Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Miami Executive Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor de Miami Executive Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Miami Executive Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope National Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 900 verhuurbedrijven bij meer dan 85.000 autoverhuurstations wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Gelegen in Kendall, Florida, is de Miami Executive Airport (TMB) een belangrijke poort naar de bruisende stad Miami en de prachtige omliggende gebieden. Met haar handige faciliteiten en diensten en de nabijheid van topbestemmingen, is de luchthaven een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie.

Huurauto's op de luchthaven

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven die een breed scala aan voertuigen aanbieden, waaronder economische auto's, luxe auto's, SUV's en minibusjes. U kunt ter plaatse een auto huren of voor uw gemak vooraf online boeken. Het wordt aanbevolen dat gezinnen en grotere groepen een minibusje of SUV overwegen voor extra ruimte en comfort, terwijl stellen of individuele reizigers een economische auto kunnen overwegen om brandstofkosten te besparen. Vergeet niet om de verkeersregels van Florida te controleren, aangezien sommige ervan kunnen verschillen van die in Nederland.

Tanken in de buurt van de luchthaven

Er zijn verschillende benzinestations nabij de luchthaven waar u kunt tanken voordat u uw huurauto inlevert. De brandstofprijzen in Miami zijn redelijk en worden per gallon aangegeven in plaats van per liter zoals in Nederland.

Bereikbaarheid en rijroutes

De Miami Executive Airport ligt aan de zuidwestelijke rand van Miami's metropoolgebied, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit alle richtingen. Vanaf de luchthaven is het ongeveer een half uur rijden naar het stadscentrum van Miami via de US-1 S, een belangrijke snelweg die door het centrum van de stad loopt.

Klimaat en geld

Het weer in Miami is subtropisch, wat betekent dat het bijna het hele jaar door warm is. Reizigers worden aangemoedigd om lichte kleding mee te nemen en bereid te zijn voor mogelijke regenbuien tijdens het orkaanseizoen van juni tot november. De valuta is de Amerikaanse dollar ($), en het is handig om een bepaalde hoeveelheid cash te hebben, omdat niet alle plaatsen creditcards accepteren. Er zijn wisselkantoren op de luchthaven voor uw gemak.

Omliggende steden en attracties

In de buurt van de luchthaven zijn er tal van boeiende attracties en steden om te verkennen. Miami zelf is een bruisende stad, bekend om zijn prachtige stranden, levendige nachtleven en stijlvolle wijken zoals Miami Beach en de Art Deco Historic District. Andere nabijgelegen gebieden zoals Coral Gables, Key Biscayne en de Everglades bieden unieke ervaringen variërend van het verkennen van historische huizen tot kajakken in mangrovezwermen.

Geniet van uw reis naar Miami en laat de Miami Executive Airport uw toegangspoort zijn tot de wondere wereld van Zuid-Florida!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat