Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Tirana

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 77 beoordelingen voor de Luchthaven Tirana
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Tirana

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Tirana bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 13 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
13 Dagen van 05.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
13 Dagen van 05.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Hyundai I10
13 Dagen van 05.05 - 18.05.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur op de luchthaven van Tirana TIA

Een vakantie naar het Zuidoost-Europese land Albanië is de moeite waard voor iedereen die het massatoerisme wil vermijden. De enige internationale luchthaven van Albanië ligt in de hoofdstad Tirana en is bij uitstek geschikt voor het ophalen van een huurauto. Als u in de zomermaanden mei, juni, juli en augustus op de luchthaven van Tirana aankomt, is het minstens zo leuk om door Albanië te rijden als met een huurauto in de vroege herfstmaanden september en oktober. Al in mei kunt u maximumtemperaturen van 24 graden verwachten, terwijl u in augustus tot 31 midzomerse graden kunt verwachten op de luchthaven van Tirana.

Aankomst op de luchthaven van Tirana

Aankomst op de luchthaven van Tirana

Als u het geheime puntje Albanië heeft gekozen voor uw zomervakantie 2020, komt u hoogstwaarschijnlijk aan op de luchthaven van Tirana en wilt u Tirana en de omgeving verkennen met een goedkope huurauto? Dan kunt u het beste direct na aankomst op de luchthaven een huurauto huren bij een van de bijna tien autoverhuurbedrijven, zodat u direct na uw landing mobiel bent. Vergelijk de huurauto's van de autoverhuurbedrijven op Tirana Luchthaven met MietwagenCheck voordat u aan uw reis begint en reserveer uw huurauto gemakkelijk online. Dankzij ons eenvoudig en transparant zoekportaal zult u niet voor verrassingen komen te staan wanneer u uw huurauto ophaalt in Tirana Luchthaven. In plaats daarvan krijgt u precies wat u van tevoren zorgvuldig hebt geselecteerd en wat voor u belangrijk was.

Tirana Luchthaven Autoverhuur balies

Tirana Luchthaven Auto Huren Pick Up

Autoverhuur ophaling op de luchthaven van Tirana

De autoverhuurbalies op Tirana Airport zijn gunstig gelegen direct achter de douane in de aankomsthal op weg naar de parkeergarage, zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. Uw huurauto betekent ook dat u niet afhankelijk bent van de te dure taxi's op de luchthaven of het karige openbaar vervoer. Uw persoonlijke huurauto betekent uw persoonlijke keuzevrijheid, die in het beste geval begint zodra u op de luchthaven aankomt.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op Tirana Luchthaven?

Als u op zoek bent naar een wereldwijd autoverhuurbedrijf, zult u niet teleurgesteld worden op Tirana Airport, aangezien de meerderheid van de internationale autoverhuurbedrijven hier gevestigd zijn. Wij hebben hieronder de autoverhuurbedrijven opgesomd waarvan u een auto kunt huren:

  • Albanië Luchthaven huur een auto
  • ARA
  • Avis
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

Waar is het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Tirana?

Benzinestations bij de luchthaven

Benzinestations bij de luchthaven

U hoeft niet ver te rijden als uw huurauto niet met een volle tank bij u wordt afgeleverd, want er zijn twee Alpet-tankstations aan de toegangsweg SH60 naar de luchthaven waar u uw huurauto kunt voltanken. In het algemeen raden wij u aan bij het zoeken naar een huurauto te kiezen voor de eerlijke tankregeling van een volle tank accepteren en een volle tank inleveren, ongeacht of het gaat om een huurauto op een van de vele luchthavens die wij aanbieden of een aantrekkelijk gelegen station in de stedelijke gebieden. Met deze filteroptie vermijdt u de vervelende rit naar het benzinestation aan het begin van uw reis en kunt u meteen beginnen. Aangezien u de omgeving al kent wanneer u uw huurauto inlevert, is het vinden van het dichtstbijzijnde benzinestation heel eenvoudig.

Huur een auto op de luchthaven van Tirana en ga naar de stad

Hieronder hebben wij enkele kilometerafstanden samengesteld die het plannen van een eventuele rondreis wellicht wat gemakkelijker voor u maken:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven TIA Reistijd
Stadscentrum Tirana 17,6 km 28 minuten
Shkodra 91,3 km 1 uur en 36 minuten.
Saranda 278 km 4 uur 41 minuten
Vlora 146 km 2 uur. 9 uur.
Durrës 32 km 28 minuten
Uitzicht over Albanië's hoofdstad Tirana

Uitzicht over Albanië's hoofdstad Tirana

Of het nu gaat om het Skanderbegplein, de Klokkentoren of de Tannerbrug, een bezoek aan de Albanese hoofdstad mag u zeker niet overslaan na uw aankomst in Albanië, vooral omdat u het centrum van de stad in slechts een half uur rijden met uw huurauto kunt bereiken. Laat u meeslepen door de charme van deze opkomende en zich snel ontwikkelende stad, bezoek een van de musea, zoals het historisch nationaal museum, of maak een wandeling naar de grotten van Pellumbas voordat u met uw huurauto op weg gaat naar uw vakantiebestemming.

