bekend om zijn barbecue, jazz en kunstscene, is Kansas City een must-visit voor voedselliefhebbers en cultuurvultures.
  • Branson: Deze stad in het zuiden is de thuisbasis van een verscheidenheid aan muziekshows, themaparken en outdoor avonturen.

Landschap

Missouri's landschap is gevarieerd en omvat alles van dichte bossen en glooiende heuvels tot weidse prairies en kronkelende rivieren.

Klimaat

Missouri heeft een gematigd klimaat met hete zomers en koele winters. Zorg ervoor dat je kleding voor alle weersomstandigheden meeneemt en houd het weer in de gaten bij het plannen van je reis.

Betaalmiddel

In Missouri, zoals in de rest van de VS, is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar (USD). Creditcards worden op de meeste plaatsen geaccepteerd.

Verkeersregels in Missouri

In tegenstelling tot Nederland wordt er in Missouri en de rest van de VS aan de rechterkant van de weg gereden. Let op de snelheidslimieten - deze variëren van 20-25 mph (32-40 km/h) in woongebieden tot 70 mph (112 km/h) op autosnelwegen. Zorg er ook voor dat je op de hoogte bent van de regels voor het rijden onder invloed en het verbod op het gebruik van mobiele telefoons tijdens het rijden. Het dragen van een veiligheidsgordel is verplicht voor alle passagiers.

Seizoensevenementen

  • Missouri State Fair: Gehouden in augustus, deze jaarlijkse beurs biedt livemuziek, landbouwtentoonstellingen, en populaire foods.
  • St. Louis Mardi Gras: Een van de grootste Mardi Gras vieringen buiten New Orleans, dit feest in februari maakt van de straten van St. Louis een groot feest.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat