Auto huren in Maleisië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Reizen met een huurauto in Maleisië

Ontdek met uw huurauto de regenwouden, rivieren, grotten, dierenreservaten en bergen van Maleisië. Het land Maleisië ligt zowel op het eiland Borneo als op het Maleisisch schiereiland. Geniet van de mooiste droomstranden en duikspots in Maleisië met een ongelooflijke verscheidenheid aan soorten en een unieke onderwaterwereld. Met een huurauto bent u altijd flexibel in Maleisië en reist u onafhankelijk van het openbaar vervoer.

Theeplantages in Maleisië

Theeplantages in Maleisië

Tropisch strand in Maleisië

Tropisch strand in Maleisië

Welke luchthavens zijn er in Maleisië?

Boek de juiste huurauto voor uw vakantie in Maleisië van tevoren op MietwagenCheck. U kunt het voertuig dan direct na uw aankomst ophalen bij een autoverhuurbedrijf op een van de volgende luchthavens:

Wetenswaardigheden over Maleisië

Maleisië wordt door de Chinese Zee in tweeën gedeeld. Aan de westkant ligt de hoofdstad Kuala Lumpur, die het commerciële en financiële centrum van Maleisië is. Als u met uw huurauto door Maleisië reist, zult u onmiddellijk het samengaan voelen van traditie en moderniteit, islam en kapitalisme, ongerepte natuur en geavanceerde infrastructuur.

Driveboo Tip:

Wanneer u met uw huurauto door Maleisië rijdt, moet u rekening houden met links verkeer en de geldende tolheffingen. Kijk uit naar lage benzineprijzen!

Welke bezienswaardigheden mag ik niet missen in Maleisië?

Petronas Towers
Uitzicht op de Petronas Towers, Kuala Lumpur

Uitzicht op de Petronas Towers

De imposante tweelingtorens zijn het herkenningspunt van Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Zij torenen ver boven de skyline uit en worden voornamelijk gebruikt als kantoortorens. Er is een stalen brug tussen de 41e en 42e verdieping die de twee torens verbindt. Als je er vroeg genoeg bij bent, kun je een kaartje pakken en de brug opgaan.

Batu Grotten

De Batu Caves zijn enorme kalksteengrotten in de buurt van de hoofdstad Kuala Lumpur. Zij herbergen de belangrijkste Hindoetempels en zijn een absolute must-see! U kunt ze gemakkelijk bereiken met een huurauto of met de trein.

Ingang Batu Grotten

Ingang Batu Grotten

Batu Caves van binnen

Batu Caves van binnen

George Town

George Town is de hoofdstad van het eiland Penang, gelegen in het noorden van Maleisië. Ontdek het kleine kleurrijke stadscentrum waar verschillende culturen en religies vreedzaam samenleven. Bewonder de straatkunsten van kunstenaar Ernest Zacharevic en geniet van enkele culinaire specialiteiten.