De vervoersverbindingen vanaf de luchthaven auto huren

Weg van de luchthaven

Weg van de luchthaven

Als u na aankomst op de luchthaven van Tirana niet meteen met uw huurauto op pad wilt, kunt u het stadscentrum en de Albanese hoofdstad ook per taxi bereiken voor een ritprijs van ongeveer 19 euro. Bovendien hebt u de mogelijkheid om het stadscentrum in de buurt van het Nationaal Museum te bereiken met de bus, die elk uur rijdt tussen 06.00 en 18.00 uur. Bovendien bieden twee andere vervoersmaatschappijen hun pendeldienst aan, maar die is vele malen duurder.

Onze tip: Accepteer geen taxi-aanbiedingen van niet-geregistreerde chauffeurs, maar gebruik altijd een van de gele taxi's met een rood ATE logo om een onaangename verrassing bij het betalen op de aankomstplaats te voorkomen.

Huur een auto op de luchthaven van Tirana en beleef Albanië

Albanië Landschap

Albanië's landschap

Door de bijna centrale geografische ligging van Albanië zijn vanuit Tirana verschillende rondreizen per huurauto door het land mogelijk. Waarom verkent u niet de tot nu toe weinig bekende noordelijke kuststrook en rijdt u met uw huurauto naar Shkodra, dat tussen het meer van Scutari en de rivieren Kir, Drin en Buna ligt, of verkent u de zuidelijke kuststrook tot aan de Griekse grens en kijkt u vanaf Saranda over de zee naar het nabijgelegen Corfu.

Maar een omweg landinwaarts naar Pogradec aan het Meer van Ohrid, pal aan de Macedonische grens, heeft ook zijn charmes, want de rit met de huurauto voert u door een afwisselend landschap met diverse adembenemende nationale parken met deels ruige bergketens.

Met een huurauto naar excursiebestemmingen in Albanië

Het land Albanië neemt u mee op ontdekkingstochten die veel verder reiken dan de luchthaven en de hoofdstad Tirana. We willen u de mooiste bezienswaardigheden niet onthouden, dus hebben we hieronder een paar aanbevelingen op een rijtje gezet:

  • Komani meer
  • De brug van Mes
  • De ruïnes van het kasteel van Rozafa
  • De vesting van Lezhe
  • Het kasteel van Kruja
  • Het kasteel van Kanina
  • De vesting van Gjirokaster met museum
Het dorp Lin, ideaal voor een tochtje langs de kust

Het dorp Lin, ideaal voor een tochtje langs de kust

Onze tip: Als u een tocht langs de kusten plant, doet u er goed aan een kleine auto te nemen, waarmee u ook op zonnige dagen nog een schaduwrijke parkeerplaats kunt vinden. Als u zich echter in het nogal onbegaanbare achterland wilt wagen, moet u overwegen een terreinwagen te huren die gemakkelijker te besturen is vanwege de toestand van de wegen. SUV die comfortabel over heuvels en dalen kan rijden. Een aanvullende verzekering, zoals een glas- of bodembeschermingsverzekering, kan in dit geval een nuttige aanvulling op uw verzekeringspakket zijn.

Luchthaven Tirana - Algemene informatie

Met een jaarlijks passagiersaantal van ongeveer 1,8 miljoen reizigers is de enige internationale luchthaven van Albanië toch behoorlijk druk, dus u hoeft zich hier niet te vervelen als u de tijd tot uw vertrekvlucht wilt doden. Neem een pauze in een van de twee bars, eet een hapje in het"Piazza Bar Restaurant", ontspan in de Business Lounge of koop een kleinigheidje in een van de ongeveer tien winkels op de luchthaven.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

77 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Tirana

Beoordeling van Felix H.

“Goede Engelse vaardigheden van het personeel! Zoals beloofd konden we de verhuurder direct op het vliegveld en ook telefonisch direct bereiken, top!”

Beoordeling van Annette H.

“Alles verliep snel en zonder complicaties. De auto was top, de deuken waren allemaal al genoteerd en er werd mij geen extra verzekering gevraagd. De terugkeer was ook snel gedaan. Ik zou het zo weer doen...”

Beoordeling van Hedgar T.

“Eenvoudige en ongecompliceerde overdracht. We kregen een nieuwe auto in topconditie. De terugkeer was snel en onbureaucratisch.”

Beoordeling van Yuruf G.

“Super service, snel en zeer ongecompliceerd....prijs-kwaliteitverhouding was echt goed...”

Beoordeling van Eduard K.

“Eenvoudige en vlotte verwerking.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat