Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Tenerife Noord

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 61 beoordelingen voor de Luchthaven Tenerife Noord
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Tenerife Noord

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Tenerife Noord bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 12 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
14 Dagen van 18.06 - 02.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Clio
14 Dagen van 18.06 - 02.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
14 Dagen van 18.06 - 02.07.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Tenerife

Wegen Tenerife

Ontdek de magie van de Canarische Eilanden en boek een reis naar Tenerife. Wilt u het eiland in uw eigen tempo verkennen en de mogelijkheid hebben om op elk moment een stop te maken? Dan is een reis met uw eigen huurauto ideaal voor u. Boek vandaag nog de juiste huurauto voor uw reis naar Tenerife vanuit het comfort van uw eigen huis. Met MietwagenCheck kunt u gratis de aanbiedingen van talrijke autoverhuurbedrijven vergelijken en de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden. Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring en geweldige aanbiedingen.

Tenerife Noord Luchthaven - belangrijke informatie

Tenerife Noord Luchthaven

Tenerife Noord Airport is de kleinste van de twee luchthavens op het eiland. De andere luchthaven heet ook Tenerife Zuid. De luchthaven Tenerife Noord heeft goede verbindingen met de hoofdstad Santa Cruz. Het ligt slechts 10 km ten westen van de stad en is dus zeer gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Als u echter vanuit Duitsland naar Tenerife vliegt, komt u aan op Tenerife South Airport, aangezien dit de enige luchthaven is met rechtstreekse verbindingen naar Duitsland. Vanaf het vasteland van Spanje kunt u echter rechtstreekse vluchten naar Tenerife Noord vinden, bijvoorbeeld vanuit Madrid.

Welke autoverhuurbedrijven vind je op Tenerife North Airport?

In principe heeft u op luchthavens altijd een grotere keuze aan huurauto's dan in de verhuurstations in het centrum van de stad. Bovendien zult u vaak lagere prijzen voor huurauto's vinden door het grotere aanbod. Op Tenerife North Airport vindt u huurauto's van onder andere de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Autorent
  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Goldcar
  • Hertz
  • Interrent
  • Orlando
  • Rhodium
  • Sixt
  • Thrifty

Welke auto is geschikt voor u?

Het kiezen van een huurauto is niet altijd gemakkelijk. Het bijhouden van zo'n groot aantal aanbiedingen kan ook een uitdaging worden. Met MietwagenCheck kunt u echter het getoonde aanbod beperken, zodat u alleen huurauto's te zien krijgt die aan uw eisen voldoen. Stel de gewenste filters in met behulp van ons zoekmasker en vind bijvoorbeeld alleen huurauto's die onmiddellijk beschikbaar zijn, die over airconditioning beschikken of die al een glas- en bandenverzekering hebben. U moet ook nagaan welk type voertuig voor u geschikt is:

Type voertuig Voorbeeld voertuig
Kleine auto Toyota Aygo
Kleine auto Seat Ibiza
Compacte auto Fiat 500 I
Familie klasse Opel Mokka
Middenklasse Renault Mégane
Upper class Volkswagen Caddy
Premium klasse Volkswagen Golf

Bezienswaardigheden op Tenerife met een huurauto

Op het Canarische eiland Tenerife kunt u veel beleven. Vooral met een huurauto bent u zeer onafhankelijk van andere vervoermiddelen en kunt u uw reis naar eigen behoefte plannen. Er zijn een paar bezienswaardigheden die u niet mag missen op een reis naar Tenerife:

Teide Nationaal Park
Teidepark Tenerife

Een bezoek aan het Teide Nationaal Park is een must wanneer u op vakantie bent op Tenerife. Het nationale park wordt beschouwd als een herkenningspunt van het eiland en is niet alleen populair bij toeristen. Het nationale park ligt in het binnenland van het eiland en is met de auto vanaf de luchthaven Tenerife Noord in ongeveer 1 uur te bereiken. Maak een lange wandeling door het vulkanische landschap en geniet van de unieke sfeer. Door zijn omvang kan het park ook gemakkelijk met de eigen auto worden verkend.

Dolfijnen kijken in Los Gigantes
Walvissen bij Tenerife

Reist u met uw gezin op Tenerife? Dan kunt u uw kinderen verrassen met een uitstapje naar de kustplaats Los Gigantes. Voor de kust van Los Gigantes leven talloze walvissen en ook dolfijnen, en dit het hele jaar door! U kunt zelfs met een boot een paar kilometer de Atlantische Oceaan op varen om van daaruit de walvissen te bekijken. Met een huurauto bent u vanaf de luchthaven Tenerife-Noord in 1 uur en 15 minuten in Los Gigantes.

Zwemmen in natuurlijke zwembaden
Natuurlijke zwembaden op Tenerife

Het eiland Tenerife is niet alleen bekend om zijn vulkanische landschap of zijn groene bergen. Natuurlijk vindt u op het eiland ook geweldige stranden en natuurlijke zwembaden. Vooral in de warmere maanden in de lente, zomer en nazomer moet u zeker met uw huurauto naar verschillende stranden en kustplaatsen gaan. Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u zelf bepalen waar u heen gaat. Wij bevelen vooral de natuurlijke zwembaden El Calentón in Garachico en Charco del Viento in La Guancha aan.

Verzekering voor uw huurauto op Tenerife

Verzekering

Wanneer u een huurauto boekt, moet u zich informeren over de mogelijke verzekeringsvoordelen die u kunt toevoegen. In principe raden wij u altijd aan een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Deze verzekering beschermt u tegen mogelijke extra kosten en onaangename verrassingen in geval van schade. U kunt uw passende verzekering eenvoudig via MietwagenCheck toevoegen voordat u uw boeking afrondt.

U kunt ook andere aanvullende verzekeringen toevoegen via onze homepage:

  • Glas- en bandenverzekering
  • Onderverzekering
  • Dakverzekering

De beste stranden van Tenerife

Strand Tenerife

Op Tenerife vindt u een groot aantal fantastische stranden en baaien waar u in alle rust kunt zwemmen. Met uw huurauto bent u flexibel en kunt u zelf bepalen waar u heen gaat. Een uitstapje naar het strand is niet alleen een goed idee in de zomer of op warme dagen. Zelfs op koelere dagen kunt u van het strand profiteren door van de zeelucht te genieten en een lange strandwandeling te maken.

Tot de mooiste stranden van het eiland behoren de volgende plaatsen:

  • Playa del Duque
  • Playa de la Arena
  • Playa de las Teresitas
  • Playa de los Roques
  • Playa del Socorro

Lente op Tenerife met een huurauto

Teide Nationaal Park

Een rondreis over de Canarische Eilanden in de lente - het jaar kon niet beter beginnen. Vooral met een huurauto kunt u in het voorjaar een fantastische vakantie op de Canarische Eilanden doorbrengen en met positieve energie naar uw woonplaats terugkeren. Wie in het voorjaar ook actief wil worden, kan dat doen door te wandelen rond de cañadas, de overblijfselen van vulkanen op het eiland. De meeste cañadas in het Nationaal Park El Teide zijn echter te vinden vanaf een hoogte van ongeveer 2000 meter. U moet dus voldoende voorbereid zijn op uw trektocht.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

61 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Tenerife Noord

Beoordeling van Sarah D.

“Alles is in orde, altijd weer. Super snelle en ongecompliceerde verwerking.”

Beoordeling van Zhanina K.

“Zeer ongecompliceerd. Het wijzigen van de retourlocatie was geen probleem!”

Beoordeling van Luis A.

“Alles verliep zeer vlot en zonder klachten. De noodzakelijke verandering van auto werd onmiddellijk uitgevoerd zonder extra kosten.”

Beoordeling van Geraldo S.

“Het inleveren van de auto was binnen 2 minuten gedaan (we hadden ook geen schade)....Binnen 1 uur kreeg ik een mail ter bevestiging dat alles in orde...En dezelfde dag nog de annulering/terugbetaling van de aanbetaling. Top!”

Beoordeling van Daniel F.

“Alles is perfect verlopen. Ik zal de volgende keer weer via MietwagenCheck boeken!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat