Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Sofia

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 34 beoordelingen voor de Luchthaven Sofia
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Sofia

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Sofia bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 2 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Seat Ibiza
10 Dagen van 04.04 - 14.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 2 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Kia Picanto
10 Dagen van 04.04 - 14.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 6 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Ford Fiesta
10 Dagen van 04.04 - 14.04.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto op de luchthaven van Sofia SOF

Een auto huren op de SOFluchthaven van Sofia is eenvoudig en handig. Door vooraf te reserveren met een online prijsvergelijking op Car RentalCheck, kunt u direct vanaf de luchthaven en onafhankelijk van het openbaar vervoer starten. Verken Bulgarije en de hoofdstad Sofia flexibel met een huurauto en beleef uw vakantie op een nieuwe manier.

Autoverhuur op de luchthaven van Sofia

De beschikbare autoverhuurbedrijven op Sofia Airport zijn betrouwbare en gecontroleerde partners van MietwagenCheck. Uw voordelen van het boeken van een huurauto in Sofia met MietwagenCheck

  • Gegarandeerd de beste prijzen
  • Gegarandeerde kwaliteitswagens
  • Eenvoudig, snel en veilig boeken in prijsvergelijking
  • Speciale aanbiedingen en kortingen

De autoverhuurkantoren bevinden zich in de aankomsthal van beide terminals zodra u door de douane bent gegaan.

U vindt hier een ruime keuze aan internationale en lokale autoverhuurbedrijven:

  • Europcar
  • Sixt
  • Advies
  • Onderneming
  • Begroting
  • Hertz

Veel verschillende autoverhuurbedrijven betekenen ook dat u een ruime keuze aan voertuigtypes hebt. Dit betekent dat u de juiste auto voor u kunt vinden in categorieën variërend van een kleine auto tot een SUV's' tot een cabriolet. Natuurlijk heeft u deze uitgebreide selectie alleen als u uw huurauto controleert en alleen als u uw gewenste huurauto vroeg online boekt.

Belangrijke feiten over de luchthaven van Sofia SOF

Terminal 1 is de oudere van de luchthaven en wordt sinds 2007 alleen nog gebruikt voor de vluchten van de low-cost maatschappijen. Terminal 2 werd in 2006 geopend en wordt gebruikt voor de vluchten van de nationale en internationale lijndienstmaatschappijen. Er is ook een verbinding tussen de twee terminals van de luchthaven. De luchthaven van Sofia biedt gratis vervoer met een shuttlebus tussen Terminal 1 en Terminal 2 om de 30 minuten tussen 07:00 en 19:00 uur, zonder tussenstops onderweg. Helaas is er buiten deze uren geen busdienst. De shuttlebus stopt voor beide terminals met borden en de markering op het wegdek.

Huur een auto op de luchthaven van Sofia en rij de stad in.

De Brusselse Boulevard is de hoofdstraat en de gemakkelijkste manier om de luchthaven van Sofia te bereiken. Een nieuwe verbinding is momenteel in aanbouw, die Terminal 2 met de Brusselse Boulevard verbindt. Via de Brusselse Boulevard en Zarigradsko is Sofia Airport verbonden met het stadscentrum en in het oosten met de Trakia-autosnelweg (A1). De stad Sofia biedt haar bezoekers ook een aantal bezienswaardigheden en attracties. Gebruik de dag om het Nationaal Theater "Ivan Vazov" of de Kunstgalerie te bezoeken. Het Battenberg Mausoleum en de kerk van Bojana zijn ook een bezoek waard. Met de huurauto uit de online prijsvergelijking blijft u flexibel en onafhankelijk op al uw excursies.

Bijtanken op de luchthaven van Sofia met een huurauto

benzinepomp Afstand tot de luchthaven
OMV 5,7 km
ECO Station 5,7 km
Shell 6,8 km

In de directe omgeving van de SOF luchthaven van Sofia vindt u vele tankstations. U zult dus geen problemen hebben met het vullen van uw huurauto voordat u deze terugstuurt naar het autoverhuurbedrijf. Let op de brandstofregeling van uw huurauto. Dit kan variëren afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en de regio. Wij raden de "full/full" regel aan, waarbij u de huurauto volledig inlevert, omdat dit als de eerlijkste wordt beschouwd.

Vervoersverbindingen naar de luchthaven van Sofia SOF

Naar het stadscentrum met de metro

Het Sofia Airport station van Metro Lijn 1 ligt naast Terminal 2 en biedt een snelle verbinding met het centrum van de stad, de reistijd is ongeveer 18 minuten. Volg de blauwe markering op de vloer van Terminal 2 naar het station van de luchthaven van Sofia. Een gratis pendelbus rijdt tussen Terminal 1, 2 en het metrostation van 7 uur 's ochtends tot 19 uur 's avonds. De metro's op het traject naar de luchthaven rijden dagelijks tussen 5.30 en 24.00 uur. Met een overstap op lijn 2 van het metrostation Serdika kunnen de passagiers in minder dan een half uur het Centraal Station en het Centraal Busstation bereiken. Sofia Metro zorgt ook voor een snelle verbinding tussen de luchthaven en het Sofia Business Park. De metrotreinen hebben ook haltes waar u kunt overstappen op de bus- en trolleybuslijnen van het stadsvervoersysteem.

Met de bus naar het hotel

Lijnen 84 en 184 verbinden het stadscentrum van Sofia met de twee terminals 1 en 2 van de luchthaven. De bus rijdt dagelijks tussen 4:30 en 23:30 uur. De reistijd is ongeveer 45 minuten op weekdagen en 35 minuten in het weekend en op feestdagen. Lijn 184 loopt in testmodus tot medio oktober 2017. Als u de buslijnen van Terminal 2 wilt gebruiken, volgt u de rode markeringen op de vloer die u naar de bushaltes leiden.

Tickets en bagage

U kunt tickets voor het openbaar vervoer kopen op de luchthaven van Sofia bij de kiosken van "Razprostranenie na Pechata" in de openbare ruimtes van Terminal 1 en Terminal 2 of bij de ticketautomaat in de openbare ruimte van Terminal 1, aankomsthal. De automaat accepteert Bulgaarse bankbiljetten en munten, en de kaartjes zijn geldig voor buslijnen 84, 184 en 384. De kaartjesautomaten voor metrokaartjes staan op het metrostation van Sofia Airport. De ticketautomaten accepteren Bulgaarse bankbiljetten en munten, en een van hen accepteert ook creditcards. Belangrijk: Voor elk stuk bagage van meer dan 60/40/40 cm is een apart ticket nodig.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

34 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Sofia

Beoordeling van Chris

“Stipte en snelle verwerking”

Beoordeling van Ernst

“Volledig probleemloos proces, zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen van de auto. Alles was goed voorbereid, auto onberispelijk!”

Beoordeling van Annette

“Had een nieuw voertuig, ben zeer tevreden! De afhandeling op de luchthaven was snel, geen problemen, iedereen was erg aardig en behulpzaam. Zou iedereen aanraden!”

Beoordeling van Sabrina

“We kregen een schone auto met een volle tank benzine. 1 kras was al opgenomen. De afgifte van het bestek duurde niet eeuwig, het proces bij overname kost gewoon tijd. De overdracht verliep snel en probleemloos.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat