Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Pula

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Pula
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Pula

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Pula bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 14.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Logan
7 Dagen van 14.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 14.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Pula

autoverhuur op Pula Luchthaven PUY

Uitzicht over Pula

Goedkoop auto's huren op Pula Vliegveld

Kroatië is het hele jaar door een populaire bestemming. Pula is een van de populairste bestemmingen in Kroatië. Pula is een stad op het schiereiland Istrië. Dankzij de internationale luchthaven van Pula is de toegang ongelooflijk gemakkelijk. Om het meeste uit uw Kroatië reis te halen, raden wij u aan een auto te huren op Pula Airport. Dankzij de prijsvergelijking op MietwagenCheck is het boeken van uw huurauto eenvoudig en flexibel. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vergelijken van huurauto's. Vind de beste prijs voor een huurauto op Pula Luchthaven vanuit de comfort van uw eigen huis.

ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Pula

Pula Luchthaven Autoverhuur Bord

Haal uw huurauto op bij de luchthaven van Pula

Waar haal ik mijn huurauto op in Pula Luchthaven? U vindt alle autoverhuurbedrijven direct voor de incheckhal. De luchthaven van Pula is niet al te groot en dus zeer overzichtelijk. Je kunt de kantoren van elk autoverhuurbedrijf niet missen. U haalt de auto's dan rechtstreeks op van het parkeerterrein waar ze ter beschikking worden gesteld, volgens hun instructies. De afstanden zijn te voet gemakkelijk te overbruggen.

Welke autoverhuurbedrijven kan ik vinden op de luchthaven van Pula?

Wij hebben onze partners met grote zorg geselecteerd en werken alleen met gerenommeerde aanbieders. Deze aanbieders hebben voertuigen in alle maten. Van kleine, vlotte auto's tot comfortabele 7-zitters. Off-road voertuigen, mid-size minivans en nog veel meer. Als je vroeg genoeg boekt, heb je de volledige keuze. Op ons portaal kunt u kiezen tussen de beste opties om uw huurauto op te halen. Naast de luchthaven pick-up, verzekeren wij u ook aantrekkelijk gelegen alternatieven. Afgezien van de tijdsbesparing zijn de belangrijkste voordelen van het ophalen van uw auto bij Pula Luchthaven als volgt:

  • langere openingstijden en betere service
  • lagere prijzen als gevolg van meer leveranciers
  • breder scala van direct beschikbare modellen

Huur een auto en let op de regels voor het tanken op de luchthaven.

Benzinestation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven van Pula

Het is het beste om de eerlijke tankregeling te kiezen (vol/vol)

Afhankelijk van de regio en het autoverhuurbedrijf wordt bijna elke huurauto met een volle tank ingeleverd. U vindt de tankregeling in de prijsvergelijking in de aanbiedingen van het autoverhuurbedrijf of u kunt deze zelf kiezen. Wij raden u aan altijd te kiezen voor de "vol/vol"-tankregeling. Met deze optie levert u uw huurauto niet alleen met een volle tank benzine in, maar krijgt u ook een volle tank benzine als u de auto ophaalt. Dit resulteert in een prijs- en tijdsvoordeel. Waar is het dichtstbijzijnde benzinestation op de luchthaven van Pula? Het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Pula is INA, op iets minder dan 2 kilometer van de luchthaven in de buurt van het centrum van Pula. Let op de openingstijden, zodat u niet met een lege tank komt te zitten.

Met een huurauto vanaf Pula airport naar de mooiste bestemmingen

Verduela Strand Pula

Naar de mooiste stranden met een huurauto

De luchthaven van Pula is betrekkelijk klein. Hoe ver is het vliegveld van Pula van de stad? De luchthaven van Pula ligt slechts 9 kilometer ten noordoosten van de stad Pula. U zult ongeveer 20 minuten nodig hebben om deze afstand in een huurauto af te leggen. De landwegen zijn in goede staat. U kunt dus gemakkelijk andere steden bereiken in een zeer korte tijd. Rij met uw huurauto naar de mooiste stranden en kuststroken van Kroatië. Met de optie alle kilometers vrij, kunt u heel Kroatië onbeperkt verkennen. Een extra chauffeur maakt de Kroatische road trip perfect. Hier geniet uw bijrijder van een volledige verzekeringsdekking, net als u. Dit betekent dat u tijdens uw vakantie achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van het uitzicht. Op ons portaal zijn vele nuttige extra opties al in de prijs inbegrepen. Met onze kant-en-klare servicepakketten Basis, Plus en Rundum-Sorglos is er voor elk budget en elke behoefte wat wils.

Plaatsnaam Afstand tot de luchthaven van Pula Reistijd
Stadscentrum Pula 9 km 17 minuten
Fort Punta Christo 13 km 21 minuten
Banjole 14 km 15 minuten.
Medulin 13 km 20 minuten.
Porec 58 km 51 minuten

Transportverbindingen vanaf de huurauto op de luchthaven

Weg van het vliegveld van Pula naar de stad

Met de huurauto van het vliegveld naar de stad

U wilt uw huurauto niet ophalen bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven, maar in het centrum van Pula? Dan is een luchthaventaxi of shuttlebus de meest waarschijnlijke optie. De afstanden tot de dichtstbijzijnde steden zijn klein, maar de pendelbus naar de luchthaven verbindt tenminste met het busstation in Pula. De luchthaven is relatief overzichtelijk en toch gemakkelijk te bereiken vanaf grote luchthavens zoals die van München of Frankfurt. Een handvol luchtvaartmaatschappijen vliegt erop, vooral in de zomer, wanneer het hoogseizoen is. Op de luchthaven zelf vindt u alles wat u nodig hebt om de tijd tot uw verdere vlucht aangenaam te maken.

Rondreis in Istrië met een huurauto

Wie in Pula neerstrijkt, is zeker niet van plan een stadsvakantie te houden, maar is op zoek naar zon, strand en zee. Het schiereiland Istrië heeft veel te bieden. De kleine kustplaatsen bieden zeker oude gebouwen, mooie oude stadjes, ruïnes en kastelen uit vroegere tijden. Maar dat is niet de reden waarom u naar Istrië zult reizen. Je zult je verbazen over deze dingen in het voorbijgaan, om zo te zeggen. De steden bieden vele mooie hotels, mooie stranden, kristalhelder water. U kunt ook terecht op een van de talloze campings. Als u veel wilt zien, moet u de kust van Istrië volgen en daar blijven waar het u het beste bevalt.

Snelheidsbeperkingen met een huurauto in Kroatië

Wegcategorie Maximum snelheid
In steden 50 km/h
Buiten de stad 90 km/u
Autosnelwegen 110 km/h
Autosnelwegen 130 km/u

Auto huren op Pula airport - Verkeersregels in Kroatië

Om tebeginnen: Kroatië is nu een lidstaat van de EU. Het is het beste om naast uw identiteitskaart en rijbewijs ook uw paspoort bij u te hebben. Wat is de munteenheid in Kroatië? In Kroatië betaal je in Kunar. Aan welke kant rijdt u in Kroatië? In Kroatië rijd je, net als in Duitsland, rechts. In Kroatië wordt tol geheven. Dit moet elektronisch gebeuren. Het autoverhuurbedrijf zal in staat zijn om eventuele openstaande vragen in dit verband op te helderen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat